Träffa oss på årets Våryra

11 april 2018

Den 14 april är det dags för årets Våryra i Bromölla. På mässan i Gallerian är du välkommen till kommunens monter. Stanna gärna till och växla några ord med personal från Bromölla kommun.

Logotyp Våryra i Bromölla

Earth Hour - tillsammans för planeten

23 mars 2018

Lördag 25 mars kl. 20.30–21.30 är det återigen dags för Earth Hour. Vi släcker gatubelysningen i Bromölla. Släcker du hemma hos dig också?

Earth hour logootyp

Håll Bromölla rent i vår

14 mars 2018

Bromölla kommun deltar årligen i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Mer snö på väg in över södra Sverige

1 mars 2018

SMHI:s prognos visar att snön ska fortsätta falla. Från torsdag kväll till lördag kväll kan det komma rikliga mängder i hela Skåne och Blekinge. Glöm inte att vinterrusta både dig själv och ditt fordon om du ska ut i trafiken. Följ väderrapporteringen, trafikläget och var rädd om dig!

Betala dina fakturor från kommunen med e-faktura

18 februari 2018

Från mars månad kan du få kommunens fakturor direkt till din internetbank. Det kan vara fakturor för äldreomsorg, barnomsorg, musikskola, fritid och kultur eller från myndighetskontoret.

Stiftelsen Bromölla Natur- och Kulturmiljövårdsfond

17 februari 2018

Bidrag från stiftelsen Bromölla Natur- och Kulturmiljövårdsfond kan sökas av en enskild person eller förening och ansökan ska skickas in senast den 31 mars varje år. År 2018 finns ca 3 300 kr att dela ut.

Skoj för sportlovslediga

15 februari 2018

Vecka 8 är det sportlov och som vanligt erbjuds skollediga barn och ungdomar ett välfyllt program. Det finns drygt 50 aktiviteter att välja på under veckan. Förhoppningsvis hittar du flera roliga saker att göra själv eller tillsammans med andra.