30 km gäller på Industrigatan

25 september 2020

Bashastigheten i Bromölla tätort är 40km/h, med avvikelse på vissa platser. Industrigatan är en sådan sträcka. När du kör på Industrigatan ska du följa skyltningen och hålla den rådande hastighet som är 30km/h.

Företagen rankar Bromölla högre än någonsin

23 september 2020

Bromölla kommun hamnar på plats 50 i Svenskt Näringslivs årliga rankning av det lokala företagsklimatet. Det är vår högsta placering någonsin. En nära dialog med företagen tros vara en av orsakerna till framgången.

Företagen rankar Bromölla högre än någonsin

Kommunfullmäktige

21 september 2020

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 28 september kl. 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla.

Byaträffarna inställda

18 september 2020

Höstens byaträffar ställs in på grund av den rådande pandemin. Byaträffarna ska istället genomföras under år 2021.

Nya sopmaskinen i drift

18 september 2020

Vår nya sopmaskin är levererad, personalen är utbildad och från och med nu är det Kommunteknik som sopar våra gator.

Nya sopmaskinen i drift

Drejaren startar med utomhusaktiviteter

18 september 2020

Saknar du motivation eller sällskap men vill komma ut och röra på dig lite? Nästa vecka startar Drejaren med kortare promenader och utegympa.

Extra kommunfullmäktige på måndag inställt

16 september 2020

Det extra sammanträdet för Kommunfullmäktige i Bromölla kommun som utlysts till måndagen den 21 september 2020 har ställts in. Beslutet har fattats av kommunfullmäktiges ordförande, Magnus Persson (SD).

Var med och plocka skräp i helgen

16 september 2020

Lördagen den 19 september är det läge att gå ut någonstans i Bromölla kommun och plocka skräp. Då är det nämligen Håll Sverige Rent-dagen 2020.

Var med och plocka skräp i helgen

Emelie fixar maten åt gammal och ung

15 september 2020

Kocken Emelie Rosén halvspringer genom köket på förskolan Vita Sand och pratar samtidigt glatt. Det är förmiddag och lunchen ska levereras ut. Emelie och kollegorna på Måltidsservice lagar mat till fem förskoleavdelningar och hela äldreomsorgen.

Emelie fixar maten åt gammal och ung