Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kulturprogram våren 2021

Kulturprogram

Kulturprogrammet ger en överblick av kommunens kulturaktiviteter för barn, unga och vuxna.

Hösten bjuder på konserter, föreläsningar och författarbesök med stor variation. Bland annat uppträder soloklarinettisten Dan Larsson på Kulturpunkten. En efterlängtad gäst som blivit ombokad ett par gånger på grund av pandemin är Dag Szepanski, som berättar om sina upplevelser på och utanför fotbollsplanen. Niklas Kämpargård, som bland annat skrivit en bok om krisberedskap dyker upp. Musikgruppen Malenka bjuder på musik från olika delar av världen. Karin Wendin kommer och pratar om framtidens mat. Även Scanisaurus 50-årsdag kommer att uppmärksammas under hösten.

Kommunens föreningar står för en mängd av aktiviteterna i programmet med bland annat teaterföreställningar och musikunderhållning. På Humlescenen spelas bland annat ”Sådan far”, en nyskriven komedi med Claes Månsson och Ola Hedén. Det erbjuds folkmusik på Stärkan i Edenryd med Lena Willemark och Roger Tallroth. På Iföhus uppträder Travelling John som spelar amerikansk singer-songwriter/folk/pop. Det blir konstutställning på Kulturpunkten med Inger Wickström i olja och akryl.

Vi sätter också igång med aktiviteter för de yngre, bland annat barnteater, kulturgrupper och lovprogram.

Vi hoppas innerligt att detta program ska kunna genomföras men pandemin är inte över än, så vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att kunna säkerställa att avstånd hålls och utrymningsmöjlighet finns kan vi bara ta in 40 personer vid arrangemangen i Kulturpunktens hörsal. Vi rekommenderar därför förköp eller föranmälan.

Kulturprogram för hösten 2021


Inlämning till kulturprogrammet våren 2022

Sista dag är 8 november 2021.

Bilder ska vara högupplösta och skickas direkt till: ola.persson@bromolla.se.
För att vi ska kunna publicera bilderna krävs det att fotograf/upphov uppges eller att det tydligt anges om detta inte krävs. (Om bildupphov inte uppges kommer bilderna inte att publiceras).

 

Fält markerade med * måste fyllas i.
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.

Kontakt

Ola Persson
Kultursamordnare
0456-82 21 52
(SMS 0709-17 12 95)
ola.persson@bromolla.se

Kulturpunkten
Hermansens gata 22
Box 18, 295 21 Bromölla
0456-82 22 22
kulturpunkten@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 27 augusti 2021