E-tjänsterna i fokus under eMedborgarveckan

7 oktober 2019

Vecka 41 är det eMedborgarveckan här i Bromölla kommun och nationellt. Syftet är att under denna vecka öka den digitala delaktigheten och användningen av och kunskapen om e-tjänster.

E-tjänsterna i fokus under eMedborgarveckan

Blodgivartrailern

7 oktober 2019

Blodcentralens blodgivartrailer kommer till Bromölla den 7-9 oktober.

Blodgivartrailern

Återvinningens dag 29 september

26 september 2019

Den 29 september firas Återvinningens dag runt om i landet för att uppmärksamma återvinningens och återbrukets stora miljövinster.

Symbol med tre gröna pilar som kännetecknar återvinning

Kommunfullmäktige

23 september 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 30 september kl. 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Varning för hårda vindbyar

16 september 2019

SMHI har gått ut med en klass 1 varning för hela Skåne. Varningen avser vindbyar på 21-23 m/s. Tillkommer ny information återkommer vi.

Vattenläcka

10 september 2019

Vi har för närvarande en vattenläcka på Stenhagsgatan. Därför har vattnet stängts av tills arbetet med att lösa problemet är klart. De som berörs är abonnenter på Stenhagsgatan, Fasanvägen, delar av Nygatan och Dalaskolan Södra 7-9 samt Norra.

Linjemålning

6 september 2019

Under vecka 37 kommer linjemålning att utföras på Tians väg, Godtemplarvägen samt i Grödby.

Linjemålning

Underhållsarbete på webbplatsen

3 september 2019

Idag på förmiddagen kommer tekniskt underhållsarbete att utföras på kommunens webbplats. Kortare driftstörningar kan förekomma och den sida du vill besöka kanske inte visas korrekt. Vi ber dig då återkomma lite senare. Tack på förhand för din förståelse!

Idag testas Viktigt meddelande till allmänheten (VMA)

2 september 2019

Varningssystemet används vid olyckor och allvarliga händelser samt för att varna för och informera om störningar i samhällsviktiga funktioner och i samband med extraordinära händelser. VMA testas fyra gånger per år, den första helgfria måndagen i mars, juni, september och december, kl 15.00.