Översvämningar i Bromölla

14 augusti 2018

15.50 uppdaterad info om översvämningar i Bromölla med nya kontaktuppgifter. Om du har översvämning i din källare ska du kontakta larmcentralen på 044-200 400 eller SBVT på 010-211 97 00. Det är också viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag.

Klass 2-varning utfärdad för extremt höga temperaturer

26 juli 2018

Maximala dagstemperaturer på 30 grader eller högre väntas åtminstone fram till och med lördag, 28 juli. Med anledning av detta har SMHI utfärdat en Varning klass 2 extremt höga temperaturer för Skåne utom Österlen. Ta hand om dig i värmen!

Parkering Diggiloo

10 juli 2018

Ska du till Diggiloo den 13 juli? Det kommer att bli mycket bilar i Bromölla den här dagen så ta cykeln, promenera eller åk kollektivt om du har möjlighet. För dig som kör bil finns här information om körvägar och parkering.

Chilla med kommunen på Diggiloo

10 juli 2018

Kommer du till Strandängen när Diggiloo-turnén gästar Bromölla den 13 juli? Det kommer att bli mycket bilar i Bromölla den här dagen så ta cykeln, promenera eller åk kollektivt om du har möjlighet.

Sommarlovsaktiviteter

10 juli 2018

Bromölla kommun anordnar gratis sommarlovsaktiviteter för dig i åldrarna 6-15 år. Under veckorna 27-32 finns massor med kul att hitta på och testa. Kolla in programmet - vilka aktiviteter väljer du att hänga med på?

Sommarlovsaktiviteter

Sölvesborg Energi inför återigen bevattningsförbud

4 juli 2018

Sölvesborg Energi inför återigen bevattningsförbud och detta påverkar även Valje, Edenryd och Krogstorp i Bromölla kommun. Var sparsam med vattnet, fyll inga pooler eller vattna gräsmattan under denna perioden.

Pyntens boulebana invigd

21 juni 2018

Lagom till midsommarhelgen invigdes boulebanan på trygghetsboendet Pynten. Knappt hann bandet klippas innan spelet var i full gång.

Människor som spelar boule.

Kommunfullmäktige

10 juni 2018

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 18 juni, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Ändrade öppettider

4 juni 2018

I samband med Nationaldagen har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider.