Tömning av avfall och öppettider på Åsen under påskhelgen

1 april 2021

Under påskhelgen blir tömningstiderna för avfall lite annorlunda, det blir ingen tömning långfredag eller annandag påsk. Åsens avfallsanläggning håller stängt från och med långfredagen och öppnar som vanlig igen på tisdag 6 april.

KYckling tittar ram från ett ägg

Problem med e-posten – ring om ni behöver hjälp

22 mars 2021

E-postadresser som slutar på @outlook, @live eller @hotmail har för närvarande problem med att ta emot e-post från Bromölla kommun. Det innebär tyvärr att vi just nu har begränsad möjlighet att besvara era frågor via mejl.

Kommunfullmäktige

22 mars 2021

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 29 mars kl. 19, på Humlescenen i Humelskolen, Bromölla. OBS platsen!

Arbete under familjekarantän utreds

19 mars 2021

En anställd vid en av kommunens skolor har brustit i att följa regelverket kring familjekarantänsbestämmelserna och varit på sitt arbete trots att en familjemedlem var smittad av covid-19. Nu pågår en utredning om händelsen.

Idag testas Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

1 mars 2021

Varningssystemet används vid olyckor, allvarliga händelser samt för att varna för och informera om störningar i samhällsviktiga funktioner och i samband med extraordinära händelser. Systemet testas fyra gånger per år, den första helgfria måndagen i mars, juni, september och december, kl. 15.