Kommunfullmäktige

18 november 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 25 november kl. 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Lyssna på kommunfullmäktige i efterhand

29 oktober 2019

För att göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa ökad delaktighet sänds kommunfullmäktiges möten via webben. Ljudklippen publiceras efter några dagar på webbplatsen för att den som är intresserad ska kunna lyssna i efterhand.

Föreningsvänligaste kommun

28 oktober 2019

Vi uppmanar Sveriges kommuner och det lokala föreningslivet att nominera den som är Sveriges föreningsvänligaste kommun år 2019.

Hämtning av grovsopor

28 oktober 2019

Ring eller e-posta oss om du vill få hämtat grovsopor. Hämtning sker 4-22 november.

Information om servicekort och seniorkort

18 oktober 2019

Den 14 december säger Skånetrafiken hejdå till Jojo-kortet och lanserar ett nytt biljettsystem. Du som redan idag har ett särskilt Jojo-kort, såsom ett serviceresekort eller seniorkort, kommer per automatik få ett nytt kort hem i brevlådan innan den 14 december.

Byggkontoret inför telefon- och besökstider

15 oktober 2019

Som en del i vårt utvecklingsarbete har nya arbetsrutiner tagits fram och byggkontoret kommer att vara tillgängligt via telefon tisdag 10-12 samt onsdag 13-15. Utöver detta finns möjlighet för tidsbokade besök.

Kommuninfo oktober

11 oktober 2019

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF eller lyssna på en inläst version. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition och delas ut till samtliga hushåll i kommunen utan kostnad.

Årets Eldsjäl 2019

9 oktober 2019

Bromölla kommuns Eldsjäl 2019 är Camilla Björkman som nominerats för sitt engagemang för de som är utsatta och utanför. Hon har genomfört insamlingar till förmån för flera olika välgörenhetsorganisationer och sprider sin kärlek och värme till alla hon möter.