Undersköterska till korttidsboende

13 oktober 2021

Placering: Korsvångsgården Som undersköterska arbetar du utifrån Bromölla Kommuns värdegrund där bemötande är en viktig grund för god kvalitet i vår verksamhet. Vi ska förmedla trygghet och säkerställa att varje individ blir sedd i alla möten. Det innebär omtanke och medkänsla samt intresse och lyhördhet för individen. Vårt arbete utgår ifrån varje individs behov och önskemål. Vi arbetar utifrån socialtjänstlagen, och i arbetet utförs även arbetsuppgifter utifrån hälso- och sjukvårdslagen, efter delegering från sjuksköterska. Du kommer till en trevlig arbetsplats med kompetenta och duktiga kollegor där du får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid kontaktmannaskapet och vi arbetar med kvalitetsregister såsom BPSD och Senior Alert. Vi dokumenterar i journalsystemet Treserva.

Kock

11 oktober 2021

Placering: Måltidservice - Bromölla kommun Dem vi söker kommer att få arbeta i olika kök inom Måltidservice i Bromölla kommun. Vi behöver extra personal som kan jobba i våra olika förskole-, äldreomsorg- och skolkök. Varierande arbetsuppgifter i kök.

Måltidsbiträde

11 oktober 2021

Placering: I olika kök inom Måltidservice i Bromölla kommun. Vi behöver extra personal som kan jobba i våra olika förskole-, äldreomsorg- och skolkök. Vi söker personal för varierande, enklare arbetsuppgifter i kök. tex. plock, disk, hjälpa kockar i köket.

Undersköterska - Lagunen, vikariat

11 oktober 2021

Placering: Särskilt boende, placering Lagunen Som undersköterska arbetar du utifrån Bromölla kommuns värdegrund där bemötande är en viktig grund för god kvalitet i våra verksamheter. Vi ska förmedla trygghet och säkerställa att varje individ blir sedd i alla möten. Det innebär omtanke och medkänsla samt intresse, engagemang och lyhördhet för individen. Vårt arbete utgår ifrån varje individs behov och önskemål. Vi arbetar utifrån socialtjänstlagen, i arbetet utförs även arbetsuppgifter utifrån hälso- och sjukvårdslagen, efter delegering från sjuksköterska. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där vi hela tiden utmanar oss själva i att utveckla vårt arbetssätt. Här får du jobba i ett sammansvetsat team med olika professioner där samverkan och samarbete är nyckeln till framgång. Som nyanställd hos oss får du en god introduktion och du kommer ha ett nära chefskap. Du ingår i ett team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och utför insatser som delegeras, såsom träningsinsatser, medicinöverlämning och såromläggning. Du kommer till en trevlig arbetsplats med kompetenta och duktiga kollegor där du får möjlighet att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid kontaktmannaskapet och vi arbetar med kvalitetsregister såsom BPSD och Senior Alert. Vi dokumenterar i journalsystemet Treserva.

Undersköterska till Nattpatrullen

06 oktober 2021

Placering: Tjänsten är placerad i Nattpatrullen. Nattpatrullen servar kommunens medborgare som är behov av hjälp eller larmar under natten. Som undersköterska arbetar du utifrån Socialtjänstlagen och utför även delegerade arbetsuppgifter utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. I Bromölla Kommun arbetar vi efter vår värdegrund där gott bemötande, delaktighet och mod är våra ledstjärnor i arbetet. Medborgaren är i fokus i allt arbete som utförs och vi förmedlar trygghet och säkerställer att varje individ blir sedd i alla möten. Det innebär omtanke och medkänsla samt intresse och lyhördhet för individen. Ditt uppdrag blir att utföra olika omvårdnad- och serviceuppgifter samt åtgärda larm från våra medborgare där vårt arbete utgår ifrån varje individs behov och önskemål. Du kommer till en trevlig arbetsplats med kompetenta och duktiga kollegor där du får möjlighet att utvecklas.

Grundskollärare 4-6 eller 1-7

28 september 2021

Placering: Alvikenskolan Vi söker dig som vill vara med att forma och utveckla Alvikenskolan som är en F-6 skola med ca 440 elever. Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa i årskurserna 4-6. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ditt arbetslag och vi tror på det kollegiala lärandet. Du har ett stort engagemang och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår mentorskap och du kommer att samarbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper genom ett tydligt ledarskap i klassrummet.