Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kalender

Aktiviteter, nyheter och kommunikation

På gång 2019!

En god klapp om dagen i 24 dagar

Lokala handlare, caféer, restauranger med fler samverkar

En god klapp om dagen i 24 dagar för juliga fynd hos handlare, restauranger, caféer med fler i Bromölla. Äta, uppleva, handla och må bra, hela vägen fram till jul! Tillsammans för att få fler att handla på hemmaplan och en möjlighet att synliggöra vårt utbud av aktörer i hela kommunen. Vill du vara med och öka aktiviteten under julhandeln genom erbjudande från ditt företag som presenteras på @handlaibromolla så lägg ett mail till maria.block@bromolla.se

Det enda du behöver göra är att:

  1. Skicka text med vilket erbjudande du vill ha med pris + gärna Ord.pris
  2. Önska dag, eller skriv om vi kan planera in det fritt. Givetvis stämms detta av.
  3. Gärna om det finns någon form av bild.
  4. Skicka snarast möjligt, det är först till kvarn som gäller.

Tänk erbjudanden som hjälper till i julstöket, produkter inför julen, julklappar, att pyssla om sig själv i julstressen eller att se fram emot på det nya året, upplevelser och aktiviteter, äta gott under julens helger eller som sätter guldkant på tillvaron.

 

Bromölla Live

Frukostmöte den 11 december

Onsdagen den 11 december arrangerar vi årets sista Bromölla Live-möte. Detta i Sparbankshallen mellan kl. 07.30- 09.00. Så här ser upplägget ut denna morgon;

Om papper, om lack, om året som gått...

Denna gång får vi veta lite mer om två av våra största arbetsgivare, Nymölla Bruk och Ytab. Detta via Erik Månsson och Mats Karlsson. Vårt kommunalråd Eric Berntsson förmedlar sin bild av året som gått och det gör vi på näringslivsenheten också lite mer specialiserat på företagande och företagsamhet. 

Hoppas du har både tid och lust att komma.
Hjärtligt välkommen! 

Anmäl dig till per-anders.green@bromolla.se alternativt via formuläret här på webben.


Boka tid med vår FÖRETAGSLOTS!

Företagslotsen ger företag möjlighet att träffa flera ansvariga tjänstemän vid ett och samma tillfälle. Genom att samtidigt lyssna av och bemöta företagarens frågor, får vi en samsyn på hela processen och kan ge bra och samlade råd i ett tidigt skede. Enkla frågor tas med fördel direkt via ansvarig tjänsteman, men ärenden med flera frågor tar vi gärna via lotsen!

Vår lots utgår inte från en person, utan ett team av alla berörda som jobbar med företagsfrågor.

Lotsen kan spara tid, undvika misstag och framförallt öka möjligheterna att göra rätt från början!
Vi hoppas att detta ska upplevas positivt!

Läs mer och boka tid!


Du kan bidra till att fler unga människor får möjligheten att utveckla sin kreativitet och företagsamhet!

Tillsammans med vår grundskola Bromölla och i samverkan med Furulundsskolan och näringslivskontoret i Sölvesborg, gör vi en rad insatser för att skapa fler företagsamma unga. Ung Företagsamhet är en av våra viktigaste partner och förlängda arm i detta arbete. Du kan stötta Ung Företagsamhet som partner genom ditt företag, som rådgivare till ett UF-företag eller som enskild gåvogivare. Ung Företagsamhet är en viktig del i uppbyggnaden av Sveriges framtid. Du kan vara med och utveckla fler företagsamma människor!

Läs mer om partnerskap

Kontakta gärna våra kollegor på Ung Företagsamhet i Blekinge/Bromölla:
Jennfier Stenfeldt, Regionchef
Telefon: 0708- 83 62 32
jennifer.stenfelt@ungforetagsamhet.se


Vi ska besöka 100 företag i år!

Vår ambition är att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål. Det gör vi bäst genom att träffa  dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade.Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar, hur ser framtidsplanerna ut. Vi skapar kontakt och förståelse för varandra. Synpunkter och möjligheter diskuteras. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Ett besök brukar vara mellan 30 minuter – 1,5 timme. Det är helt förutsättningslöst, ett möte och samtal, en rundvisning om det är möjligt.

Vi lägger helt enkelt i en extra växel 2018 och sätter ett högt mål med att vi ska besöka 100 företag! Bli en del av målet! Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Intresseanmälan

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 30 november 2019