Tekniskt underhållsarbete måndag kväll

12 februari 2018

Måndag 12 februari med start kl. 17.30 utförs tekniskt underhållsarbete på kommunens IT-plattform. Arbetet påverkar kommunens webbplats bromolla.se och driftstörningar kan förekomma mellan kl. 17.30 och 18.

Kommunfullmäktige

6 februari 2018

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 12 februari, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Snöröjning i kommunen

15 januari 2018

Eftersom SMHI gjort en vädervarning om snöfall för det närmaste dygnet passar vi på att påminna om hur snöröjningen hanteras inom kommunen . På bromolla.se/snorojning finns information om vilka vägar som prioriteras vid snöröjning och halkbekämpning och vad som gäller för övriga vägar.

Kommuninfo januari 2018

12 januari 2018

Här kan du läsa månadens Kommuninfo som PDF. Varje månad publiceras Kommuninfo som ett uppslag i Kristianstadsbladets Bromölla-edition som delas ut till samtliga hushåll i kommunen.

Trygghetsvandring i Näsum

12 januari 2018

Torsdag 15 februari genomför Bromölla kommun en trygghetsvandring i Näsum mellan kl. 15 och 18. Syftet är att identifiera och arbeta bort platser som upplevs som otrygga eller bedöms som osäkra.

Spännande kulturvår väntar

12 januari 2018

Vårens kulturprogram ligger just nu i tryckpressarna och delas ut till kommunens samtliga hushåll den kommande veckan.

Spännande kulturvår väntar

Välkommen till en dag i lekens tecken!

12 januari 2018

Söndag 21 januari kl. 11 inviger kommunalråd Jenny Önnevik (S) lekplatsen i Gualöv. Kl. 13–15 hålls en workshop på Kulturpunkten i Bromölla. Du är varmt välkommen att vara med och utforma den kommande storlekplatsen i Bromölla med innehåll, tema med mera.

Miljöalmanackan delas ut i slutet av januari

3 januari 2018

I år delas miljöalmanackan ut till samtliga hushåll i Bromölla kommun. Tyvärr sker distributionen något senare än beräknat, vilket innebär att almanackan landar i brevlådan 25-26 januari.