Flera brunnar utan lock i Bromölla

11 september 2017

Det saknas brunnslock (gallerlock) på ett flertal platser i Bromölla. Var försiktig så du inte skadar dig eller ditt fordon. Hör gärna av dig till Bromölla kommun om du ser en brunn som saknar lock.

Tunnbyskolans parkering är öppen igen

5 september 2017

Området har fått fler belysningspunkter och nya energieffektiva LED-armaturer som medför avsevärt mindre drift- och underhåll samt att platsen upplevs som tryggare.

Ändrade öppettider

31 augusti 2017

Den 1 september ändras öppettiderna i kommunens växel samt receptionen i kommunhuset.

Höstens kulturprogram är klart

17 augusti 2017

Höstens kulturprogram från Bromölla kommun är klart och innehåller ett brett och varierat utbud av aktiviteter. Förhoppningen är att alla ska kunna hitta något som roar, berör, ger nya lärdomar eller på olika sätt berikar livet och gör vardagen meningsfull.

Kommuninfo i ny skepnad

9 augusti 2017

Fredag den 11 augusti var det premiär för nya kommuninfo. Istället för en egen trycksak som skickas ut till alla hushåll kommer nu kommuninfo istället som en annons i Kristianstadsbladet.

Avstängt på Storgatan

9 augusti 2017

Ett av körfälten är avstängt på Storgatan utanför kommunhuset. Det är ett staket som ska monteras bort. Var försiktig när du passerar.

Läktaren vid skateparken avstängd

27 juli 2017

Ett getingbo med ilskna getingar är orsaken till att skateparkens läktare på Ivöstrandsområdet är avstängd. Under fredagen kommer getingboet att tas bort. Avstängningen tas bort när saneringen är klar.

Läktaren vid skateparken avstängd