Buss- och tågkort

14 januari 2020

Busskort och tågkort för gymnasieelever hämtas hos handläggare Camilla Johansson på TLC/Sölvesborg.

Bromölla kommun vinner pris för bäst tillväxt i Skåne län

18 december 2019

Det går bra för näringslivet i Bromölla kommun – till och med så bra att kommunen utmärker sig för att ha den bästa tillväxten i Skåne län 2019. Priset Bästa Tillväxt delas ut av kreditupplysningsföretaget Syna varje år sedan 2007 och premierar en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet.

Bästa tillväxtkommun i Skåne

Trygghetsmätning

16 december 2019

Under hösten 2019 genomfördes en trygghetsmätning i Bromölla kommun och vi vill rikta ett stort tack till er som deltog.

Kommuninfo december

11 oktober 2019

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF eller lyssna på en inläst version. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.