Ikväll medverkan han i Allsång på Skansen

7 juli 2020

Bo-Oswald Olsson är en 82-årig gentleman som sedan 1 månad tillbaka bor på Lagunens äldreboende i Bromölla. Ikväll medverkan han, via Skype, i Allsång på Skansen.

Bo-Oswald Olsson

Godkänt badvatten på Strandängen igen

30 juni 2020

Proverna som togs fredag förmiddag kom tillbaka analyserade och klara sent måndag eftermiddag. Proverna visar inga överskridna värden och vi välkomnar alla badsugna tillbaka till Strandängens badplats!

Avfallshantering under midsommarhelgen

17 juni 2020

Midsommarhelgen innebär förändrad tömningsdag för trädgårdsavfall för dig som har hämtning udda veckor. Det går heller inte att lämna något på Åsens avfallsanläggning under helgen.

Feriearbetargänget på Kulturpunkten

16 juni 2020

Vi är ett gäng som under tre sommarveckor (vecka 25-27) ska feriearbeta på Kulturpunkten, fast du kommer främst att träffa oss på kommunens olika badplatser och vandringsleder.

Feriearbetarna, tillsammans med Bromöllas turismstrateg Sara Widesjö.

Vi målar parkeringslinjer

12 juni 2020

Parkeringsplatser längs flera gator i Bromölla får nu nya linjer. Under arbetet och någon timme efteråt måste du parkera på en alternativ parkeringsplats. PEAB är entreprenör och det finns skyltar på platserna där målningen ska göras. Arbetet kan försenas vid dåligt väder.

Studentfirande 2020

10 juni 2020

Furulundsskolans avgångsklasser tar studenten torsdag 11 juni. I år samsas gamla traditioner med nya rekommendationer i firandet. Studenterna firas under hela torsdagen med anpassade moment som studentlunch, tal, stipendieutdelning och utspring.

Studentfirande

Gröna påsar för matavfall åter i lager

9 juni 2020

Fick du inte fick några påsar vid senaste soptömningen och är i behov av gröna påsar är du välkommen att hämta på kommunhuset, Storgatan 48 i Bromölla eller på Åsen. Nya påsar delas annars ut vid nästa soptömning.

Gröna påsar

Kommunfullmäktige

8 juni 2020

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 15 juni kl. 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Allmänheten uppmanas att inkomma med frågor till allmänhetens frågestund via e-post och att följa mötet via ljudsändning www.bromolla.se/webbsandning istället för att besöka mötet personligt.