Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt
Företagsservice

Företagslots

Med tjänsten företagslots erbjuder vi ditt företag enkel och snabb service. Företagslotsen kan användas av alla företag.

Så här arbetar vi med företagslotsen

När vi arbetar med lotsning av företag tittar vi på möjligheterna för företaget att få göra det man vill. Vi kan hjälpa till att reda ut vad som behövs för att företaget ska få snabba och tydliga svar.

För att starta, etablera eller förändra din verksamhet, din lokal eller ditt sortiment behöver du oftast tillstånd eller lov från kommunen. Företagslotsen hjälper dig att göra rätt, men också att hitta rätt i vår organisation. En del frågor berör och kräver oftast fler inblandade i vår organisation. Därför erbjuder vi en möjlighet att hantera din fråga via vår lotsgrupp för att kunna ge bättre och snabbare svar som ringar in om det är flera delar och steg i just ditt ärende. Vi får en möjlighet att hjälpa dig att göra rätt turordning och informera om vad som krävs längs vägen i det du planerar att göra. På så sätt kan vi även undvika onödiga överraskningar längre fram. En fråga in som ska ge ett samlat svar tillbaka!

Hur går det till?

Du kontaktar företagslotsen enklast via vårt formulär, där vi behöver svar på några enkla frågor för att kunna se vilka kompetenser som berörs och om möjligt förbereda oss inför en gemensam träff. Vi hjälper dig att samla ett svar tillbaka, så att du kan komma vidare med dina planer.

Välkommen med din fråga! 


Här kan du snabbt och enkelt nå vår företagslots. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vad vill du göra? Du kan välja flera alternativ
 
Information och samtycke kring hantering av personuppgifter
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.

Kontakt

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 2 juli 2024