Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Profilbild handel

Handla i Bromölla

Här kan du som företagare inom handel, restaurang, café eller annan service ta del av information kring aktiviteter och händelser för den lokala handeln, för att kunna samverka när det är något på gång!

Vi vill komma i kontakt med dig!

Har du företag inom handel, restaurang eller annan service och vill ha information som vi på Näringslivsenheten skickar ut och vara med i diskussioner om gemensamma aktiviteter, då får du gärna hjälp oss med att vi har rätt mailadress. Maila eller ring till maria.block@bromolla.se eller 0456-822006.


Preliminär: 9 april   ÄGGJAKT på Skärtorsdagen!

**Vi avvaktar några dagar om beslut att genomföra denna aktivitet!**
Gemensam handelsaktivitet för att påminna om lokal handel och skapa roliga påhitt. Den 9 april på morgonen finns 30-40 påskägg utplacerade runt om i hela kommunen där det är bra cirkulation av folk. Hittar man ett ägg, så finns en värdecheck i ägget som talar om att man ska bege sig till någon av butikerna och hämta ut sitt riktiga påskägg/påskpresent. Du kan medverka med ditt företag genom att anmäla intresse och uppge antal ägg som ni vill fylla. Beräkna ett värde på mellan 100-500 kr/ägg.

Äggjakt profilbild

Har du frågor eller vill reservera ägg, välkommen att kontakta Maria Block, näringslivsutvecklare, Bromölla kommun, 0456-822006, maria.block@bromolla.se

29-31 maj Rebel Festival Ivöstrand

En helg fylld med aktiviteter, tävlingar både inne och ute på Ivöstrandsomårdet. Genomförs för första gången och samlar en rad actionsporter för tävlingsmoment under helgen; wakeboard, OCR, Freestyle Trampoline med mer. Trygga Fitness kommer även arrangera Bromölla Strongest i samband med festivalen.

Arrangör: Rebel park
Mer information: Rebel Festival

26-28 juni Ifö Cup

Ifö Bromölla arrangerar sin årliga sommarcup som lockar många besökare under helgen. Cupen pågår i dagarna tre. Aktiviterna håller till på Ivöstrandsområdet samt Strandängen IP. Här finns möjlighet att medverka på olika sätt i samverkan med föreningen. Plansponsor, finnas på plats med sitt företag för demo, prova på eller försäljning av något slag. Preliminärt bjuder föreningen in till informationsfrukost inför cupen den 28 april kl. 8.00 i klubbstugan, för berätta om hur företag kan medverka. Mer info och inbjudan kommer!

Arrangör: Ifö Bromölla
Mer information: Cupens egen sida

5-8 augusti Cykeldagarna

Den 5 – 8 augusti arrangeras cykeldagarna i Kristianstad, Bromölla och Sölvesborg. Tillsammans vill vi skapa en vecka fylld av cykelglädje och gemenskap. Vi samordnar och marknadsför programmet - men innehållet bygger på medverkan från företag och föreningar som fyller på med aktiviteter. Aktiviteterna behöver inte bara vara kopplad till cykling. Exempel på aktiviteter kan vara After bike, ett thriatlon, en paddlingstur, en guidad vandring, en station där deltagarna kan få sin cykel eller motorcykel servad...Det är bara fantasin som sätter stopp! Vi hoppas naturligtvis att ni vill delta under Cykeldagarna med er verksamhet!

Nu behöver vi få en indikation på vilket intresset är, sista svarsdag för intresseanmälan är den 15 mars.

Kontakta Sara Widesjö, Turismstrateg, Bromölla kommun
0456-82 22 51, sara.widesjo@bromolla.se

1-24 december "En god klapp om dagen"

Planen är att göra en uppföljare på vår egen kalender även inför julen 2020.
Ett erbjudande presenteras varje dag hela vägen fram till jul. Budskapet är "En god klapp om dagen". Handlare, café/restaurang eller annan service - alla har möjlighet att ha med ett eget erbjudande. Tanken är att visa på ett bra lokalt utbud, påminna om att handla och uppleva på hemmaplan. Inte bara fokus på julklappar utan att kunna uppleva och unna sig saker hela vägen fram till jul. Basen för synlighet av kalender blir via Facebooksidan @handlaibromolla. Mer information kommer i början av augusti.

Har du frågor eller redan nu vill boka någon av dagarna, välkommen att kontakta Maria Block, näringslivsutvecklare, Bromöla kommun
0456-822006, maria.block@bromolla.se

.

Sidan senast uppdaterad: den 23 mars 2020