Risk för stora regnmängder i Skåne under dagen och kvällen

11 juni 2019

SMHI har utfärdat risk för stora regnmängder i Skåne under dagen och kvällen. Det finns risk för översvämningar i källare dagvattenssystem och mindre vattendrag. Det finns också risk för översvämmade vägar. Osäkerheten i väderutvecklingen är stor.

Fältgruppen tältar på Sweden Rock

5 juni 2019

Den 5 till 8 juni är det åter dags för Sweden Rock i Norje och även i år finns Bromöllas fältgrupp på plats. Tillsammans med fältgrupperna från Sölvesborg och Karlshamn bemannas ett tält på asfaltsplanen precis utanför festivalområdet, bredvid Röda Korsets tält.

Fältgruppen på Sweden Rock

4 juni 2019

Testar nyhetsflöde

Informationskväll enskilda avlopp

10 maj 2019

Miljökontoret bjuder in till informationskväll om enskilda avlopp och välkomnar fastighetsägare samt entreprenörer, onsdagen den 22 maj, kl. 18, Sessionssalen på kommunhuset i Bromölla.

Rättvist med rätt barnomsorgsavgift

6 maj 2019

Under maj 2019 börjar Bromölla kommun kontroll av de inkomstuppgifter som vårdnadshavare med barn inom barnomsorgen lämnade för 2017. Kontroller genomförs varje år och är viktig för att alla ska betala rätt avgift.

Håll Bromölla rent

6 maj 2019

Ett par veckor under våren har barn från Bromölla kommun varit ute och plockat skräp i kampanjen Håll Sverige Rent.

Vi håller rent - Håll Sverige rent.

Elda säkert i Valborg

29 april 2019

Det är tillåtet att tända valborgseldar. Räddningstjänsterna i nordöstra Skåne har bedömt att brandrisken nu är låg och det är inte aktuellt att utfärda eldningsförbud.