Avstängd cykelväg

1 april 2020

Cykelvägen mellan Gualöv och Bromölla är avstängd torsdag och fredag.

Gymnasieelever erbjuds lunchpaket hos lokala restauranger

1 april 2020

Vi tillsammans med Sölvesborg- Bromölla Kommunalförbund, SBKF, och Bromölla kommun erbjuder alla gymnasieelever i våra kommuner möjlighet till hämta take-away lunchlåda hos lokala restauranger som anslutit sig till tjänsten från och med fredag 3 april och tills vidare.

Gymnasielunch

Kontakta Myndighetskontoret

29 mars 2020

Har du som är företagare frågor kring de årliga avgifterna, tillståndsansökan eller anmälan för uppstart eller utökning av din verksamhet är du välkommen att kontakta Myndighetskontoret på myndighetskontoret@bromolla.se

Upp och hoppa!

27 mars 2020

Att aktivera sig är alltid viktig. Kanske kan det kännas svårt att hitta inspiration i dessa tider? Nedan listar vi tips på aktiviteter som du kan ta del av hemifrån eller ute i naturen! Har du andra tips får du gärna höra av dig, så fyller vi på listan.

Bild på stig i naturen bredvid vatten

Kultur på distans

27 mars 2020

När vår vardag hastig förändras får vi försöka hitta på nya sätt att leva. Här har vi samlat tips på kultur som du kan ta del av på distans. Har du andra tips får du gärna höra av dig, så fyller vi på listan.

Person som ligger i en soffa med en skål popcorn och en kontroll

Vi finns här för dig!

27 mars 2020

Just nu är det många som har svårt att ta sig ut för att köpa mat eller medicin. Behöver du hjälp och bor inom Bromölla kommun, så kan du som tillhör en riskgrupp få hjälp från Bromölla pastorat.

Röda korsets stödtelefon

27 mars 2020

Röda korset har startat upp en stödtelefon där personer som känner sig oroliga på grund av coronaviruset eller som känner sig ensamma kan ringa in.

Viktig information gällande praon

26 mars 2020

På grund av rådande omständigheter med anledning av Covid-19, så ställs resterande prao-veckor under våren 2020 in för eleverna i årskurs 8.

Viktig information gällande praon