Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Företagssafari

Företagsbesök och safaris

Vill du att vi kommer ut och hälsar på dig?

Företagsbesök
Vår ambition är alltid att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre på att ge service och stöd vill vi gärna ta del av tankar, synpunkter och önskemål. Har vi stor kunskap och förståelse för företags villkor och behov så blir det lite lättare för oss. Lättare att göra ett bra företagsklimat ännu bättre... 

Vi vill därför göra så många företagsbesök som möjligt och varva stora och små företag med nya och gamla från olika branscher. Nära relationer ger ökad förståelse och bättre förtroende. Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Ett besök brukar vara mellan 30 och 90 minuter. Vi träffas under enkla former, får veta lite mer om företaget och berättar samtidigt om vad som händer i kommunen. Sen lite frågeställningar från båda håll, kanske en rundvisning och saken är klar. 

Under år 2019 gjorde vi fler företagsbesök än någonsin. Inte mindre än hundra företag hade besök av oss. 

Nu jobbar vi vidare med ambitionen att göra många företagsbesök. Det är viktigt och dessutom alltid spännande och intressant att komma ut i verksamheterna. Vi på näringslivsenheten medverkar tillsammans med såväl politiker som tjänstemän. Vore kul om vi fick träffa även ditt företag!

Vill du förekomma oss och önskar att vi ska besöka just dig och ditt företag - välkommen att höra dig!

Under rådande pandemi så fortsätter vi hålla kontakten, besök där det går med tanke på avstånd gör vi gärna och många kontakter sker över telefon. Vi känner att det är viktigare än någonsin att hålla kontakten med dig som företagare just nu!

Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.

Företagssafari
Det är viktigt att kommunens politiker och tjänstemän har bra relationer med befintligt näringsliv.

När möten äger rum får man också en ökad förståelse för varandra. Sedan 2014 arrangeras årligen en Företagssafari för politiker i kommunstyrelsen då de under en halvdag delas in i grupper och beger sig ut bland våra näringsidkare. Besök görs bland både stora och små företagare mixade ur olika branscher. Ett uppskattat inslag bland både politiker och företagsledare. 

Kommunstyrelsen gav sig ut på senaste safarin den 28 november. Det blev en intensiv och givande förmiddag där tolv företag runt om i kommunen fick möjlighet att presentera sitt företag. 

Följande företag fick besök: Ytab, Husvagnsexpo, Ivetofta Sparbank, Larsson Starch Technology, Joland/Lekextra, Welins Fastighetsservice, ICA Maxi, Edenryds Gästgivargård, Rebel Park, Lilla Hjärtat, Br Perssons Specialsnickeri och Naturgott.

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 7 april 2021