Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kalender

Aktiviteter, nyheter och kommunikation

På gång hösten 2021!

Bromölla Live - Äntligen är vi gång igen, boka in vårt nästa möte redan nu!

Bromölla_live.jpg

Äntligen! Nu är Bromölla Live tillbaks just live igen. Torsdagen den 30 september var ett femtiotal personer på plats på hotell Iföhus och fick ta del av en grym frukost och ett mycket spännande program. I tur och ordning intervjuade vi Jenny Önnevik, kommunalråd, Britt- Marie Eriksson, turismutvecklare, Valla Sigurdardottir, Hotell Iföhus, Max Staude, kommunpolis och Betina Johansson- Mohager, företagsrådgivare på Af.

Nästa Bromölla Live äger rum torsdagen den 16 december, även denna gång kör vi frukostmöte på Iföhus. 
Mer information kommer. Varmt välkommen!

Guldmorgon den 16 november

Den 16 november blir det röd matta, god frukost, trumvirvlar och fanfar på vårt fina Hotell Iföhus. Vi planerar nu för en färgsprakande Guldmorgon där fina utmärkelser delas ut till framstående företagare. Detta får du inte missa, save the date, mer information kommer!

Satsning på prao hösten 2021

Våra ungdomar i årskurs 8 ska nu äntligen få komma ut på prao efter tiden med pandemi som försvårat det hela. Vi satsar samtidigt på ett helhetsgrepp kring praon där alla elever ska ha samma möjlighet till en bra praoplats samt att vi grundar ett övergripande för-, under- och efterarbete kring praon. Vi har en platsbank samverka.nu som ska hjälpa oss med en smidig hantering av praon. Nu behöver hjälp att öppna dörren till spännande arbetsplatser, läs mer och öppna din dörr!

Save the Date - höstens företagsamma möten!

Bromölla Live Torsdagen den 30 september kl. 7.30-9.00 
Guldmorgon Tisdagen den 16 november kl. 7.30-9.00
Bromölla Live Torsdagen den 16 december kl. 7.30-9.00

Inbjudan inför varje datum publiceras här ca 2-3 veckor innan, skickas via vårt nyhetsbrev samt kommuniceras via näringslivsenehetens facebooksida @naringslivbromolla.

Scanisaurus firar 50 år!

Den 13 november fyller en av Bromöllas stoltheter Scanisaurus 50 år och det ska vi fira. Den dagen blir en del aktiviteter för att uppmärksamma jubileet men det händer även en del saker under hösten. Följ allt på jubileets egna sida!

Dialog 50

Just nu pågår en rundringning till 50 utvalda företag i kommunen för att ställa frågor om hur man upplever kommunens service som företagare. Det görs i syfte att förenkla och förbätta. Har du frågor kring undersökningen eller önska delta, kontakta Per-Anders Green på Näringslivsenheten.
Telefon: 0456-82 22 72 E-post: Per-Anders.Green@bromolla.se

Samlad information till dig som företagare gällande covid-19

Här har vi samlat viktiga länkar till vidare information gällande covid-19 med fokus på dig som företagare.

Länk till information


Handel, restauranger och service har egen samlingssida

För att kunna samverka mer och förmedla mer löpande nyheter, så samlar vi händelser med fokus på just handel och service. Här finns även efter önskemål från många handlare en lista med aktiviteter på gång. Den har reviderats p.g.a. det som råder men med tiden så hoppas vi på att nya datum fylls på. Här finns även tips på utbildningar med mer.

Handla i Bromölla


Vi vill gärna besöka ditt företag!

Vår ambition är att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål. Det gör vi bäst genom att träffa  dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade.Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar, hur ser framtidsplanerna ut. Vi skapar kontakt och förståelse för varandra. Synpunkter och möjligheter diskuteras. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Ett besök brukar vara mellan 30 minuter – 1,5 timme. Det är helt förutsättningslöst, ett möte och samtal, en rundvisning om det är möjligt.

 Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Intresseanmälan

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 6 oktober 2021