Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Profilbild handel

Handla i Bromölla

Här kan du som företagare inom handel, restaurang, café eller annan service ta del av information kring aktiviteter och händelser för den lokala handeln, för att kunna samverka när det är något på gång!

"En klapp om dagen" - kalender med erbjudanden i 24 dagar!

Nu planeras det för en uppföljare av vår egen kalender inför julen 2020.
Ett erbjudande presenteras varje dag hela vägen fram till jul. Budskapet är "En klapp om dagen". Handlare, café/restaurang eller annan service - alla har möjlighet att ha med ett eget erbjudande. Tanken är att visa på ett bra lokalt utbud, påminna om att handla och uppleva på hemmaplan. Inte bara fokus på julklappar utan att kunna uppleva och unna sig saker hela vägen fram till jul. Basen för synlighet av kalender blir via Facebooksidan @handlaibromolla.

Idéer till vad man kan ha i sin lucka:

 • Procent på köp
 • Procent på vara
 • 3 för 2
 • Gåva på köpet
 • Presentkort med något extra till

  Julklappstips, saker till advent, adventspresenter, upplevelser eller att pyssla om sig själv under advent och inför julen.
  Viktigt att tänka på att det ska något extra som gör att detta väljer jag att köpa eller göra på hemmaplan.

  Planen är att hela kalendern ska vara klar och kommuniceras innan 1:advent så att man ser helheten av erbjudanden och även kan planera sina köp.

  Behöver du hjälp att bolla idéer för att sätta ihop ett erbjudanden eller hitta på något kul i din lucka, tveka inte att kontakta Maria på Näringslivsenheten!

Vill du medverka, anmäl intresse snarast möjligt!
Välkommen att kontakta Maria Block, näringslivsutvecklare, Bromölla kommun 0456-822006, maria.block@bromolla.se


Vi vill komma i kontakt med dig!

Har du företag inom handel, restaurang eller annan service och vill ha information som vi på Näringslivsenheten skickar ut och vara med i diskussioner om gemensamma aktiviteter, då får du gärna hjälp oss med att vi har rätt mailadress. Maila eller ring till maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.


Gratis verktyslåda för utveckla produkter och tjänster

Tourism in Skåne tillhandahåller en verktygslåda med guider, tips, handlingsplaner och kurser för att kunna utveckla sin verksamhet både när det gäller produktutbud eller sin synlighet.

Länk till verktygslådan

Gratis onlineutbildning E-handel

En kostnadsfri möjlighet för dig som BUTIKSÄGARE att gå en digital kurs i e-handel! Med e-handel kan du erbjuda dina kunder ökad tillgänglighet med öppet dygnet runt. Dessutom ett kompletterande intäktsflöde.

Kursen består av ca 3,5 timmar inspelade föreläsningar, som du kan se när du vill i 30 dagar. Du får även en PDF med matnyttig info, så kallad “roadmap”.

Läs mer!
Anmälan till kursen!

Handla i Bromölla på facebook

Det finns en egen sida för att samla det som rör handel! Den är till för att kunna nå ut samlat när det görs gemensamma aktiviteter och samtidigt en möjlighet att dela nyheter. Snart 800 följare!
Vill du har ut information eller ta initiativ till gemensam aktivitet att kommunicera, välkommen att kontakta Maria Block, maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.

Gilla sidan!

 

Sidan senast uppdaterad: den 13 oktober 2020