Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

20 februari 2017

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Sportlovsdag!

20 februari 2017

Nu är det sportlov och som vanligt bjuder vi på ett fullspäckat program. Du har över 50 aktiviteter att välja på, vi hoppas att du ska hitta flera roliga saker att göra själv eller tillsammans med andra!

Good Talents i Bromölla

14 februari 2017

Good Talents står bakom ett pilotprojekt som ska genomföras i Bromölla. Ett nytt ledarskapsprogram som syftar till att sammanföra ensamkommande ungdomar med unga från lokalsamhället och vuxna från arbetslivet.

Byaträff i Näsum

9 februari 2017

Vill du veta mer om vad som hände på Byaträffen i Näsum? Här hittar du alla fina exempel på vad man är stolt över och hur man kan förbättra attraktionkraften.

Kommunfullmäktige

9 februari 2017

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 13 februari, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Vill du feriearbeta inom kommunen?

1 februari 2017

Nu kan du som är född 2000 eller 2001 söka feriearbete inom kommunen. Välkommen med din ansökan senast den 27 februari!

Kan din förening få integrationsbidrag?

23 januari 2017

Bidraget kan sökas för kostnader i samband med genomförande av aktiviteter för asylsökande och nyanlända. Grundkraven är att aktiviteten äger rum i Bromölla kommun och att det inte är ordinarie verksamhet.