Solig start för Bromöllalägret

20 juni 2022

På måndagen samlades alla deltagare i årets upplaga av Bromöllalägret, ett dagläger för barn som pågår under de kommande två veckorna.

Solig start för Bromöllalägret

Biblioteket får 400 000 till delaktighetsarbete

17 juni 2022

Kulturrådet har beviljat Bromöllas bibliotek 400 000 kr från Stärkta bibliotek för att stärka dialog- och delaktighetsarbete med de grupper som enligt bibliotekslagen ska ägnas särskild uppmärksamhet, som barn och ungdomar, personer med funktionsnedsättning och de nationella minoriteterna.

Biblioteket får 400 000 till delaktighetsarbete

Sommarlovsaktiviteter

17 juni 2022

Underbara härliga sommarlov! Hoppas att du hittar någon aktivitet som passar dig. Programmet uppdateras löpande så ta gärna en titt då och då - kanske dyker det upp något nytt kul som är värt att testa på! Med önskan om en alldeles fantastisk sommar!

Sommarlov

Tians väg stängs av för ledningsarbete

10 juni 2022

Tians väg är avstängd mellan korsningen med Storgatan och korsningen med Skolgatan mellan 16 juni och 15 juli. Under perioden läggs nya ledningar för spill- och dagvatten och nya vattenledningar dras till Brogården. Avstängningen påverkar trafiken på Tians väg.

Tians väg stängs av för ledningsarbete

Kommuninfo juni

10 juni 2022

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Kommuninfo publiceras varje månad som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas då ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.

Vita Sand nominerade i specialmatstävling

9 juni 2022

Restaurangguiden White Guide har nominerat personalen i köket på Vita Sand till topp fem i kategorin Senior Special Foods. Den 20 september kämpar de mot fyra andra svenska seniorkök om vinsten i tävlingen White Guide Senior. Bidraget är en räksmörgåstårta i timbalkonsistens.

Vita Sand nominerade i specialmatstävling

Var med och påverka strukturen på Bromöllas kommunwebb

8 juni 2022

Bromölla kommun är med i ett nätverk för digital tillgänglighet genom företaget Funka. Tillsammans har vi tagit fram en struktur för hur informationen på kommunala webbplatser presenteras på sidor och i menyer. Nu är det dags att genomföra användningstester och vi behöver din hjälp!

Var med och påverka strukturen på Bromöllas kommunwebb

Bron till Åsens avfallsanläggning stängs nu helt

24 maj 2022

Bron på Kaolinvägen vid infarten till Åsens avfallsanläggning stängs helt från och med den 1 juni 2022. En undersökning visar att även personbilstrafik innebär en risk för konstruktionen. Ersättningsarbetet påbörjas så snart det går. Avstängningen beräknas vara i 2-3 år.

Bron till Åsens avfallsanläggning stängs nu helt