Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kulturprogram våren 2020

Kulturprogram

Kulturprogrammet ger en överblick av kommunens kulturaktiviteter för barn, unga och vuxna.

Kulturprogrammet innehåller ett brett och varierat utbud av aktiviteter. Förhoppningen är att alla ska kunna hitta något som roar, berör, ger nya lärdomar eller på olika sätt berikar livet och gör vardagen meningsfull. Programmet kommer ut i början av varje vår- respektive höstsäsong. Det finns att hämta på Kulturpunkten eller att ladda ner här. 

Kulturprogrammet för hösten 2020

Lyssna på höstens kulturprogram


Viktig information

Vi har bara möjlighet att ta emot en publik på 40 personer. Sällskap kommer att få sitta tillsammans på behörigt avstånd från övriga i publiken. För att säkra sin plats och för att minska trängsel vid entrén rekommenderar vi i hög grad förköp av biljetter/föranmälan, vilket görs på Kulturpunkten.

För att förhindra ökad smittspridning har vi ett gemensamt ansvar för att följa de restriktioner och rekommendationer som finns. Den som känner sig krasslig och förkyld bör stanna hemma. Biljetter hämtas i bibliotekets informationsdisk.

Observera att förändringar kan komma att ske med kort varsel!Sista dag för inlämnning till kulturprogrammet våren 2021 är 8 november 2020.

Bilder ska vara högupplösta och skickas direkt till: ola.persson@bromolla.se.
För att vi ska kunna publicera bilderna krävs det att fotograf/upphov uppges eller att det tydligt anges om detta inte krävs. (Om bildupphov inte uppges kommer bilderna inte att publiceras).

 

Fält markerade med * måste fyllas i.
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.
Sidan senast uppdaterad: den 28 september 2020