Kommunfullmäktige

12 september 2022

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 19 september, kl. 19, Sessionssalen i kommunhuset Bromölla.

Vallokalerna är öppna

11 september 2022

Välkommen till någon av kommunens tre vallokaler, som är öppna klockan 8- 20 på valdagen den 11 september. Du behöver en legitimation för att få rösta. I vår största vallokal, Sparbankshallen, är det mer folk på planen än vanligt på valsöndagen. All valinformation hittar du här:

Vallokalerna är öppna

Anställd arbetsbefriad efter anklagelser

7 september 2022

En anställd inom Utbildningsverksamheten har arbetsbefriats från sin tjänst efter anklagelser om sexuella trakasserier. Bromölla kommun har som arbetsgivare inlett en utredning med anledning av detta.

På vandring för ökad trygghet

6 september 2022

Trygghetsvandrarna som samlats i Centrumkyrkan på fredagskvällen kommer från sex föreningar i kommunen. Efter genomgången delas 15 personer upp i två grupper. Fram till midnatt besöker de många av Bromöllas samlingsplatser.

På vandring för ökad trygghet

Idag testas Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

5 september 2022

Fyra gånger per år kontrolleras att signalen Viktigt meddelande till allmänheten fungerar. Måndag 5 september genomförs testet som planerat klockan 15.00. Med tanke på omvärldsläget vill vi betona att det är ett test.

Bromölla kommun får besök av Malin Berghagen

2 september 2022

Lördagen den 10 september kommer Malin att besöka Havsdrakarnas hus och Fossilforum i Bromölla kommun. Filip Lindgren kommer guida henne genom kritatiden fram till idag och hon kommer få prova på att vaska fossil.

Malin Berghagen

Tekniskt underhållsarbete på kommunens internetförbindelse

1 september 2022

Den 1 september kl. 12-17 kommer tekniskt underhållsarbete att utföras av kommunens internetförbindelse. Kortarare driftstörningar på kommunens webbplats kan förekomma och den sida du vill besöka kanske inte visas korrekt. Vi ber dig då återkomma lite senare. Tack på förhand för din förståelse!

Stort intresse för förtidsröstning

26 augusti 2022

Vid öppningsdags på morgnarna är det kö till förtidsröstningen på Kulturpunkten. Runt 200 röstande per dag har summerats under de första två dagarna och röstmottagarna intygar att det varit fler besök vid starten än under förra valet.

Stort intresse för förtidsröstning