Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Kulturgrupper

Kultur - barn och unga

Kultur för barn och unga hösten 2024.

KulturCrew

Ett KulturCrew är 5-15 ungdomar i ålder 10-25 år, som är delaktiga eller ansvariga för olika kulturarrangemang. De får utbildning och kunskap inom:
Värdskap
Marknadsföring
Scenteknik
Planering
Team
Delaktighet

Varannan måndag kl 17.15–18.15, Musikskolan


Banned Books Club

Är du intresserad av att läsa förbjudna böcker? Vilka böcker är förbjudna, var någonstans är de förbjudna och varför egentligen? Var med i vår Banned books club och bestäm vilka böcker vi ska läsa och diskutera under hösten. Under uppstartsträffen samtalar vi om banned books, fikar samt väljer vår första bok och bestämmer nästa datum.

För 13-18 år.
Anmälan: kulturpunkten@bromolla.se


Bebisbokstund

Välkommen till en trevlig bokstund för bebisar med vuxna. Vi läser en ny bok varje vecka och tipsar varandra om roliga barnböcker och lekar. Under några tillfällen kommer vi sjunga och spela musik. Här kan du träffa andra småbarnsföräldrar, leka, mysa och prata.

Torsdagar kl 10, start 29/8, Kulturpunkten
För bebisar upp till 18 månader
Drop in. Föranmäl grupper.


Legolördag

Gillar du att bygga med Lego lika mycket som vi? Perfekt! Kom förbi och bygg Lego med oss på Kulturpunkten! Ta med dig en kompis, din familj eller hörlurar om du vill bygga för dig själv. Vi bjuder på tusentals klossar, både
Duplo för yngre och Classic för äldre och vuxna. Släpp loss kreativiteten och glöm inte att plocka undan efter dig. Välkommen! Från 2 till 99+ år. Drop in.

1:a lördagen i månaden, Kulturpunkten

Sidan senast uppdaterad: den 10 juli 2024