Nyinvigning och 15-årsjubileum på Tunnan

17 april 2017

Lördagen den 22 april kl. 13-16 är det nyinvigning av fritidsgården Tunnan. Det blir sång, show med Impro från Malmö, workshop och en massa andra Tunnan-aktiviteter som till exempel filmvisning, pod, e-sport, pyssel, x-box, bakning och dekorering av muffins.

Ogräsbekämpning med ättika

26 augusti 2016

Bromölla kommuns driftentreprenör PEAB har fått tillstånd att bekämpa ogräs med ättika på hårdgjorda ytor på kommunal mark.

Årsredovisning för 2015 klar

26 april 2016

Är du nyfiken på hur Bromölla kommun har använt skattemedlen det senaste året, kan du nu ladda ner och läsa årsredovisningen för 2015.

Byaträff Gualöv

15 april 2016

Ett trettiotal personer samlades torsdagen den 7 april i Gualövs Folkets Hus för att ge sina synpunkter till kommunens politiker och tjänstemän.

Skånes bästa friluftskommun

14 april 2016

Naturvårdsverket har utsett Bromölla den bästa friluftskommunen i Skåne. Sveriges Friluftskommun 2016 blev Örnsköldsvik, Bromölla rankas 11 i Sverige och etta i Skåne!

Välkommen till Bromölla kommuns nya webbplats

11 april 2016

Hoppas att du tycker den ser trevlig ut och att du hittar den information som du söker. Ett intensivt arbete har föregått lanseringen. Det är många sidor som ska fyllas och många funktioner som behöver testas. Nu är vi i alla fall tillräckligt klara för att vilja visa upp den nya webbplatsen.

Informationskväll om narkotika

9 april 2016

Fältgruppen på Bromölla kommun bjuder in till informationskväll om narkotika onsdagen den 13 april kl 18 i hörsalen på Bromölla bibliotek.