Påminnelse om rådande eldningsförbud

17 juli 2018

Räddningstjänsterna i nordöstra Skåne påminner om att det råder eldningsförbud som omfattar kommunerna Bromölla, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Osby och Östra Göinge. Det gäller all eldning utomhus och vid hantering av maskiner som orsakar gnistor.

Buss- och tågkort

11 juli 2018

Information om buss- och tågkort för elever som studerar i annan kommun/friskola.

Sommarlovsaktiviteter

10 juli 2018

Bromölla kommun anordnar gratis sommarlovsaktiviteter för dig i åldrarna 6-15 år. Under veckorna 27-32 finns massor med kul att hitta på och testa. Kolla in programmet - vilka aktiviteter väljer du att hänga med på?

Sommarlovsaktiviteter

Sölvesborg Energi inför återigen bevattningsförbud

4 juli 2018

Sölvesborg Energi inför återigen bevattningsförbud och detta påverkar även Valje, Edenryd och Krogstorp i Bromölla kommun. Var sparsam med vattnet, fyll inga pooler eller vattna gräsmattan under denna perioden.

Pyntens boulebana invigd

21 juni 2018

Lagom till midsommarhelgen invigdes boulebanan på trygghetsboendet Pynten. Knappt hann bandet klippas innan spelet var i full gång.

Människor som spelar boule.

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

20 juni 2018

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Kommuninfo juni 2018

8 juni 2018

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition som delas ut till samtliga hushåll i kommunen.

Spara på vattnet!

1 juni 2018

För att försöka undvika ett bevattningsförbud ber Bromölla Energi och Vatten alla att var sparsamma med vattnet.

Humletidningen 2018 är äntligen här

18 maj 2018

I årets tidning lanseras "Humleslingan - värd en dag till" där utomhusaktiviteter, mat och boende lyfts fram lite extra. På Humleslingans webbplats kan du ladda hem tidningen – sedan är det bara att ut och njuta av allt som rundan erbjuder!

Humletidningen