
Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras minst 3 sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 36
Måndag 4/9: Korv stroganoff och ris
Tisdag 5/9: Ugnsstekt fisk och potatismos
Onsdag 6/9: Rutbiff, sås och potatis
Torsdag 7/9: Ost och broccolisoppa
Fredag 8/9: Kockens val
Vecka 37
Måndag 11/9: Falukorv, potatis och stuvad potatis
Tisdag 12/9: Fiskfigurer, potatis och kallsås
Onsdag 13/9: Kycklingköttbullar och potatismos
Torsdag 14/9: Minestronesoppa
Fredag 15/9: Kockens val
Vecka 38
Måndag 18/9: vegetarisk schnitzel och potatismos
Tisdag 19/9: Sejpanett, potatis och stuvad spenat
Onsdag 20/9: Kålpudding, kokt potatis och brunsås
Torsdag 21/9: Kycklingsoppa med nudlar
Fredag 22/9: Fläskköttgryta och ris
Vecka 39
Måndag 25/9: Korv och makaroner
Tisdag 26/9: Stekt fisk och potatismos
Onsdag 27/9: Falufrestelse
Torsdag 28/9: Torghandlarsoppa
Fredag 29/9: Köttfärsröra och ris
Matsedel
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se