Höga temperaturer väntas till helgen

24 juli 2019

Nu kommer sommarvärmen och det med besked. SMHI har gått ut med ”Meddelande höga temperaturer” och till helgen väntas så höga temperaturer att det kan övergå i en Klass 1 varning.

Höga temperaturer väntas till helgen

Diggiloo 12 juli - hitta hit och parkera

9 juli 2019

Här får du tips på körväg och parkeringsmöjligheter, men eftersom det kommer att bli mycket bilar i Bromölla den här dagen - ta cykeln, promenera eller åk kollektivt om du har möjlighet.

Diggiloo

Eldningsförbudet är hävt

6 juli 2019

På grund av sjunkande brandriskprognoser har räddningscheferna för kommunerna inom Skåne Nordost (Kristianstad, Östra Göinge, Hörby, Höör, Osby, Bromölla och Hässleholm) fattat beslut om att häva eldningsförbudet från och med lördag 6 juli.

Metallförpackningar på vägen

3 juli 2019

Vid återvinningsstationen på Östersjövägen i Valje finns ett stort antal metallförpackningar och burkar utspridda på vägen. Det beror på ett missöde när containern skulle tömmas. Personal på väg för att samla ihop förpackningarna.

Det händer mycket i Bromölla i helgen

27 juni 2019

Det kommer mycket besökare utifrån och kan bli trångt med parkering på sina ställen. Här får du mer information om bland annat var du kan parkera.

Eldningsförbud i Bromölla kommun

26 juni 2019

Räddningstjänsten Skåne Nordost har beslutat om eldningsförbud. Eldningsförbudet gäller tillsvidare från och med klockan 11 onsdagen den 26 juni 2019.

Kommunfullmäktige

17 juni 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 17 juni, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Risk för stora regnmängder i Skåne under dagen och kvällen

11 juni 2019

SMHI har utfärdat risk för stora regnmängder i Skåne under dagen och kvällen. Det finns risk för översvämningar i källare dagvattenssystem och mindre vattendrag. Det finns också risk för översvämmade vägar. Osäkerheten i väderutvecklingen är stor.