Anmäl valborgselden

27 april 2022

I år kan vi fira valborg offentligt för första gången på flera år och vi vill bara påminna er som har lite större eldar att anmäla er eld till larmcentralen i Kristianstad. Då ökar möjligheten att få hjälp om vinden vänder eller något annat oförutsett inträffar. Läs mer om att göra anmälan här.

Anmäl valborgselden

Stöd och omsorg i Bromölla kommun behöver dig!

25 april 2022

Inom Omsorg funktionshinder och Vård och omsorg behöver vi dig, som vill göra skillnad i människors liv! Vi kan erbjuda vikariat eller timanställningar under sommaren. Kom och träffa chefer från verksamheterna och representanter från Bemanningsenheten den 27 april kl. 14-17 i Sparbankshallen.

Är du laddad?

20 april 2022

Den 27 april kl. 18-19 kan du lära dig mer om elbilar och laddning från din kommunala energi- och klimatrådgivare. Föreläsningen hålls digitalt och är kostnadsfri.

Elbil

Påskpynt på väg ut

12 april 2022

Kommuntekniks pynt syns nu här och var i kommunen. Vi önskar alla en glad påsk!

Påskpynt på väg ut

Torrt på kustnära vandringsleder igen

31 mars 2022

Nu har vattnet sjunkit undan och torkat upp på våra vandringsleder Näsumaviksleden och Edenryds kustled. Passa på att ta en helgvandring och njut av våren!

Edenryds kustled