Bevattningsförbud

25 maj 2018

Sölvesborg Energi inför bevattningsförbud från och med idag (25 maj) och detta påverkar även boende i Valje, Edenryd och Krogstorp.

Nationaldagen

25 maj 2018

Kom och fira nationaldagen på Ifötorget!

Nationaldagen

Krisberedskapsveckan uppmärksammar din beredskap inför svåra påfrestningar

25 maj 2018

Den 28 maj-3 juni är det dags för Krisberedskapsveckan 2018. Syftet med den nationella kampanjveckan är att få hushållen att reflektera över hur man tillgodoser behovet av mat, vatten, värme och kommunikation om viktig service i samhället är utslaget. Bromölla kommun deltar i kampanjen och informera

Humletidningen 2018 är äntligen här

18 maj 2018

I årets tidning lanseras "Humleslingan - värd en dag till" där utomhusaktiviteter, mat och boende lyfts fram lite extra. På Humleslingans webbplats kan du ladda hem tidningen – sedan är det bara att ut och njuta av allt som rundan erbjuder!

Humletidningen

Eldningsförbud

18 maj 2018

Med anledning av den stora risken för gräs- och skogsbränder i skog och mark, har räddningscheferna för kommunerna i Skåne nordost beslutat om förbud mot eldning utomhus i delar av Skåne nordost.

Dags för ett dopp?

17 maj 2018

Med start vecka 20 placeras kommunens badbryggor ut på badplatserna i Valje, Korsholmen och Edenryd. Väder och vind kan påverka arbetet, dock ska samtliga bryggor vara på plats senast den 1 juni. På klackabacken och Orudden i Näsum samt Råbybadet ligger bryggorna redan i vattnet.

Dags att klippa häcken?

14 maj 2018

Det är en härlig tid när det växer och frodas. Men ibland kan det bli lite för mycket av det goda och det finns risk att växter, både på och utanför din tomt, växer för högt och därmed skymmer sikten i trafiken. Vi vill därför påminna om vad som är ditt ansvar som fastighetsägare.

Klippa häck

Bromöllas första förskola firar 50 år

11 maj 2018

Den 12 oktober 1968 invigdes Gulsippans förskola, belägen utmed Tiansvägen i Bromölla. Det uppmärksammas kommande vecka då barn, föräldrar och personal firar Bromölla äldsta förskola.

Förskolechef Ann-Sophie Bengtsson tillsammans med förskolepedagogerna Ada Karlsson, Sara Andersson och Annica Johannesson.