Asfaltsarbete i Valje

7 oktober 2021

Den 13-15 oktober läggs ny asfalt genom Valje. Medan arbetet pågår leds trafiken om utanför byn.

Webbföreläsning om elcyklar och elbilar

28 september 2021

De kommunala energi- och klimatrådgivarna håller webbföreläsning onsdagen den 6 oktober kl. 18.00-19.45. Föreläsningen ger dig grundläggande kunskap om elbilar och laddning och om elcykelns möjligheter.

Energi- och klimatrådgivares logga

Krisberedskapsveckan är här

27 september 2021

Den här veckan infaller Krisberedskapsveckan. Pandemin är en sorts kris. Men Sverige kan drabbas av många andra kriser och det gäller att vara beredd - i alla lägen.

Välkommen till Bromöllas första mässa för hälsa och välbefinnande!

27 september 2021

Den 2-3 oktober 2021 slås portarna i Sparbankshallen upp för en fantastisk mötesplats för alla med intresse och passion för sinne, kropp, själ, hälsa och välbefinnande. Möt företag och andra likasinnade som brinner för traditionell kost och motion men också för alternativ hälsa.

Hälsomässan

Asbest måste plastas in

23 september 2021

Från den 1 januari 2021 ska all asbest som lämnas på Åsen vara inplastad. Förpackningarna ska vara noga förslutna. Asbesten lämnas på anvisad plats. Är du osäker på om ditt avfall innehåller asbest? Kontakta personalen, så hjälper de dig att sortera rätt.

Asbest måste plastas in

Rektor för gymnasieskolan och vuxenutbildningen börjar

21 september 2021

Den 1 oktober börjar Ingrid Priemer som funktionschef och rektor för gymnasieskolan och vuxenutbildningen i Bromölla kommun. Hon ansvarar för de utbildningsdelar som kommunen tar tillbaka från SBKF, då kommunalförbundet ska upphöra. Verksamheten kommer att ha sina lokaler i 1912-skolan.