Ny entré gör Kulturpunkten tillgängligare

15 oktober 2021

Nu är det gamla golvet i Kulturpunktens entré borttaget och arbetet med tillgänglighetsanpassning fortsätter. Nya golvplattor, en breddning av dörrar och tydligare skyltning är några av förbättringarna. Arbetet görs av kommunens fastighetsenhet och allt beräknas vara klart i mitten av november.

Ny entré gör Kulturpunkten tillgängligare

Vi byter belysning på Bangårdsgatan

14 oktober 2021

Den 15 oktober börjar vi arbetet med utbyte av belysning på en del av Bangårdsgatan. Under arbetet kan det vara lite stökigt i området. För att avlasta trafiken på Bangårdsgatan öppnas utfarten från Skogsvägen till Pyntvägen.

Många frågar oss om fibernätet

12 oktober 2021

Vi får många frågor om fibernätet i Bromölla kommun. Ofta gäller de nyanslutning till fibernätet eller klagomål på befintligt bredband och vem man ska vända sig till, eftersom kommunen inte har ansvar för dessa ärenden. På vår bredbandssida har vi samlat all viktig fiberinformation.

Många frågar oss om fibernätet

Drop in på alla vårdcentraler på lördag

11 oktober 2021

Lördagen den 16 oktober har alla vårdcentraler i Skåne öppet hus klockan 9-16 och erbjuder drop-in-vaccination för dig som ännu inte har vaccinerat dig mot covid-19. Invånare födda 2005 eller tidigare är välkomna.

Asfaltsarbete i Valje

7 oktober 2021

Den 13-15 oktober läggs ny asfalt genom Valje. Medan arbetet pågår leds trafiken om utanför byn.

Kommuninfo september

10 september 2021

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Kommuninfo publiceras varje månad som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas då ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.

Medborgarundersökningen startar

23 augusti 2021

1200 slumpmässigt utvalda Bromöllabor kan nu lämna sina åsikter om Bromölla kommun i Statistiska centralbyråns medborgarundersökning. SCB betygsätter tre områden i undersökningen; att bo och leva här, hur kommunens service uppfattas och medborgarnas inflytande.

Medborgarundersökningen startar

Har du plats för en praoelev i höst?

18 augusti 2021

Ta emot en praoelev på din arbetsplats under en vecka i oktober eller november. Inspirera ungdomar inför framtida val och visa samtidigt upp din arbetsplats för en framtida medarbetare.

Prao

Årlig trygghetsmätning pågår

17 augusti 2021

Vilka problem ser medborgarna där de bor? Känner de sig trygga ute på kvällarna? Det är något av det polisen och de 58 kommunerna i polisregion Syd undersöker i årets lokala trygghetsmätning. I Bromölla får 900 invånare chans att berätta om sina upplevelser och påverka arbetet för ökad trygghet.