Kommunfullmäktige

13 maj 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 20 maj, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Kommuninfo maj

10 maj 2019

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition som delas ut till samtliga hushåll i kommunen.

Rättvist med rätt barnomsorgsavgift

6 maj 2019

Under maj 2019 börjar Bromölla kommun kontroll av de inkomstuppgifter som vårdnadshavare med barn inom barnomsorgen lämnade för 2017. Kontroller genomförs varje år och är viktig för att alla ska betala rätt avgift.

Håll Bromölla rent

6 maj 2019

Ett par veckor under våren har barn från Bromölla kommun varit ute och plockat skräp i kampanjen Håll Sverige Rent.

Vi håller rent - Håll Sverige rent.

Skönsjungande miljöhjältar

3 maj 2019

Lyssna på den nyskrivna sommarplågan "Mindre skräp" som producerats och framförs av förskoleklassen på Alviken.

Skönsjungande miljöhjältar

Invigning i Näsums bokskogar

3 maj 2019

Lördag den 11 maj har vi invigning i Näsums Bokskogar med vandring och aktiviteter för hela familjen.

Bokskog