Ändrade öppettider

1 november 2018

I samband med Allhelgonahelgen har en del av kommunens verksamheter ändrade öppettider.

Visa oss din vardag!

19 oktober 2018

Just nu pågår den största resvaneundersökningen som någonsin har gjorts i Skåne och Bromölla kommun är givetvis med. I vår kommun är det 1504 slumpvis utvalda personer som får besvara en enkät om hur de har rest under en speciell dag. Om du inte är utvald kan du delta ändå.

Välkommen på vandring med Skåneleden

18 oktober 2018

För att fira att Skåneleden fyller 40 år anordnar Region Skåne en guidad höstvandring söndagen den 28 oktober mellan Bökestad och Östafors, en av de allra första etapperna som invigdes år 1978.

Höstvandring

Hämtning av grovsopor

18 oktober 2018

Ring eller e-posta oss om du vill få hämtat grovsopor. Hämtning sker 5-23 november.

Dags att söka de årliga föreningsbidragen

18 oktober 2018

Nu är det dags att skicka in ansökan om verksamhetsbidrag, investeringsbidrag och lokalbidrag/driftbidrag egen anläggning. Den 31 oktober är sista dagen att söka de årliga föreningsbidragen. Ansök digitalt på bromolla.se/foreningsbidrag

Höstlov

18 oktober 2018

Under höstlovet vecka 44 händer det massor av kul saker för dig är ledig från skolan. Här hittar du hela veckans program!

Höstlov

Oseriöst företag hänvisar till kommunen

16 oktober 2018

Kommunen har fått flera samtal gällande en ventilationsfirma som säger sig arbeta på kommunens uppdrag. Saken uppmärksammades i lördagens Kristianstadsblad. Eftersom det verkar som att företaget fortsätter att hänvisa till kommunen vill vi än en gång meddela att kommunen inte gett något uppdrag.

Höstglöd i Bromölla

5 oktober 2018

Lördagen den 6 oktober är det Höstglöd i Bromölla. Erbjudande från handlarna varvas med konstutställning och mängder av spännande aktiviteter.

Höstglöd

Underhållsarbete på vattenledningar

5 oktober 2018

På måndag och tisdag 8-9 oktober kommer underhållsarbete på vattenledningarna runt kommunhuset att utföras. Gatorna som påverkas är Ivögatan, Villagatan och Storgatan.

eMedborgarvecka 8-12 oktober

4 oktober 2018

eMedborgarveckan är en nationell kampanjvecka där e-tjänsternas tillgänglighet är i fokus. I Bromölla kommun arrangeras flera aktiviteter för allmänheten mellan den 8 och 12 oktober.