Bromöllabolagen har genomgått stora förändringar och har en vision att skapa en fantastisk arbetsplats. Vi tror att de bästa resultaten uppnås om människor känner att deras arbetsuppgifter bidrar till något som är viktigt och värdefullt men också om det görs med passion och frihet under ansvar.  

Vi utvecklas hela tiden! Om det inte finns en ledig tjänst just nu kanske den perfekta tjänsten för dig snart dyker upp. Håll utkik i våra sociala medier och här på hemsidan. 

JUST NU SÖKER VI:

Bovärd

Om jobbet

Bromöllabolagen fortsätter att utvecklas och vi hoppas att just du vill vara med på vår resa. Vår verksamhet har genomgått en stor förändring och vi fortsätter nu med rekryteringarna och införandet av bovärdskonceptet för att öka servicenivån för våra hyresgäster. Vi söker nu en erfaren bovärd.

Tjänsten är placerad i Bromölla och du kommer ingå i ett arbetslag med tre andra bovärdar samt tre reparatörer där ni ansvarar för hyresgästernas inre boendemiljö samt reparationer i området. Som bovärd är du vårt ansikte ut mot hyresgästerna och ska bland annat se till att det är helt, rent och tryggt för våra kunder. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att ansvara för visning av lediga bostäder eller lokaler, för- och avflyttningsbesiktningar, besiktning av underentreprenörers arbete, rondering, brandskyddsarbete och beställningar av arbeten och varor. Detta utöver det dagliga underhålls- och reparationsarbete du utför hos våra hyresgäster.

Vi tror att du som person är något av en händig tusenkonstnär som drivs av att lösa problem och trivs med varierande arbetsuppgifter. Att möta olika människor med ödmjukhet, och alltid sträva efter att ge bästa möjliga service är för dig en självklarhet. Du trivs med att bygga förtroendefulla relationer med våra boende och har förståelse för olika människors livssituationer. Du har tidigare erfarenhet från branschen och är införstådd med kravet på stort eget ansvarstagande.

För tjänsten krävs

- Att du har körkort B

- Att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet från liknande arbete

- Att du har genomförd relevant utbildning

- Mycket god svenska i tal och skrift då du kommer ha mycket kontakt med kunder och underentreprenörer

Det är meriterande om du är flerspråkig eller har en hantverksutbildning med yrkeskunskaper inom el, snicker eller VVS.

Vilka är vi?

Bromöllabolagen är ett samlingsnamn för de kommunala bolagen Bromöllahem, Bromölla Energi & Vatten, Bromölla Fjärrvärme och Bromölla Fritidscenter. Vi arbetar tillsammans och delar funktioner och personalresurser mellan bolagen. Vi är idag totalt 26 st kollegor.

Bromöllahem äger och förvaltar runt 1 000 lägenheter och 50 lokaler i Bromölla med omnejd. Vi strävar efter att ge god service och bra och välskötta boenden till våra hyresgäster. Vårt mål och fokus är att på olika sätt bidra till våra hyresgästers livskvalitet. Vi ser framför oss standardhöjande satsningar på befintligt fastighetsbestånd och ökat boinflytande och service. Vi ser oss som en självklar del i Bromöllas utveckling och tillväxt.

Din ansökan skickar du till jobba@bromollabolagen.se I ämnesraden skriver du ”Bovärd”. Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så vänta inte med din ansökan.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Bromölla i Skåne län.

Arbetsgivaren

AB Bromöllahem

www.bromollabolagen.se

 

Kontakt

Ansök genom att

Sök jobbet
Ansök genom att
skicka ett mail till
jobba@bromollabolagen.se

Jasmin Sarafiloski

Information om tjänsten
Jasmin Sarafiloski
HR-specialist
0456 -622 069