Nu börjar vårsopningen

22 mars 2019

Under vecka 13 startar sopningen av gator samt gång- och cykelvägar som kommunen är väghållare för. Vi startar i Valje och Nymölla och fortsätter därefter till Råby och Bromölla.

Gatsopning. Foto: Nikola Obradovic, Mostphotos

Försenade fakturor

21 mars 2019

Fakturor för februari månad som gäller avgifter inom äldreomsorg och omsorg funktionsnedsättning är försenade.

Håll Bromölla rent i vår

20 mars 2019

Bromölla kommun deltar årligen i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Vi håller rent - Håll Sverige rent.

Bokstart på Fäladen

18 mars 2019

Du som är förälder till barn mellan 0-3 år gamla är välkommen till Fäladsvägen 6, på onsdagar kl. 10, start 13 mars.

Kommunfullmäktige

18 mars 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 25 mars, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Nu börjar vi hämta trädgårdsavfallet

11 mars 2019

Har du abonnemang för hämtning av trädgårdsavfall? Hämtningen startar vecka 11/12 och utförs fredagar varannan vecka fram till vecka 45/46.

Trädgårdsavfall. Foto: Agneta Forssén, Mostphotos

Vi hjälper dig att göra rätt!

25 februari 2019

Ibland behöver vi som sköter sophämtningen meddela något till dig. Då hänger vi ett meddelande på sopkärlets handtag.

Meddelande på ditt sopkärl

Svenska för föräldralediga

22 februari 2019

Vuxenutbildningen Sölvesborg Bromölla erbjuder svenska för föräldralediga som riktar sig till dig som är föräldraledig och inte kan läsa SFI.

Kommuninfo februari

22 februari 2019

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition som delas ut till samtliga hushåll i kommunen.

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

15 februari 2019

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.