Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Profilbild handel

Handla i Bromölla

Här kan du som företagare inom handel, restaurang, café eller annan service ta del av information kring aktiviteter och händelser för den lokala handeln, för att kunna samverka när det är något på gång!

Vi vill komma i kontakt med dig!

Har du företag inom handel, restaurang eller annan service och vill ha information som vi på Näringslivsenheten skickar ut och vara med i diskussioner om gemensamma aktiviteter, då får du gärna hjälp oss med att vi har rätt mailadress. Maila eller ring till maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.

Gratis onlineutbildning E-handel

En kostnadsfri möjlighet för dig som BUTIKSÄGARE att gå en digital kurs i e-handel! Med e-handel kan du erbjuda dina kunder ökad tillgänglighet med öppet dygnet runt. Dessutom ett kompletterande intäktsflöde.

Kursen består av ca 3,5 timmar inspelade föreläsningar, som du kan se när du vill i 30 dagar. Du får även en PDF med matnyttig info, så kallad “roadmap”.

Läs mer!
Anmälan till kursen!

Handla lokalt med IFÖ Bromölla

Klubben testar helt nytt koncept och vill ha med handel, restaurang och service i Bromölla. Idén är ett supporterkort som säljs i upplaga om 800 st. Kortet erbjuder rabatter i form av procentsatser hos medverkande företag under tidsperioden. Ett lokalt tänk för att stärka både företag och förening och lagandan. Klubben vill ha in intresseanmälan snarast möjligt!
Maila till maria.block@bromolla.se

Läs mer om Supporterkortet

Handla i Bromölla på facebook

Det finns en egen sida för att samla det som rör handel! Den är till för att kunna nå ut samlat när det görs gemensamma aktiviteter och samtidigt en möjlighet att dela nyheter. Snart 800 följare!
Vill du har ut information eller ta initiativ till gemensam aktivitet att kommunicera, välkommen att kontakta Maria Block, maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.

Gilla sidan!

1 augusti SWPT 2020, Ivöstrand

Lördagen den 1 augusti mellan 13-21 stannar svenska wakeboard touren till på Bromölla Cable park. Värd för denna deltävling är Bromölla Wakeboard. En dag fylld med aktiviteter och tävlingar ute på piren.

Värd: Bromölla Cabel Park
Mer information: Swedish Wake Park Tour 2020

26-28 juni Ifö Cup - inställd!

Tyvärr tvingas nu även Ifö Bromölla ställa in sin årliga sommarcup! 

Arrangör: Ifö Bromölla
Mer information: Cupens egen sida

5-8 augusti Cykeldagarna

Den 5 – 8 augusti arrangeras cykeldagarna i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg. Tillsammans vill vi skapa en vecka fylld av cykelglädje och gemenskap. Vi samordnar och marknadsför programmet - men innehållet bygger på medverkan från företag och föreningar som fyller på med aktiviteter. Aktiviteterna behöver inte bara vara kopplad till cykling. Exempel på aktiviteter kan vara After bike, ett thriatlon, en paddlingstur, en guidad vandring, en station där deltagarna kan få sin cykel eller motorcykel servad...Det är bara fantasin som sätter stopp! Vi hoppas naturligtvis att ni vill delta under Cykeldagarna med er verksamhet!

Nu behöver vi få en indikation på vilket intresset är, sista svarsdag för intresseanmälan är den 15 mars.

Kontakta Sara Widesjö, Turismstrateg, Bromölla kommun
0456-82 22 51, sara.widesjo@bromolla.se

Preliminiärt Höstglöd 19 september

Ett datum är satt för en gemensam handelslördag i höst. 19 september mellan kl.10-15. Mer info kommer!

1-24 december 2020 "En god klapp om dagen"

Planen är att göra en uppföljare på vår egen kalender även inför julen 2020.
Ett erbjudande presenteras varje dag hela vägen fram till jul. Budskapet är "En god klapp om dagen". Handlare, café/restaurang eller annan service - alla har möjlighet att ha med ett eget erbjudande. Tanken är att visa på ett bra lokalt utbud, påminna om att handla och uppleva på hemmaplan. Inte bara fokus på julklappar utan att kunna uppleva och unna sig saker hela vägen fram till jul. Basen för synlighet av kalender blir via Facebooksidan @handlaibromolla. Mer information kommer i början av augusti.

Har du frågor eller redan nu vill boka någon av dagarna, välkommen att kontakta Maria Block, näringslivsutvecklare, Bromöla kommun
0456-822006, maria.block@bromolla.se

.

Sidan senast uppdaterad: den 15 maj 2020