Provtagning vid busstorget

31 maj 2023

Under onsdagen kommer provtagning av grundvattnet att utföras vid busstorget/Olof Palmes plats. Vissa delar av parkeringen som finns i anslutning till busstorget kommer att stängas av under tiden som arbetet pågår.

Busstorget

Härlig invigning av Åfåran!

26 maj 2023

Idag invigde vi det nya gång- och cykelstråket Åfåran i Bromölla. Stort tack till alla som var med och delade denna stund med oss! 

Härlig invigning av Åfåran!

Trygghetsskapande arbete i Bromölla

23 maj 2023

Under veckan har vi i kommunen tillsammans med polisen arbetat trygghetsskapande för att kunna hålla igång verksamheterna som vanligt.

Idag tisdag kommer Humleskolan att vara öppen igen

21 maj 2023

Humleskolan öppnas igen idag tisdag efter att ha varit stängd under måndagen på grund av en hotbild mot personalen. Som en trygghetsskapande åtgärd under veckan finns fler vuxna ute i verksamheterna samt fortsatt beredskap i närområdet.

Trygghetsvandring

17 maj 2023

Fredagen den 19 maj är det dags för Trygghetsvandring i Bromölla igen. Trygghetsvandringarna genomförs av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad tillsammans med föreningar från kommunen.

Anmälan till Bromöllalägret

8 maj 2023

Det finns ett begränsat antal platser kvar till lägret, först till kvarn gäller. Ni som har sökt till lägret innan den 7 maj har fått plats. Ny sista dag för anmälan är söndagen den 14 maj.

Bromöllalägret

Storgatan stängs av vid Nygatan den 2 maj

28 april 2023

Storgatan kommer att stängas av för genomfart under perioden 2–5 maj. Avstängningen kommer att vara i höjd med Nygatan där ett övergångsställe ska åtgärdas. Trafiken kommer att ledas om via Fågel Fenix väg.