Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Lek i äventyrsbadet. Foto: Precious People

Bassäng och bastu

För allas trivsel och säkerhet ber vi dig att läsa vår information om bassänghygien och våra ordningsföreskrifter

Barnbassängen

Vi har ett av Sveriges största barnäventyrsbad (ca 120 m2) med sprutande figurer, vattenfall, 6 meter lång vattenrutschbana och tunnor där barnen kan roa sig. Djupet varierar mellan 20 och 90 cm och det är ca 32 grader i vattnet.

Stora bassängen

Den stora bassängen är 25 x 12,5 meter. Djupet är från 1 meter upp till 1,7 meter. Vattnet håller ca 27 grader. Tre banor är reserverade för motionssimning utom på fredagar då någon attraktion finns i stora bassängen.

Bubbelpool

När du är här så passa på att koppla av i vår bubbelpool som har plats för 10 personer och skön temperatur på ca 37 grader.

Infrabastu

I en infrabastu värms kroppen av infraröda strålar och värmen tränger djupare in i kroppen än vid traditionell bastu. Den djupa uppvärmningen av musklerna och den lugna musiken gör att du slappnar av. 

Nytt för säsongen är saltstenslamporna som förbättrar luftens kvalitet genom att producera negativa joner. Detta har positiv påverkan på vår prestationsförmåga och vårt välbefinnande.I vår infrabastu finns plats för 11 personer, män och kvinnor sitter tillsammans. Vi rekommenderar att du sitter i bastun cirka 30 minuter. Tänk på att du ska sitta på en handduk och att dina badkläder inte ska droppa.

Du måste ha fyllt 16 år för att besöka infrabastun.

Ångbastu

Upplev en fuktig tropisk djungelkänsla i vår ångbastu som har ljusspel i taket. Bastun har en temperatur på 46 grader med en luftfuktighet på 100 % som gör att det känns mycket varmare. Vi har olika aromdofter under året. Du kan läsa vad de olika dofterna har för verkan och vad de hjälper mot innan du går in i ångbastun.

Torrbastu

Torrbastu är en form av bastu där man varken kastar på vatten eller tillför fukt. Temperaturen ligger på cirka 80 grader. Du hittar respektive bastu i anslutning till duschrummen på dam- och herssidan. För allas trivsel sitter vi på en handduk.

Kontakt

Simhallen Bromölla
Sjöstjärnegatan 1
0456-82 21 29
simhallen@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 18 april 2024