Distriktsköterska/sjuksköterska, natt

16 april 2024

I arbetsuppgifterna ingår att planera och strukturera arbetet med den enskilde patienten och dess närstående. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Hos oss blir du en del i ett härligt team av sjuksktöerskor och distriktssköterskor, där vi är ca tjugo kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter. Vi bedriver kvalitets- och förbättringsarbeten inom flera områden. Vi brinner för kompetensutveckling och är öppna för att prova nya arbetssätt. Verksamheten utvecklas dynamiskt i ett fint samarbete mellan chef och medarbetare. Den kollegiala dialogen har hög prioritet där vi har sjuksköterskemöte varje vecka.

Planerare/administratör till hemtjänsten

12 april 2024

Som planerare/administratör i hemtjänsten kommer du ansvara för att planera slingor med beviljade kundinsatser som ska utföras av omvårdnadspersonal och servicepersonal. Du arbetar strategiskt med samordning och planering och har ansvar för att planera så effektivt som möjligt utifrån befintliga resurser. Vi använder planeringsverktyg ALFA eCare/Epsilon. I arbetsuppgifterna ingår även bemanning på kort och lång sikt och att du är behjälplig vid schema och semesterplanering, beställningar, fakturahantering samt övriga administrativa uppgifter. Till din hjälp har du olika verksamhetssystem såsom Treserva, Personec P, Time Care och UBW. Du arbetar i team med övriga planerare/administratörer och därför kan det förekomma tjänstgöring inom andra enheter vid behov, till exempel vid ledigheter.

Modig HR- och förhandlingsstrateg sökes! Vågar du anta utmaningen?

03 april 2024

Som HR- och förhandlingsstrateg kommer du ha en central och strategisk roll som ska bidra till vår fortsatta verksamhetsutveckling. Du kommer vara en viktig pusselbit i vår strävan efter att vi som arbetsgivare ska kunna vara en lärande organisation i framkant och där du bidrar till att stärka våra chefer i att kunna utöva ett lärande och hållbart ledarskap. Med HR-chefen kommer du även dela en operativ roll som stöd till vårt eget verksamhetsområde och våra kommunala bolag. Du kommer även ersätta HR-chefen vid dennes frånvaro. Som HR- och förhandlingsstrateg kommer du ha en central och strategisk roll för olika förhandlings- och samverkansfrågor. Du kommer att arbeta övergripande med olika arbetsrättsliga frågor och bidra till att utforma och utveckla arbetsgivarpolitiken. Tillsammans med HR-chefen kommer du även ansvara för lönekartläggning, löneöversyn och lönebildningsfrågor. Du kommer ha ett nära samarbete med HR-specialisterna och kroka arm med dem i olika utvecklingsfrågor. Då tjänsten är ny kommer du tillsammans med oss på enheten få möjlighet att forma innehållet i tjänsten, dels utifrån det behov som finns och efterfrågas, och dels utifrån hur vi på bästa vis kan använda och matcha den samlade erfarenhet och kompetens som du tillför till oss på enheten.

Semestervikarier till Äldreomsorgen

28 december 2023

Inom äldreomsorgen kan du antingen arbeta på ett vård- och omsorgsboende eller i hemtjänst. Inom båda verksamheterna hjälper du äldre personer med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien, ge medicin samt dokumentation. Inom hemtjänsten arbetar du oftast ensam och besöker flera olika personer under en dag. Därför är det ett krav att du ska kunna färdas med cykel och bil. Inom äldreomsorgen i Bromölla har vi stort medborgarfokus med hög kvalitet och gott arbetsklimat i centrum. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får möta personer som är i behov av ditt stöd.

Semestervikarier till Omsorg funktionsnedsättning

28 december 2023

Vill du hjälpa oss att göra skillnad i människors vardag? Vara stöttepelaren i våra brukares vardag i allt från omvårdnad till fritid och hushållssysslor. Nu söker vi dig som under sommarmånaderna vill vara en del av teamet som utför ett av Sveriges viktigaste arbeten inom omsorg funktionsnedsättning. Vill du veta mer om vad arbetet hos oss innebär titta gärna på filmen från några av våra verksamheter.