[Arkiverad] Vädervarning från SMHI

29 november 2023

SMHI har gått ut med gul varning för snöfall som kan vara ymnigt och bland annat medföra trafikproblem. Varningen gäller östra Skåne och sydvästligaste Blekinge från onsdag kväll till torsdag kväll.

[Arkiverad] Vädervarning från SMHI

[Arkiverad] Fredagshäng på Fritidsbanken

15 november 2023

Välkommen på Fredagshäng på Fritidsbanken den 17 november. Det är drop-in mellan kl. 15 och 18. Världens bästa chans att få testa Fritidsbankens utbud, som du faktiskt kan låna helt gratis! Det blir även tävlingar, utmaningar, prova på, fotoutmaning och så bjuder vi på fika!

Fredagshäng på Fritidsbanken

[Arkiverad] Trygghetsvandring

14 november 2023

Fredagen den 17 november är det dags för Trygghetsvandring i Bromölla igen. Trygghetsvandringarna genomförs av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad tillsammans med föreningar från kommunen.

[Arkiverad] Kulturhelg 10-12 november

10 november 2023

Nu drar Bromölla Kulturhelg igång! Tre dagar fyllda med arrangemang och aktiviteter runt om i kommunen. Kulturhelgen arrangeras av Bromöllas kultur- och föreningsliv samt andra aktörer tillsammans med Bromölla kommun.

Logotyp Kulturhelg

[Arkiverad] Uppdatering gällande fartygsolyckan i Pukaviksbukten

3 november 2023

[Arkiverad] Fredagen den 3 novenber besöker representanter från Bromölla kommun saneringsarbetet i Sölvesborg där vi får information om deras arbete och vilka svårigheter och utmaningar de stöter på. Det förebyggande arbete fortsätter kommande vecka och vi håller er då fortsatt uppdaterade.

Oljekontroll

[Arkiverad] Undersökning av kustremsan

30 oktober 2023

Idag har vi besökt ett antal platser längs med kusten för att undersöka om oljan från det grundstötta fartyget Marco Polo nått Bromölla kommuns kust. Vi kan meddela att just nu ser vi inga spår av olja någonstans!

Undersökning kustremsan