Succé-cup trots pandemirestriktioner

Under 2021 fick en hel del evenemang ställas in till följd av pandemirestriktionerna i sviterna av Covid-19 - bland annat fick Bröllopsfest - en annorlunda bröllopsmässa skjutas på framtiden. Utmaningen i att starta och driva evenemang under en pandemi var kännbar och även LB-hus indoor cup befann sig länge i riskzonen och det var oklart om cupen, som är Sveriges största inomhuscup på konstgräs, skulle bli av eller inte. 

 

 

Under hösten blev det en lättnad i restriktionerna och cupkommitén bestämde sig för att köra på. Det var inte helt problemfritt eftersom restriktionerna stramades åt igen och man blev tvungen att anpassa sig efter införandet av bland annat vaccinationspass. En utmaning som Ifö Bromölla If aldrig tidigare stått inför. 

 

- Vi fick spärra av och dela upp ingångarna i Sparbankshallens entré med avspärrningsstaket för att kunna separera besökarna och hantera kontrollen av vaccinationspassen, berättar Kalle Westberg som är hallansvarig i Sparbankshallen. 

 

 

Cupen blev oerhört välbesökt och pågick under sex helger mellan november och december. Den lockade 448 lag för barn och ungdomar födda 2005-2014.