Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kulturprogram våren 2020

Kulturprogram

Kulturprogrammet ger en överblick av kommunens kulturaktiviteter för barn, unga och vuxna.

Kulturprogrammet innehåller ett brett och varierat utbud av aktiviteter. Förhoppningen är att alla ska kunna hitta något som roar, berör, ger nya lärdomar eller på olika sätt berikar livet och gör vardagen meningsfull. Programmet kommer ut i början av varje vår- respektive höstsäsong. Det finns att hämta på Kulturpunkten eller att ladda ner här. 

Kulturprogrammet för hösten 2020

Lyssna på höstens kulturprogram


Viktig information

Eftersom smittspridningen ökar med hög takt i Skåne och på många andra platser i landet behöver Kulturpunkten dessvärre ställa in alla höstens kommande arrangemang vilket rör fredagslunch – IFÖ industrihistoria 20 november, bokcafé 27 november, Dag Szepanski 2 december samt fredagslunch med Töres Theorell 11 december. För er som köpt biljett till Dag Szepanski, kontakta Kulturpunkten för återköp, eller behåll biljetten till våren då han planeras att bokas in på nytt. Även konserten med Malenka 18 november, som inte står med i kulturprogrammet, är inställd. Budget- och skuldrådgivning samt Klimat- och energirådgivning rådfrågas endast via mail och telefon.Sista dag för inlämning till kulturprogrammet våren 2021 är 8 november 2020.

Bilder ska vara högupplösta och skickas direkt till: ola.persson@bromolla.se.
För att vi ska kunna publicera bilderna krävs det att fotograf/upphov uppges eller att det tydligt anges om detta inte krävs. (Om bildupphov inte uppges kommer bilderna inte att publiceras).

 

Fält markerade med * måste fyllas i.
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.
Sidan senast uppdaterad: den 9 november 2020