Trivselregler för vistelse i kommunala idrottshallar

• Verksamhetsmateriel ska stå på avsedd plats.
  • Endast tillåtet med inomhusskor, inte tillåtet med svarta eller färgade sulor som gör märken på golvet.
  • Idrottslokalen får bara användas under bokad tid, dvs. förberedelse och återställande måste ske inom bokad tid.
  • Hyresgäst får inte hyra ut hallen till annan hyresgäst.
  • Hyresgästen ansvarar själv för värdeföremål.
  • Hyresgästen är ersättningsskyldig om det uppstår skador på inventarier eller i lokalen och ska anmäla till fritidskontoret om skada uppkommit.
  • Ni är ansvarig för att brandskyddet efterlevs.
  • Idrottshallen är inte utrustad med direktlarm till larmcentralen - hyresgäst måste själv kontakta 112 vid brand.
  • Alkoholhaltiga drycker och andra droger får ej förtäras i lokalerna.
  • Rökning är ej tillåten.
  • Lämna lokalen i samma skick som den var i när du kom, ansvarig ledare/hyresgäst ska lämna lokalen sist, låsa och släcka. Avgift på minst 500 kr kan komma att tas ut om rapportering om misskötsel inkommer. Efterföljs inte reglerna avstängs skyldig hyresgäst.
  • Städmaterial finns inte att tillgå i lokalen. Kommunen betalar för normal städning, har det blivit väldigt smutsigt/skräpigt under din hyrda tid ska du återställa lokalen i det skick du fann den.
  • Förstahjälpen-material finns inte att tillgå i hallarna. Vi rekommenderar att alla som har verksamhet i idrottshallarna har med sig eget förstahjälpen-material.

Maria Björk
Fritidssamordnare