Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kalender

Aktiviteter, nyheter och kommunikation

På gång 2022!

Boka in Bromölla Live Valstudio i kalendern!

Den 25 augusti kl. 7.15-9 är det dags för höstens första frukostmöte som blir en Valstudio där vi känner våra politiker på pulsen med lokala frågor, så klart med fokus på näringslivet! Moderator är Malin Wildt Persson. 
Vår studio riggar vi på Hotell Iföhus.  

Anmälan


Samlad information med anledning av kriget i Ukraina

bromolla.se/ukraina har vi samlat information och länkar om omvärldsläget, vart du kan vända dig för att kunna hjälpa till som frivillig och för att få stöd med att hantera stress och oro. Här finns också länkar med information till dig som är företagare.


Våga ta steget till eget!

Vill du diskutera din affärsidé, hitta rätt bolagsform eller få kloka råd inför att starta företag, kontakta Ingemar hos oss på Nyföretagarcentrum i Bromölla.
Kostnadsfritt och konfidentiellt, såklart. Du når Ingemar Andersson på 070 – 490 70 59.
www.nyforetagarcentrum.se/bromolla

Funderar du på att starta företag? Etablera en verksamhet? Utveckla ditt företag? Ta reda på vilka tillstånd som krävs för din verksamhet? Hitta lokal eller plats för att komma igång?

Välkommen att kontakta näringslivsenheten. Vi förenklar och hjälper dig att hitta de rätta vägarna och kontakterna

Per Anders Green, Telefon: 0456-82 22 72
E-post: Per-Anders.Green@bromolla.se

Maria Block ,Telefon: 0456-82 20 06
E-post: maria.block@bromolla.se


Ta del av näringslivsnyheter!

Vill du prenumerera på våra näringslivsnyheter så maila till maria.block@bromolla.se


150 företagsbesök är målet 2022!

Vi kommer fortsätta göra många företagsbesök 2022. Det är viktigt för oss, vi vill lära oss mer om företagens verksamhet och vardag, vi vill bygga relationer och tillit. Vi vill kunna fånga signaler tidigt på olika saker. Saker där vi kanske kan bidra på något sätt. Pandemin ställer till det och vi hoppas på att tillsammans hitta lösningar för att träffas; fysiskt på avstånd, utomhus, digitalt och även via telefon. Att hålla igång kontakten med våra företag är extra viktigt speciellt i dessa tider.

Det ska dock ske på ett säkert sätt

Om du vill och kan tänka dig att prata med oss en stund så blir vi glada om företag kontaktar oss själva också! Vi ser fram emot att träffa alla typer av företag med anknytning till vår kommun, storlek, omsättning, typ av verksamhet spelar ingen roll. Alla har heller inget fysiskt kontor eller verksamhet att bjuda in till eller visa upp, då träffas vi någon annanstans.

Maila eller ring oss på näringslivsenheten, så bokar vi en tid!

Intresseanmälan

Vi strävar efter att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål, behov och utmaningar. Det gör vi bäst genom att träffa dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade. Vårt arbete börjar i företagens vardag! 


 

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 28 juni 2022