Kommentera Skriv ut
Musikskolan

Musikskola

Barn och ungdom ska ha tillgång till en skola med musiken i centrum där färdigheter och kunskaper i sång och spel står i fokus.

Musikskolans konserter

30 november - Blåsorkestrarnaåker iväg till Hässleholm och spelar tillsammans med Blåslaget i Missionskyrkan kl. 19.
6 december - Julkonsert i Näsum kyrka, kl. 18.  På programmet bland annat bjällerklang med stor orkester!
8 december - Spel och sång med grundkurselever och pianoelever i Folkets hus hos PRO.
10 december - Musikskoleelever sjunger och spelar, kl. 14 på Lions julmarknad.
13 december - Musikvalets Luciakonsert på Humlescenen, Bromölla, kl. 18.30.
14 december - Julspecial med allsång och andakt, församlingshemmet Bromölla, kl. 10. Elevgrupp från Dalaskolan Norra medverkar. Julspecialen ges även på kvällen, kl. 18 i Ivetofta kyrka. Till denna julspecial är särskilt du med funktionsvariation välkommen! Genomförs i samarbete med församlingen.


Musikskolan har sina lokaler på Tunnbyskolan i Bromölla och här har vi större delen av vår undervisning. Humlescenen, med möjlighet till konsertproduktion i professionell miljö, ligger endast ett stenkast från oss! Placeringen mitt i centralortens största skolområde gör att vi har direktkontakt med många elever. Vi bedriver även undervisning, instrumentalt och vokalt, på kommunens övriga skolor om det finns tillgång till lokaler.

Du kan söka till de vanligaste förekommande instrumenten och sång. Vi har undervisning inom följande instrumentgrupper, stråkinstrument, klaviaturinstrument, bleckblås och träblås, gitarrinstrumenten och slagverk.

Vår personalstyrka består av sju lärare, som också undervisar vid högstadiets musikundervisning på Humleskolan. Utöver detta tillkommer musikledare som undervisar på halvtid och ett kansli.

Kontakt

Musikskolan
Storgatan 69 C, ingång från skolgården
Box 18, 295 21 Bromölla

Agneta Andersson
Kanslist/assistent
Alvikenskolan
0456-82 21 42

Urban Gunnarh
Musikledare
0456-82 22 64
urban.gunnarh@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 30 november 2017