Asfalt i Gualöv

30 september 2022

Under vecka 40 asfalterar vi vägen genom Gualövs samhälle.

Asfalt i Gualöv

Schaktarbeten fortsätter

29 september 2022

På delar av Allarpsvägen och delar av Sjövägen i Bromölla pågår schaktarbeten som bland annat påverkar gatubelysningen.

Schaktarbeten fortsätter

Ny tjänst kopplar ihop Bromöllas vandringsleder med Skånetrafiken

20 september 2022

Vandra med koll heter en ny digital tjänst som ska göra det enklare och mer attraktivt att resa kollektivt till naturen. Bromölla kommun är en av de första kommunerna som anslutit sig och våra vandringsleder är nu sammanlänkade med buss- och tågtidtabellerna.

Ny tjänst kopplar ihop Bromöllas vandringsleder med Skånetrafiken

Pärmar förbättrar kvalitet och tydlighet i hemtjänsten

20 september 2022

Bromölla kommun ökar tryggheten för alla medborgare som har hemtjänst genom att dela ut pärmar med enhetlig och tydlig information som välkomnar medborgaren och berättar om vad hemtjänsten har att erbjuda.

Pärmar förbättrar kvalitet och tydlighet i hemtjänsten

Alla röster räknade

14 september 2022

Under onsdagen räknades den gångna helgens förtidsröster från Kulturpunkten och förtidsröster från andra kommuner och den preliminära mandatfördelningen i kommunfullmäktige kan nu fastställas.

Alla röster räknade

Klipp växtligheten - för säkerhetens skull

9 september 2022

Under sommaren har kommunen fått ovanligt många klagomål på att sikten inte är fri på gator och i bostadsområden. Om din växtlighet inte uppfyller lagkraven kan det bli påföljder för dig som fastighetsägare.

Klipp växtligheten - för säkerhetens skull

Kommuninfo september

9 september 2022

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Kommuninfo publiceras varje månad som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas då ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.

Förebyggandeteamet känner barn och ungdomar

26 augusti 2022

Stämningen är hög på fritidsgården Tunnan när kommunens förebyggandeteam har månadsmöte. Medlemmarna är personer som dagligen träffar barn och ungdomar på olika arenor och de jobbar tillsammans för ökad trygghet.

Förebyggandeteamet känner barn och ungdomar

Släckt gatubelysning

24 augusti 2022

Belysningen på delar av Allarpsvägen och delar av Sjövägen är frånkopplad medan Olofströms kraft gräver för nya ledningar på Ivetoftaområdet.  belysningen kopplas om efterhand som schakten går framåt för att så lite som möjligt ska vara släckt.

Släckt gatubelysning