Kommentera image/svg+xml Skriv ut

Föreningar

I Bromölla kommun erbjuds ett rikt föreningsliv! Det finns ett stort utbud av aktiviteter både på kultur- och fritidssidan. Här på webben kan du som medborgare bland annat hitta information om hur du tar kontakt med en förening. För föreningar finns bland annat information om hur man ansöker om halltider och föreningsbidrag.

Kultur- och fritidsguiden

I Bromöllas kultur- och fritidsguide (finns att hämta på Kulturpunkten) kan du läsa mer om föreningslivet i kommunen samt hitta kontakter till föreningar. Kontaktinformation hittar du även i det digitala föreningsregistret.


Marknadsföringstips till alla föreningar!

Om ni ska arrangera ett evenemang eller annan föreningsaktivitet som är öppen för allmänheten är ni välkomna att anmäla det till kommunens evenemangskalender!
Evenemangskalender


Bromölla kommun samarbetar med RF-SISU Skåne

Tillsammans med RF-SISU Skåne arbetar vi för att ge stöd och utvecklingshjälp till kommunens föreningar. Välkommen att höra av dig direkt till RF-SISU Skåne eller till kommunens kontaktperson om du har funderingar rörande din idrottsförening.
RF-SISU Skåne

Föreningsservice

Alla föreningar och organisationer i Bromölla kommun har möjlighet att kopiera på kommunens serviceenhet till subventionerade priser.

Du kan även låna diverse utrustning så som megafon och ljudanläggning finns att hyra. Det finns också möjlighet att komma i kontakt med olika organisationer och frivilligarbetare.

Bokning sker hos Kulturpunkten 0456-82 22 22.

Föreningar kan få hjälp med kopiering, tryck med mera hos Kontorsservice, kontakt för mer information och beställning kontorsservice@bromolla.se.

Information/tips kring integration och föreningsliv.

Kontakt

Kulturpunkten
Hermansens gata 22
Box 18, 295 21 Bromölla
0456-82 22 22
kulturpunkten@bromolla.se

Tomas Olsson
Turist-, kultur- och fritidschef
0456-82 22 43
tomas.olsson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 16 maj 2022