Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Utomhusgym på Ivöstrand

Gym

I Bromölla finns det både gym inomhus och flera utomhusgym! Här kan du hitta information om olika alternativ för att träna din kropp. Hoppas du hittar något som passar dig!

I Bromölla kommun finns tre utomhysgym. På Valje badplats och på Strandängens badplats finns ett mindre gym där du kan göra övningar som tränar både armar och ben.

På Ivöstrandsområdet finns ett större gym där du kan träna hela kroppen. Exempel på övningar är knäböj, situps, chins, rygglyft, upphopp, armgång och dips.

I anslutning till våra utomhusgym ligger två av våra natursköna motionsspårsområden. Perfekt att kombinera för att få ett komplett träningspass. Vid Strandängens och Ivöstrands utomhysgym kommer du på slingorna som går ut mot Gualöv. Här finns även ett elljusspår på 1,6 kilometer som kan användas året om. 

Från utomhusgymmet i Valje tar du dig snabbt till Valje motionsspår där du kan välja på fyra olika sträckor - från 3 till 10 kilometer. En varm dag passar det perfekt att avsluta träningspasset med ett dopp i havet. Mer information om våra motionsspår hittar du här

På simhallen finns ett rehabgym med konditionsmaskiner, lättare vikter, TRX, bosubollar, gymmaskiner med mera. Adress: Sjöstjärnegatan 1 

 

Kontakt

Maria Björk
Fritidssamordnare
0456-82 22 57
(SMS 0709-17 13 32 )
maria.bjork@bromolla.se

Kulturpunkten
Hermansens gata 22
Box 18, 295 21 Bromölla
0456-82 22 22
kulturpunkten@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 14 december 2022