2 undersköterskor med inriktning demens

12 juli 2017

Placering: Bromölla kommun, Korsvångsgårdens äldreboende. Att arbeta på Korsvångsgårdens demensboende innebär allmänt förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Arbetet avser dag, kväll och helgtjänstgöring. Vi arbetar ansvarsfullt med kontaktmannaskapet där vi har medborgaren i focus. Du kommer att ingå i ett team bestående av enhetschef, undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut, där vi alltid utgår ifrån våra hyresgästers behov och önskemål. Vi kan erbjuda dig ett roligt och flexibelt arbete med kontinuerlig kompetensförsörjning.

Sjuksköterska, natt

10 juli 2017

Placering: Kommunal hemsjukvård, ordinärt och särskilt boende. Vi söker dig med intresse och engagemang för att arbeta som sjuksköterska i kommunal hemsjukvård. Du kommer att arbeta självständigt och möta patienten i dennes hem där du utgår från patientens behov. Det finns ett väl fungerande samarbete och närhet till kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner för rådgivning och utbyte av kompetens. I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet med den enskilde patienten och dess närstående. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Vi erbjuder även individuell bredvidgång och möjlighet till friskvårdsbidrag. Låter det som ett arbete för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Bromölla kommun söker kommunjurist

22 juni 2017

Placering: Kommunkansliet Arbetsuppgifter När vår kommunjurist nu väljer att gå vidare i arbetslivet söker vi en ny medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla Bromölla i en positiv riktning. I en kommun av Bromöllas storlek får du möjlighet att jobba brett och du blir en viktig del i vårt utvecklingsarbete såväl som specialist inom det juridiska området. Arbetsområdet är varierande och ska möta efterfrågan från såväl politiken som från kommunens verksamheter. I dag är kommunjuristen chef över kansli, arkiv, verksamhetsutveckling och överförmyndarverksamheterna utöver uppdraget som kommunens ende jurist. Stödet till den politiska verksamheten är en viktig del i uppdraget. Är du intresserad av uppdraget och har rätt egenskaper för att jobba i en organisation som har helheten i fokus – tveka inte att lämna in din ansökan!

Semestervikarier sökes till omsorg och funktionsnedsättning i Bromölla

28 december 2016

Placering: Gruppboende, serviceboende, korttidstillsyn och personliga assistenter till funktionsnedsatta i eget boende. Här får du möjlighet att tillsammans med brukaren hitta på roliga saker under sommaren så som att bada, gå på bio, gå på marknader eller varför inte njuta av en glass i solen! Endast fantasin sätter gränser! Allt arbete utgår från att sätta brukarens behov, önskemål och förutsättningar i centrum. Ge stöd, service och omsorg till den enskilde i vardagen och på fritiden. Det kan ingå vissa sjukvårdande insatser på delegation. Ange vilket område du önskar anställning inom. Tillträde:Tjänsterna föregås av bredvidgång. Tidsbegränsad till: 20170626 - 20160820, men med möjlighet till förlängning och/eller tidigarelagd start. Semesterperioden är mellan 20170626 och 20170820. Tjänsterna är både dag och kväll samt vaken natt eller jour-natt. Ange om du kan arbeta en eller två perioder.