Fokus på kundservice ger fler träningsläger och akademier

Bromölla och Fritidscenter lockar fler fotbollsföreningar på träningsläger. Träningslägren hålls i samarbete med Sports International.

Samarbetet med Sports International fortsätter även under 2022 och under året som passerat så har Bromölla Fritidscenter haft besök av flera olika fotbollslag. Kiviks AIF, IFK Värnamo Dam U, Tenaci GK har alla valt att hålla sina träningsläger i Bromölla. 

För Tenaci GK var det andra året i rad de valde att förlägga sitt träningsläger i Bromölla på Bromölla Fritidscenters (BFCAB) anläggning. 

- Vi tycker det är otroligt roligt att fler får se och använda vår anläggning och att vi får återkommande besök ser vi som ett väldigt gott betyg. Säger Therese Håkansson verksamhetsansvarig BFCAB. 

Bromölla som plats, dess näringsliv och speciellt hotell IföHus får även dem väldigt gott betyg av de danska besökarna.

 

fotboll_akademi.jpg

 

- Det känns som att komma hem, säger Mikael Mähler tränare och ägare av Tenaci GK. Här finns det mesta på väldigt kort avstånd. Deltagarna sätter sig på tåget i Köpenhamn och är framme två timmar senare. Bättre än så kan det inte bli!

 

Bromölla Fritidscenter arbetar aktivt med att förbättra och hålla en god service och få sina kunder och besökare till att trivas på området. Ett tecken på att man är på rätt väg är de aktiviteter som har börjat bli årligt återkommande. Mjällby AIKs akademi förlägger sina akademi träningar på BFCABs anläggning under skolloven och Skånes fotbollförbund använder anläggningen för sina Spelar- och tränar utbildningar.