Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Kalender

Aktiviteter, nyheter och kommunikation

På gång 2021!

Satsningen på unga som driver eget, "Sommarföretag"är igång!

Drygt 60 ungdomar från Bromölla, Kristianstad, Östra Göinge och Hässleholm har precis genomgått utbildningsdagarna, 21-29 juni. De har fått inblick i hur man hittar en bra affärsidé, identifierar kunden, planerar sin marknadsföring sätter mål och får koll på hur mycket man måste jobba för att uppnå ett visst mål. De har fått sätta samman delarna till sitt eget företag och få ta del av spännande resor från gästande inspiratörer. Satsningen görs i samverkan inom Skåne Nordost för andra året i rad. - länk till Sommarföretag 2021

Dialog 50

Just nu pågår en rundringning till 50 utvalda företag i kommunen för att ställa frågor om hur man upplever kommunens service som företagare. Det görs i syfte att förenkla och förbätta. Har du frågor kring undersökningen eller önska delta, kontakta Per-Anders Green på Näringslivsenheten.
Telefon: 0456-82 22 72 E-post: Per-Anders.Green@bromolla.se

Samlad information till dig som företagare gällande covid-19

Här har vi samlat viktiga länkar till vidare information gällande covid-19 med fokus på dig som företagare.

Länk till information


Handel, restauranger och service har egen samlingssida

För att kunna samverka mer och förmedla mer löpande nyheter, så samlar vi händelser med fokus på just handel och service. Här finns även efter önskemål från många handlare en lista med aktiviteter på gång. Den har reviderats p.g.a. det som råder men med tiden så hoppas vi på att nya datum fylls på. Här finns även tips på utbildningar med mer.

Handla i Bromölla


Vi vill gärna besöka ditt företag!

Vår ambition är att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål. Det gör vi bäst genom att träffa  dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade.Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar, hur ser framtidsplanerna ut. Vi skapar kontakt och förståelse för varandra. Synpunkter och möjligheter diskuteras. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Ett besök brukar vara mellan 30 minuter – 1,5 timme. Det är helt förutsättningslöst, ett möte och samtal, en rundvisning om det är möjligt.

 Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Intresseanmälan

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 5 juli 2021