Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Thor & Olle

Krumelurteater

Välkommen till vårens scenkonst för barn. Fri entré!

 

Thor & Olle - Musik från södern

Lördag 16 oktober kl 14, Kulturpunkten
 

– Håll i hatten för nu drar Thor & Olle igång ett sanslöst sväng i en föreställning för hela familjen. Det blir musik från Sveriges skogar, Louisianas träskmarker, spanska byfester och grekiska hamnkvarter – med traditionell musik på bouzouki, munspel, säckpipa, durspel, flamencogitarr, flöjt och kastanjetter. Med mycket driv och spelglädje bjuder dessa två skickliga spelmän in till en fartfylld resa full av inspirerande musik och berättelser om de olika instrumenten. Publiken välkomnas att sjunga med i medryckande refränger på olika språk där alla kan vara med. Thor Ahlgren är multiinstrumentalisten som turnerar Norden och världen runt med medeltidsmusik, cajun, grekisk bergsmusik och franska säckpipslåtar. Olle Pelayo Lind är munspelaren och flamencogitarristen som älskar att blanda och utforska olika musikkulturer på sina instrument.

På scen: Thor Ahlgren – säckpipa, flöjt, bouzouki, durspel, samt Olle Pelayo Lind – munspel, flamencogitarr, triangel.Rekommenderad för 3–7 år.
 
Samarrangemang: Kulturpunkten och ABF
 
------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Äventyret - Lilla vilda teatern

Lördag 27 november kl 14, Kulturpunkten

En rolig och livfull musikteaterföreställning för alla med barnasinne! Matilda och Magnus tycker allt låter gräsligt, luktar apa, smakar pyton, ser stökigt ut, känns vasst och vill resa bort från allt. Då börjar de fundera på att vi har fem sinnen och plötsligt öppnar sig världen. Ett litet äventyr tar fart och tillsammans upptäcker de små vanliga saker på ett nytt sätt. Dagen tar en överraskande vändning…

 

Rekommenderad för 3-8 år.

Samarrangemang: Kulturpunkten och ABF

 

Fri entré, men begränsat antal platser.

Välkomna!

Kontakt

Ola Persson
Kultursamordnare
0456-82 21 52
(SMS 0709-17 12 95)
ola.persson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 26 september 2021