Höstglöd i Bromölla

5 oktober 2018

Lördagen den 6 oktober är det Höstglöd i Bromölla. Erbjudande från handlarna varvas med konstutställning och mängder av spännande aktiviteter.

Höstglöd

Underhållsarbete på vattenledningar

5 oktober 2018

På måndag och tisdag 8-9 oktober kommer underhållsarbete på vattenledningarna runt kommunhuset att utföras. Gatorna som påverkas är Ivögatan, Villagatan och Storgatan.

eMedborgarvecka 8-12 oktober

4 oktober 2018

eMedborgarveckan är en nationell kampanjvecka där e-tjänsternas tillgänglighet är i fokus. I Bromölla kommun arrangeras flera aktiviteter för allmänheten mellan den 8 och 12 oktober.

Plankorsning Storgatan stängs av onsdag kväll

18 september 2018

Trafikverket kommer att utföra arbete i plankorsningen mellan Storgatan och järnvägen i Bromölla. Korsningen kommer vara avstängd från onsdag den 19 september kl. 22 till torsdag den 20 september kl. 06.

Nu är det dags att plocka ner affischeringstavlorna

17 september 2018

Valdagen passerad och då är det dags att plocka ner skyltarna som är uppställda för valaffischering. Tidigare år har skyltarna stått uppe även mellan valen men nu kommer de att plockas ner enligt beslut. Nya affischeringstavlor kommer under hösten att sättas upp i alla kommundelar.

Framtidsboost för årskurs 9

17 september 2018

Elever från Bromölla och Sölvesborgs kommuner bjuds in till en Framtidsboost den 27 september. Det blir en späckad heldag förlagd på Furulundsskolan med fokus på stundande gymnasieval.

Dags för årets seniorfestival

13 september 2018

Årets seniorfestival äger rum den 2–4 oktober. Programmet erbjuder allt från minimässa till vandringar och en åktur i finbil.

Information om granskning detaljplan

3 september 2018

Ett förslag till detaljplan för Gästgivaren 6 i Bromölla är utställt för granskning från den 29 augusti till 17 september.

Höstlovsaktiviteter vecka 44

3 september 2018

Är din förening eller ditt företag intresserad av att vara med och skapa ett aktivt och roligt höstlov för kommunens skollediga barn? Hör av dig till Maria Björk, maria.bjork@bromolla.se senast den 30 september.

Klass 1 varning om stora regnmängder

30 augusti 2018

SMHI varnar för stora regnmängder under eftermiddagen och kvällen. Det finns risk för översvämningar i källare och under viadukter. Om du får problem i din källare och behöver hjälp att tömma kan du ringa 044-200 400 för att nå räddningstjänsten. De kommer att hjälpa till om de har möjlighet.