Hos BromöllaHem ska du känna dig hemma - länge! Vi vet hur viktigt det är att ha ett hem. Det är ju där allting börjar! Ett tryggt och trivsamt hem ger dig förutsättningar att må bra och därmed möjligheten att skapa ett bra liv.  

Vi är en del av Bromöllabolagen och förvaltar 906 lägenhet i Bromölla kommun. Våra fastigheter finns i Bromölla tätort, Näsum, Gualöv och Valje. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett boende nära grönytor, ängar, skog, hav eller sjö - oavsett vart i kommunen du väljer att bosätta dig. Vi arbetar ständigt med utgångspunkten i att bidra till att göra Bromölla attraktivt att bo och leva i och vill erbjuda ett trivsamt bostadsbestånd som håller god kvalitet. Vi förvaltar utöver våra lägenheter även 151 servicelägenheter med fokus på trygghet och trivsel - men också 47 lokaler där olika företag har sina verksamheter. 

BromöllaHem strävar efter att sköta våra hus och relationen till dig på ett långsiktigt och hållbart sätt. Vi som arbetar här tycker att vårt jobb är viktigt och det betyder mycket för oss att du känner förtroende för oss. Vår vision är att alltid främja mångfald och hälsa - en viktig del av ett jämställt och jämlikt samhälle.