Världstoalettdagen 19 novemer

19 november 2017

I Sverige har vi både toaletter och rent vatten, men vi måste sluta fulspola. Världstoalettdagen är årligen återkommande och sätter i år fokus på att det enda som ska spolas ner i toaletten är kiss, bajs och toapapper.

Ändrade öppettider

30 oktober 2017

I samband med allhelgonahelgen har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider.

Höstlov

23 oktober 2017

Under höstlovet finns det en mängd olika aktiviteter för dig som är ledig från skolan. Här hittar du hela veckans program!

Höstlov

Trygghetsvandring

20 oktober 2017

Måndag 20 november genomför Bromölla kommun en trygghetsvandring kl. 15–18. Vi vandrar kring Dalaskolorna, området vid Lagunen och Korsvångsgården, Humleskolan och Tianshallen.

Dags att söka de årliga föreningsbidragen

18 oktober 2017

Nu är det dags att skicka in ansökan om verksamhetsbidrag, investeringsbidrag och lokalbidrag/driftbidrag egen anläggning. Den 31 oktober är sista dagen att söka de årliga föreningsbidragen. Ansök digitalt på bromolla.se/foreningsbidrag

Påminnelse om Medborgarundersökningen

16 oktober 2017

800 slumpmässigt utvalda Bromöllabor möjlighet att tycka till i årets medborgarundersökning. Undersökningen genomförs av Statistiska centralbyrån (SCB) Till och med den 27 oktober kl. 13 kommer det gå att besvara webbenkäten. Sista dag för att skicka in pappersenkäterna är den 24 oktober.

Nattis firar 20 år

13 oktober 2017

I år har Nattis funnits i Bromölla i 20 år. Det firas med öppet hus på Törnsångarens förskola söndagen den 15 oktober mellan kl. 14 och 17. Olika aktiviteter står på programmet och alla besökare bjuds på fika. Välkomna!

Ballonger