Välkommen till Humleskolans föräldracafé 22/3

21 mars 2017

Alla föräldrar är välkomna! Drop-in mellan 16.30 och 18.30. Vi bjuder på fika och ni får möjlighet till att träffa all personal på skolan och skolans Elevråd. Passa på att ställa frågor och ge synpunkter om verksamheten.

Kommunfullmäktige

18 mars 2017

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 27 mars, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Håll Bromölla rent i vår!

28 februari 2017

Bromölla kommun deltar i ”Håll Sverige Rents” aktion mot nedskräpning. Förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner plockar skräp – både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Välkommen med din anmälan senast den 26 mars.

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

20 februari 2017

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Sportlovsdag!

20 februari 2017

Nu är det sportlov och som vanligt bjuder vi på ett fullspäckat program. Du har över 50 aktiviteter att välja på, vi hoppas att du ska hitta flera roliga saker att göra själv eller tillsammans med andra!

Good Talents i Bromölla

14 februari 2017

Good Talents står bakom ett pilotprojekt som ska genomföras i Bromölla. Ett nytt ledarskapsprogram som syftar till att sammanföra ensamkommande ungdomar med unga från lokalsamhället och vuxna från arbetslivet.

Byaträff i Näsum

9 februari 2017

Vill du veta mer om vad som hände på Byaträffen i Näsum? Här hittar du alla fina exempel på vad man är stolt över och hur man kan förbättra attraktionkraften.