Nu är det dags att plocka ner affischeringstavlorna

17 september 2018

Valdagen passerad och då är det dags att plocka ner skyltarna som är uppställda för valaffischering. Tidigare år har skyltarna stått uppe även mellan valen men nu kommer de att plockas ner enligt beslut. Nya affischeringstavlor kommer under hösten att sättas upp i alla kommundelar.

Framtidsboost för årskurs 9

17 september 2018

Elever från Bromölla och Sölvesborgs kommuner bjuds in till en Framtidsboost den 27 september. Det blir en späckad heldag förlagd på Furulundsskolan med fokus på stundande gymnasieval.

Kommunfullmäktige

14 september 2018

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 24 september, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Rättvist med rätt barnomsorgsavgift

13 september 2018

Under oktober 2018 börjar Bromölla kommun kontroll av de inkomstuppgifter som vårdnadshavare med barn inom barnomsorgen lämnade för 2016. Kontrollen kommer framöver att genomföras varje år och är viktig för att alla ska betala rätt avgift.

Dags för årets seniorfestival

13 september 2018

Årets seniorfestival äger rum den 2–4 oktober. Programmet erbjuder allt från minimässa till vandringar och en åktur i finbil.

Höstlovsaktiviteter vecka 44

3 september 2018

Är din förening eller ditt företag intresserad av att vara med och skapa ett aktivt och roligt höstlov för kommunens skollediga barn? Hör av dig till Maria Björk, maria.bjork@bromolla.se senast den 30 september.

Trygghetsmätning 2018

25 augusti 2018

Just nu pågår polisens årliga trygghetsmätning i kommunen. Är du en av de 900 personer som har fått enkäten hemskickad så ta chansen att bidra. Genom att berätta om din vardag kan du påverka polisens arbete.

Vill ditt företag medverka i årets Höstglöd?

24 augusti 2018

6 oktober är det handelslördag i Bromölla. Vill du medverka med ditt företag eller verksamhet på något sätt? Kontakta näringslivsutvecklare Maria Block, maria.block@bromolla.se eller 0456–82 20 06.

Ny gång- och cykelväg i Valje

24 augusti 2018

Ny gång- och cykelväg i Valje ska binda ihop Bromölla och Sölvesborg när 700 meter gång- och cykelväg byggs av Trafikverket.

Vad blir det för mat?

24 augusti 2018

Matsedeln för grundskolan finns på kommunens webbplats och i appen Aivomenu som finns att hämta i App Store och Google Play.