Kommentera image/svg+xml Skriv ut

Starta eget

Bromölla kommuns ambition är att skapa bra förutsättningar för ett ökat nyföretagande på både kort och lång sikt.

Starta eget-kväll den 12 oktober

Är du nyfiken på hur du startar ett företag? Välkommen till en kväll med grundläggande information i Sparbankshallen den 12 oktober 2020, klockan 18-20. Möt representanter för Nyföretagarcentrum, Bromölla kommun och Ivetofta Sparbank. Anmäl dig senast den 9 oktober. Läs mera om kvällen och hur du anmäler dig här (PDF)

 

Nyföretagarcentrum hjälper dig

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget! Då är Nyföretagarcentrum Bromölla rätt väg att gå! Här kan du boka kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!  När det gäller tillvägagångssätt och affärsrådgivning för att starta igång en verksamhet, lämnar vi över till våra samarbetspartners.

Kortsiktigt handlar det inte minst om att personer som bär på  affärsidéer får den hjälp de behöver. Här är NyföretagarCentrum Bromölla en viktig partner. Denna förening erbjuder dig som går i Starta-eget-tankar kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Verksamheten organiseras och finansieras i samverkan mellan kommunen och privat näringsliv.

Mer långsiktigt bygger arbetet på att utbilda och inspirera våra ungdomar så att de tidigt blir nyfikna, målmedvetna och företagsamma. Här är Ung Företagsamhet (UF) Blekinge/ Bromölla
en viktig partner.

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Mats Knutsson
NyföretagarCentrum Bromölla
0456-490 70
bromolla@nyforetagarcentrum.se

Sidan senast uppdaterad: den 15 september 2020