Kommunfullmäktige

10 juni 2018

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 18 juni, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Ändrade öppettider

4 juni 2018

I samband med Nationaldagen har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider.

Nationaldagen

4 juni 2018

Kom och fira nationaldagen på Ifötorget!

Nationaldagen

Krisberedskapsveckan uppmärksammar din beredskap inför svåra påfrestningar

25 maj 2018

Den 28 maj-3 juni är det dags för Krisberedskapsveckan 2018. Syftet med den nationella kampanjveckan är att få hushållen att reflektera över hur man tillgodoser behovet av mat, vatten, värme och kommunikation om viktig service i samhället är utslaget. Bromölla kommun deltar i kampanjen och informera

Dags för ett dopp?

17 maj 2018

Med start vecka 20 placeras kommunens badbryggor ut på badplatserna i Valje, Korsholmen och Edenryd. Väder och vind kan påverka arbetet, dock ska samtliga bryggor vara på plats senast den 1 juni. På klackabacken och Orudden i Näsum samt Råbybadet ligger bryggorna redan i vattnet.

Besök cykelbibblan under Skåne lyfter!

4 maj 2018

Den 12 maj landar Skåne lyfter med sin turné på Ivöstrand i Bromölla. Mellan kl. 11 och 15 fylls området med aktiviteter, spännande intervjuer, debatter och en scen med inspirerande föreläsningar och uppvisningar. För att uppmärksamma allas lika värde och rätt att vara med genomförs ett mångfaldslop

Tänk på detta innan du eldar utomhus

27 april 2018

På Valborgsmässoafton är det många som eldar ris, kvistar och löv. Innan du tänder på är det viktigt med rätt förberedelser för att eldningen ska bli säker.

Blodbussen

18 april 2018

Blodbussen kommer till Bromölla onsdagen den 2 maj och torsdagen den 3 maj.

Träffa oss på årets Våryra

11 april 2018

Den 14 april är det dags för årets Våryra i Bromölla. På mässan i Gallerian är du välkommen till kommunens monter. Stanna gärna till och växla några ord med personal från Bromölla kommun.

Logotyp Våryra i Bromölla