Höstens kulturprogram är klart

17 augusti 2017

Höstens kulturprogram från Bromölla kommun är klart och innehåller ett brett och varierat utbud av aktiviteter. Förhoppningen är att alla ska kunna hitta något som roar, berör, ger nya lärdomar eller på olika sätt berikar livet och gör vardagen meningsfull.

Kommuninfo i ny skepnad

9 augusti 2017

Fredag den 11 augusti var det premiär för nya kommuninfo. Istället för en egen trycksak som skickas ut till alla hushåll kommer nu kommuninfo istället som en annons i Kristianstadsbladet.

Dags att klippa häcken?

23 juni 2017

Det är en härlig tid när det växer och frodas. Men ibland kan det bli lite för mycket av det goda och det finns risk att växter, både på och utanför din tomt, växer för högt och därmed skymmer sikten i trafiken. Vi vill därför påminna om vad som är ditt ansvar som fastighetsägare.

Klippa häck