
Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras minst 3 sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Matsedel
Vecka 10
Måndag 6/3: Korv och makaroner
Tisdag 7/3: Fiskburgare och potatismos
Onsdag 8/3: Vegetarisk lasagne
Torsdag 9/3: Kycklingsoppa med kokos
Fredag 10/3: Kockens val
Vecka 11
Måndag 13/3: Kycklingkorv och potatismos
Tisdag 14/3: Kokt fisk, potatis och senapssås
Onsdag 15/3: Kockens val
Torsdag 16/3: Ost- och broccolisoppa
Fredag 17/3: Järpar Provence, kall vitlökssås och stekt potatis
Vecka 12
Måndag 20/3: Pannbiff och potatismos
Tisdag 21/3: Stekt fisk, potatis och kall spenatsås
Onsdag 22/3: Lasagne med kikärtor
Torsdag 23/3: Vegetarisk tacosoppa
Fredag 24/3: Tikkamasala och ris
Vecka 13
Måndag 27/3: Korv stroganoff och ris
Tisdag 28/3: Ugnsbakad fisk och potatismos
Onsdag 29/3: Köttbullar, sås och potatis
Torsdag 30/3: Potatis och purjolökssoppa
Fredag 31/3: Kockens val
Vecka 14
Måndag 3/4: Korv och potatismos
Tisdag 4/4: Köttfärssoppa på vegetarisk färs
Onsdag 5/4: Påsklunch
Torsdag 6/4 Köket väljer
Fredag 7/4: Långfredag
Vecka 15
Måndag 10/4: Annandag påsk
Tisdag 11/4: Kockens val
Onsdag 12/4: Köttfärslimpa, sås och potatis
Torsdag 13/4: Cowboysoppa
Fredag 14/4: Stekt fisk, potatis och kall sås
Vecka 16
Måndag 17/4: Potatisbullar med strimlad korv
Tisdag 18/4: Fiskgratäng och potatis
Onsdag 19/4: Chili sin carne och ris
Torsdag 20/4: Torghandlarsoppa
Fredag 21/4: Kockens val
Vecka 17
Måndag 24/4: Schnitzel, ris och kall vitlökssås
Tisdag 25/4: Fiskpanett, potatis och stuvad spenat
Onsdag 26/4: Falufrestelse
Torsdag 27/4: Kockens val
Fredag 28/4: Korv med bröd och potatismos
Vecka 18
Måndag 1/5: Första maj
Tisdag 2/5: Kockens val
Onsdag 3/5: Kycklingköttbullar och makaroner
Torsdag 4/5: Ost- och broccolisoppa
Fredag 5/5: Hamburgare och potatismos
Vecka 19
Måndag 8/5: Korvgryta och pasta
Tisdag 9/5: Fiskpanetter, kall sås och potatis
Onsdag 10/5: Chile sin carne och ris
Torsdag 11/5: Potatis och purjolökssoppa
Fredag 12/5: Vegetarisk lasagne
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se