Höga betyg för sjätte året i rad

5 mars 2021

Inköpscentralen för Östra Göinge, Osby, Hörby, Höör och Bromölla får för sjätte året i rad höga betyg för sin upphandlingsverksamhet.

Kärlbytet har börjat

1 mars 2021

Måndagen den 1 mars började de nya fyrfackskärlen att rullas ut och de allra första hamnade på Mejerivägen i Gualöv. Glöm inte att öppna dina nya kärl och tömma dem på viktigt innehåll innan du börjar kasta i saker. Läs mer om den nya sorteringen på våra fyrfackssidor.

Kärlbytet har börjat

Fjärrundervisning för högstadiet efter lovet

26 februari 2021

Efter nya rekommendationer från smittskydd Skåne har Bromölla kommuns krisledningsnämnd beslutat om terminens fortsatta undervisning fram till och med påsklovet för högstadieeleverna på Dalaskolan Södra och Humleskolan.

Åter möjligt att göra besök på särskilt boende

26 februari 2021

De boende på särskilt boende i Bromölla kommun har nu erbjudits sin andra vaccindos. Därmed hävs avrådan från besök från och med den 1 mars 2021. Vi måste dock fortfarande skydda personer som inte har fullgott skydd och de som inte är vaccinerade. Besökare ska vara symtomfria och friska.

Kommuninfo februari

26 februari 2021

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Kommuninfo publiceras varje månad som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas då ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.

Film- och musikverkstad

23 februari 2021

Ny kurs på musikskolan. I den digitala musikverkstaden får du lära dig hur man skapar musik och film med dator samt Ipad.

Film- och musikverkstad

Brogården är byggarbetsplats

18 februari 2021

Den här veckan har arbetet med att riva halva Brogården inletts i kvarteret Lugnet 9 i centrala Bromölla. Tunga transporter kommer in norrifrån på Tians väg och infarten till byggarbetsplatsen ligger på Edenrydsvägen.