Störningar på kommunens webbplats

31 januari 2023

Onsdag 1 februari kommer tekniskt underhållsarbete att utföras på kommunens webbplats bromolla.se. Kortare driftstörningar kan förekomma och den sida du vill besöka kanske inte visas korrekt. Vi ber dig då återkomma lite senare. Tack på förhand för din förståelse!

Vårens kulturprogram

12 januari 2023

Nu presenteras vårens kulturprogram och det bjuder som vanligt på en mängd olika arrangemang, både på Kulturpunkten och Humlescenen. Välkommen!

Kulturprogram våren 2023

Avverkning kring Strandängen

9 januari 2023

Sydved gallrar och fäller träd i området kring Strandängen i Bromölla, där dåliga träd har upptäckts och behöver avverkas av säkerhetsskäl. Arbetet pågår under 2-3 veckor och alla som rör sig i området uppmanas att vara försiktiga. Läs mer och se andra aktuella arbeten bland våra servicemeddelanden.

Avverkning kring Strandängen

Beslutade fyrverkeritider upphävs

30 december 2022

Länsstyrelsen har upphävt kommunfullmäktiges beslut att minska de tillåtna tiderna för nyårsfyrverkerier. Därför gäller nu de tidigare ordningsföreskrifterna. Därmed är det tillåtet att avfyra nyårsfyrverkerier från klockan 16 på nyårsafton till klockan 04 på nyårsdagen i Bromölla kommun.

Beslutade fyrverkeritider upphävs

Öppet hus på Brogården

30 december 2022

Onsdagen den 4 januari klockan 13-15 håller vi öppet hus på Brogården, det nybyggda särskilda boendet på Bronsålderstigen 4 i Bromölla. Är du nyfiken och intresserad av hur bygget blev? Välkommen! Vi värnar om varandra. Håll därför avståndet när du besöker boendet.

Öppet hus på Brogården

Ändrade öppettider under helgerna

21 december 2022

Under helgerna har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider. Röda dagar, julafton och nyårsafton håller de flesta av våra verksamheter stängt.

Öppettider helgerna

Hjälp till att jämna ut elförbrukningen

15 december 2022

Just nu är energisituationen i Sverige och Europa kraftigt ansträngd. Prisnivåerna på el är höga och kan stiga ännu mer. Det finns också risk att elen inte räcker för vissa timmar i vinter. Vi kan tillsammans förbättra situationen genom att minska vår elanvändning i vinter.

Hjälp till att jämna ut elförbrukningen