Felaktiga inkassokrav för Bromöllalägret

8 juli 2019

På grund av ett fel i vårt faktureringssystem har inkassokrav skickats ut gällande fakturor för Bromöllalägret. Bromölla kommun återkallar alla inkassokrav, de kommer att justeras automatiskt och du behöver inte göra något. Vi beklagar att det blivit fel.

Eldningsförbudet är hävt

6 juli 2019

På grund av sjunkande brandriskprognoser har räddningscheferna för kommunerna inom Skåne Nordost (Kristianstad, Östra Göinge, Hörby, Höör, Osby, Bromölla och Hässleholm) fattat beslut om att häva eldningsförbudet från och med lördag 6 juli.

Dags att söka kulturstipendium

5 juli 2019

Är du eller någon du känner ung kulturutövare? Fram till 31 augusti kan du/ni som är under 25 år ansöka om Bromölla kommuns kulturstipendium 2019.

Sommartips till sopkärlet

5 juli 2019

Här får du några tips på vad du kan tänka på för att undvika oönskad lukt och otrevliga insekter i matavfallsinsamlingen.

Grönsaker

Nominera till Bromölla kommuns eldsjälspris

5 juli 2019

I vår kommun finns det människor som engagerar sig utöver det vanliga. Det vill vi uppmärksamma och uppmuntra. Därför delar vi för första gången ut Bromölla kommuns eldsjälspris.

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

19 juni 2019

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Sommarlovsaktiviteter

10 juni 2019

Bromölla kommun ordnar gratis sommarlovsaktiviteter för skollediga barn och ungdomar. Kolla in programmet - vilka aktiviteter väljer du att hänga med på?

Sommarlov