Skåne Nordost fokuserar på innovation och skolfrågor i Almedalen

30 juni 2017

Skåne Nordost deltar under politikerveckan i Almedalen och fokuserar på frågor kring utbildning, innovation och ungt entreprenörskap. Tillsammans med andra aktörer (Krinova, SKL Live Green Production och Länsförsäkringar Kristianstad-Göinge) arrangerar Skåne Nordost tre seminarier i Öresundshuset.

Driftavbrott på kommunens webbplats

12 juni 2017

Idag måndag den 12 juni, ca kl 18 kommer tekniskt underhållsarbete att utföras på kommunens internetförbindelse. Det kan innebära ett kortare avbrott som gör att bromolla.se inte går att nå under tiden som arbetet utförs.

Kommunfullmäktige

11 juni 2017

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 19 juni, kl 19 i Sessionssalen, kommunhuset i Bromölla. Ärendelista med tillhörande handlingar finns på www.bromolla.se/kommunfullmaktige. Välkommen att följa mötet på plats eller via ljudsändning på www.bromolla.se/webbsandning.

Eldningsförbud upphävt

7 juni 2017

På grund av sjunkande brandriskprognoser har räddningscheferna för kommunerna inom Skåne Nordost beslutat om upphävande av förbud mot eldning utomhus. Upphävandet gäller fr o m 2017-06-05 och omfattar kommunerna Kristianstad, Östra Göinge, Hörby, Höör, Osby, Bromölla och Hässleholm.

Examen på Furulundsskolan

2 juni 2017

Studentdagen för årskurs 3 på Furulundsskolan i Sölvesborg är den 2 juni med utspark kl. 15.

Studenter på trappan till Furulundsskolan

Ändrade öppettider

2 juni 2017

I samband med nationaldagen har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider.

Eldningsförbud i Bromölla

30 maj 2017

Med anledning av den stora risken för gräs- och skogsbränder i skog och mark, har räddningscheferna för kommunerna i Skåne nordost beslutat om förbud mot eldning utomhus i delar av Skåne nordost.

Samtalsgrupper för dig som vårdar en närstående

30 maj 2017

Att vårda en närstående är en ansvarsfull uppgift som många gånger kan kännas ensam och svår. Det kan vara en lättnad att träffa andra som är i en liknande situation och se att man inte är ensam.