Påsklov på biblioteken

15 april 2019

På påsklovet finns roliga aktiviteter för dig som är ledig. Titta in på biblioteket i Bromölla eller i Näsum.

Påskägg

Earth Hour - tillsammans för planeten

29 mars 2019

Lördag 30 mars kl. 20.30–21.30 är det återigen dags för Earth Hour. Vi släcker gatubelysningen i centrala Bromölla. Släcker du hemma hos dig också?

Earth hour logootyp

Nu börjar vårsopningen

22 mars 2019

Under vecka 13 startar sopningen av gator samt gång- och cykelvägar som kommunen är väghållare för. Vi startar i Valje och Nymölla och fortsätter därefter till Råby och Bromölla.

Gatsopning. Foto: Nikola Obradovic, Mostphotos

Försenade fakturor

21 mars 2019

Fakturor för februari månad som gäller avgifter inom äldreomsorg och omsorg funktionsnedsättning är försenade.

Håll Bromölla rent i vår

20 mars 2019

Bromölla kommun deltar årligen i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Vi håller rent - Håll Sverige rent.

Bokstart på Fäladen

18 mars 2019

Du som är förälder till barn mellan 0-3 år gamla är välkommen till Fäladsvägen 6, på onsdagar kl. 10, start 13 mars.

Kommunfullmäktige

18 mars 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 25 mars, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Avstängd parkering

11 mars 2019

Hela Skanskaparkeringen vid Kulturpunkten stängs av torsdag 14 mars. Under dagen ska komplicerade trädfällningar utföras på området. Vi hänvisar istället till parkeringarna runt Olof Palmes plats.