Dags att klippa häcken?

21 juni 2017

Det är en härlig tid när det växer och frodas. Men ibland kan det bli lite för mycket av det goda och det finns risk att växter, både på och utanför din tomt, växer för högt och därmed skymmer sikten i trafiken. Vi vill därför påminna om vad som är ditt ansvar som fastighetsägare.

Klippa häck

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

21 juni 2017

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Korsholmens badplats fräschas upp

30 maj 2017

Just nu pågår arbetet för fullt på Korsholmen. Badplatsen får en rejäl uppfräschning med nya bryggor, toalett med rinnande vatten och finare miljö.

Parkeringsövervakning

29 maj 2017

Från och med idag den 29 maj är det Q-park som står för parkeringsövervakning på offentliga platser i Bromölla tätort. Parkeringsövervakningen syftar till att i första hand förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten.

Gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga

29 maj 2017

Under sommar finns det bland annat möjlighet att prova på balett, dramalek, teater, beatstreet, poddradio, animation och fiske. Och på Ivöstrand blir det sparkcykelskola under ledning av sparkcykelproffset Felix Broo.

Gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga

Arrangera något nytt!

18 maj 2017

För att prova på att arrangera en enstaka kulturhändelse finns evenemangsbidrag att söka.

Är du ung och idérik?

16 maj 2017

Skulle du vilja att det händer mer roligt i Bromölla? Du som är mellan 16 och 25 år kan söka bidrag från kommunen för att själv ordna en kulturaktivitet, till exempel en utställning, konsert eller workshop.