Lediga lägenheter i Bromölla

Du hittar våra lediga bostäder hos Skånes största och mest etablerade bostadsförmedling. Boplats Syd erbjuder en enkel, digital och transparent process för dig som söker lägenhet i Bromölla. De utför grundliga kontroller som säkerställer en god service och hög säkerhet för dig som vill bli hyresgäst hos oss. Har du frågor eller funderingar om våra lediga bostäder? Vänd dig till kundservice på Boplats Syd! De svarar gärna på alla tänkbara frågor.

Klicka här för att gå till Boplats Syd

 

Så här fungerar det att söka lägenhet hos oss via Boplats Syd:

1. Registrera dig

Skapa ditt personliga konto och betala din köavgift på 300 kr/år. Du börjar samla kötid så fort din avgift är betald. För att söka lägenheter behöver du fylla i information om din boendesituation, dina inkomster och eventuella anmärkningar. Du ser sedan enkelt vilka lägenheter du har möjlighet att söka.

Medsökande:
Är ni två vuxna som söker lägenhet att bo i tillsammans så finns det möjlighet för er att räkna ihop era inkomster för att nå hyresvärdens krav. Detta gör ni genom att koppla ihop era konton innan ni anmäler intresse för lägenheten.

 
2. Hitta en lägenhet du tycker om och anmäl intresse
 
Sök bland alla lediga lägenheter och anmäl ditt intresse för de som passar dig bäst. Du kan bara söka de lägenheter som du uppfyller kraven för.

Du kan också lägga upp en bevakning under Mina Sidor så får du ett mejl när en lägenhet som matchar dina behov publiceras.

3. Gå på visning

När tiden för intresseanmälan har gått ut blir de med längst kötid inbjuda till visning. Många hyresvärdar har obligatoriska visningar för att säkerställa att den som flyttar in i lägenheten blir nöjd. Förutom vanliga visningar erbjuds även digitala visningar och visning på ritning. Vilken typ av visning det är står i lägenhetsannonsen.

4. Tacka ja
 
För att tacka JA till fortsatt intresse efter visningen behöver du se till att du har laddat upp de intyg som krävs i Mina Sidor. Att tacka ja efter visning är bindande. Blir du nummer ett på en lägenhet du har tackat ja till stryks övriga intresseanmälningar automatiskt. 

Att tacka nej påverkar inte dina möjligheter att få en annan bostad.

5. Kontroll 

För att säkerställa att du uppfyller hyresvärdens krav kontrollerar vi dina uppgifter och intyg samt tar in en kreditupplysning. Vi kan be dig att komplettera dina intyg om något är oklart. Blir du nekad en lägenhet på grund av att du inte uppfyller hyresvärdens krav får du information om varför.  

6. Skriv kontrakt

Har du längst kötid och uppfyller hyresvärdens krav skickas du som hyresgästsförslag till hyresvärden. Hyresvärden kontrollerar dina boendereferenser, gör det slutliga godkännandet och bjuder in dig för att skriva kontrakt.

 
 

Vill du komma i kontakt med Boplats Syd?

Ring oss!
010–20 22 500

Maila oss!
info@boplatssyd.se