Kommunfullmäktige

11 februari 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 11 februari, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Problem med trygghetslarm lösta

31 januari 2019

Just nu har Tele2 Comviq och Telit stora störningar och det påverkar mobiltelefoni och trygghetslarm i hela Sverige. I Bromölla kommun påverkas trygghetslarmen. Hemtjänsten i Bromölla har en plan för en sådan händelse och gör extra tillsyn hos de som larmar ofta och är svårt sjuka.

Öppet hus daglig verksamhet Gonarp

9 januari 2019

Vi kommer att ha öppet hus två dagar inför uppstarten av daglig verksamhet Gonarp som är en ny daglig verksamhet i Bromölla kommun.

Gonarp dagligverksam. Bild på ingången och terapihunden Amigo.

Öppettider under jul, nyår och trettonhelg

20 december 2018

Under helgerna har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider. Röda dagar, julafton och nyårsafton håller de flesta av våra verksamheter stängt.

God Jul

Tömningstider avfall

18 december 2018

Under helgerna blir tömningstiderna för avfall lite annorlunda.

Kungörelse

12 december 2018

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund kungör att sammanträde angående förbundets förslag till budget för 2019 äger rum fredag den 14 december 2018 kl. 13.15.