
Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras två sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 17
Måndag 21/4 Annandag påsk
Tisdag 22/4 Västerhavsfisk, potatis, kall sås
Onsdag 23/4 Chili sin carne, ris
Torsdag 24/4 Kött- och grönsakssoppa
Fredag 25/4 Husets pastagratäng
Vecka 18
Måndag 28/4 Köttbullar, makaroner
Tisdag 29/4 Fiskpinnar, kokt potatis, stuvad spenat
Onsdag 30/4 Korv och potatismos, korvbröd
Torsdag 1/5 - Helgdag
Fredag 2/5 Kockens val
Vecka 19
Måndag 5/5 Kebabgryta och ris
Tisdag 6/5 Majssoppa
Onsdag 7/5 Köttfärslimpa, potatis, brunsås
Torsdag 8/5 Fiskpanett, potatis, kall sås
Fredag 9/5 Kyckling, ris, currysås
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se