Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Sigrid & draken, Titta ut Rut

Krumelurteater

Välkommen till vårens scenkonst för barn. Fri entré!

 

Sigrid och draken

Lördag 12 februari kl 14, Kulturpunkten
 

I föreställningen träffar vi Sigrid och draken, men även Sigrids farfar och hennes häst Grane, fåglar som sjunger och smeden som smider svärdet som ska bekämpa draken. Vi lär oss att man kan göra nästan vad som helst om man bara vågar försöka och att man ALDRIG ska väcka en drake som sover!

Medverkande: Anna Rynefors, sång, lyra, stråkharpa, svensk säckpipa och slagverk. År 2005 fick Anna titeln riksspelman och är fortfarande den enda kvinna som spelat till sig titeln på svensk säckpipa! Rekommenderad för 3–7 år.
 
Samarrangemang: Kulturpunkten och ABF
 
------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Titta ut Rut. INSTÄLLD!

Lördag 23 april kl 11, Kulturpunkten

En nyskriven föreställning om mod – i och utanför en rosa och orange rustning. Om den stora världen utanför, som är ny och spännande och den trygga världen därinne, som Rut känner till. 

Vem är Rut om hon stannar där inne? Vem är hon om hon tittar ut? Och om hon tar hela klivet ut blir hon en annan då? Är alla tår och fötter och fingrar med på resan? Kommer ljuden bli annorlunda? Kommer rörelserna bli likadana? Kommer andra titta på henne? Det frasar och gnistrar och ploppar och blippar runt Rut. Ett litet kliv för mänskligheten men ett stort kliv för Rut. Precis som alla steg utanför lådan är för alla människor.

TITTA UT RUT är en föreställning i det lilla formatet inbäddad i färg och form, poesi, humor, och musik. För de allra minsta.

RUT – Ulrica Flach

Regi – Sara Klingvall, Manus – Åsa Björklund, Scenografi/kostym – Heidi Saikkonen, Musik – Ulrica Flach, Grafisk design – Amanda Erixån Foto – Andreas Belanner

 

Rekommenderad för 0-3 år.

Samarrangemang: Kulturpunkten och ABF

 

Fri entré, men begränsat antal platser.

Välkomna!

Kontakt

Ola Persson
Kultursamordnare
0456-82 21 52
(SMS 0709-17 12 95)
ola.persson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 23 april 2022