Ändrad sophämtning vecka 23

31 maj 2023

På tisdag den 6 juni är det Sveriges nationaldag vilket innebär att sophämtningen kommer att bli lite annorlunda under hela veckan.

Provtagning vid busstorget

31 maj 2023

Under onsdagen kommer provtagning av grundvattnet att utföras vid busstorget/Olof Palmes plats. Vissa delar av parkeringen som finns i anslutning till busstorget kommer att stängas av under tiden som arbetet pågår.

Busstorget

Nationaldagen

29 maj 2023

Den 6 juni firar vi traditionsenligt nationaldagen på Ifötorget i Bromölla. Välkommen att sjunga och fira med oss!

Nationaldagen

Nu är det nära - det efterlängtade sommarlovet!

29 maj 2023

Det erbjuds en hel del lovaktiviteter för dig som är ledig från skolan – hoppas att du hittar något som passar dig! Aktiviteterna är gratis om inget annat anges. Tänk på att aktiviteterna uppdateras löpande under lovet - håll utkik!

Sommarlov

Eldningsförbud i nordöstra Skåne

25 maj 2023

Med anledning av den stora risken för gräs- och skogsbränder har räddningscheferna för kommunerna i Skåne Nordost beslutat om förbud mot eldning utomhus från den 25 maj.

Eld

Vad händer med simhallen?

16 maj 2023

Simhallen i Bromölla byggdes 1978 och besiktningar som gjorts på senare tid har visat att den är i så dåligt skick att renoveringar inte längre är ekonomiskt försvarbara.

Vad händer med simhallen?

Kommuninfo maj

12 maj 2023

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Kommuninfo publiceras varje månad som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas då ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.