Dags för nytt läsår

Dags för nytt läsår

Publicerad: 11 augusti 2020, kl. 8:54

Grundskolan och grundsärskolan börjar det nya läsåret måndagen den 17 augusti. Gymnasieskolorna har egen information om terminsstarten. I höst hoppas vi kunna återgå till något som liknar ett normalläge. Fortsätt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Välkomna tillbaka till era skolor. 

Detaljprogram om skolstarten ges av den respektive skolans rektor. Håll utkik efter information i din brevlåda och på Infomentor.

På Humleskolan startar årskurs 7 den 17/8, som övriga elever. Årskurs 8 och 9 börjar däremot dagen därpå, tisdagen den 18/8.

Eleverna tar igen den extra fridagen senare under läsåret.

Hopp om lugnare höst

Under våren stördes förskolans och grundskolans verksamheter i stor utsträckning av covid-19. För närvarande har vi ingen känd smittspridning i våra verksamheter.
Vi hoppas därför att vi kan återgå till något som liknar ett normalläge.

Naturligtvis är det viktigt att vi även fortsättningsvis följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer som bland annat innebär goda grundläggande hygienrutiner och distansering.

Med detta sagt hoppas vi att barn och elever återvänder till våra förskolor och skolor. Det är viktigt att alla tar del av sin rätt till utbildning.

Våra läsårstider

Läsårstider, lov och studiedagar hittar du här.

Sidan senast uppdaterad: den 28 augusti 2020
Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt