[Arkiverad] Om möjliga stöd till ideella föreningar

12 april 2024

Tisdagen den 23 april välkomnar vi kommunens föreningar till en träff där olika stödjande aktörer informerar om hur de kan stötta föreningslivet. Träffen kommer vara på Kulturpunkten mellan klockan 17.30 och 19.30, vi bjuder på fika! Anmälan senast 15 april.

[Arkiverad] Om möjliga stöd till ideella föreningar

[Arkiverad] Trygghetsvandring

5 april 2024

Fredagen den 5 april är det dags för Trygghetsvandring i Bromölla igen. Trygghetsvandringarna genomförs av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad tillsammans med föreningar från kommunen.

[Arkiverad] Nu är det påsklov

2 april 2024

På påsklovbet erbjuds i vanlig ordning erbjuds en rad olika aktiviteter för skollediga barn och ungdomar! Hoppas att du hittar aktiviteter som du gillar eller blir sugen på att testa!

Påskägg

(Arkiverad) Konstrunda

28 mars 2024

Under påskhelgen visas det konst lite överallt i kommunen. Det finns goda möjligheter både att kika in i konstnärsateljéer och besöka samlingsutställningar. Här har vi samlat information om utställningar i samband med årets konstrunda. Passa på att njut av konst i påsk!

Konstrunda

[Arkiverad] Vad är trygghet för dig?

26 mars 2024

Vad är trygghet för dig? Tisdagen den 26 mars anordnar vi den första av årets tre medborgardialoger i Bromölla kommun, ett tillfälle för dig som medborgare att få din röst hörd!

Medborgardialog trygghet

[Arkiverad] Problem med telefoni lösta

22 mars 2024

Uppdatering 11.45. Enligt Telenor ska felet nu vara åtgärdat och det ska gå bra att ringa igen! Om du fortfarande har problem kan det hjälpa att slå på och av flygplansläget eller att starta om telefonen