Vår moderna och fräscha konferenslokal ligger mitt i händelsernas centrum

Lummigheten som ramar in Ivösjön där den ligger ett stenkast bort, alldeles intill idrottsparken med både fotbollsplaner, boule, padel och utegym, skapar ett lugn. Vägg i vägg finns en del av Ifö Centers världsberömda konsthall och Sveriges största Actionsportanläggning, Rebel Park. Det går inte att sticka under stol med att Bromölla är utrustat med en unik plats som förenar idrott, konst och innovation på ett sätt som inte går att finna överallt. 

konferens i bromölla

Konferensrummet passar både storsamlingar och mindre möten

Här finns mjuka sköna stolar, möblerbara bord och stora fönster som vetter ut mot idrottsparken. Rummet har gratis WIFI och är utrustad med kylskåp, storbildskärm och blädderblock - men också en loungehörna med soffa och blackboard för kreativ brainstorming.

Vi hyr ut rummet per timme och du kan välja om du vill lägga till kaffe och förtäring.

Välkommen med din bokning! 

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi ser till att ni känner er väl mottagna när ni bokar konferens hos oss. Vi anpassar den önskade lokalen efter era behov och skapar en inbjudande atmosfär. Låt oss veta om ni vill ha kaffe på mötet, förmiddagsfika, lunch eller eftermiddagsfika. Du kan boka till aktiviteter och får självklart tillgång till vår balkong! Kontakta oss och boka eller om du vill fråga något. Vi hjälper gärna till att skapa ditt bästa möte!

Lilla mötes- och grupprummet...

Lilla mötes- och grupprummet...

Här finns plats för mindre möten eller grupparbeten. Du sitter i ett avskilt, mysigt mötesrum utrustat med den teknik du kan tänkas behöva för att snabbt och enkelt dela din datorskärm med övriga. Självklart kan du även här beställa till kaffe och fika.

...eller stora konferensrummet?

...eller stora konferensrummet?

Konferensrummet bjuder på generösa ytor med utsikt över idrottspark ivöstrand. Här finns mjuka sköna stolar, möblerbara bord och en härlig loungehörna med soffa och blackboard för kreativa möten. Rummet har gratis WIFI och är utrustat med kylskåp, storbildskärm, whiteboard, videomötesutrustning och blädderblock. Vi hyr ut rummet per timme och du kan välja om du vill lägga till kaffe och förtäring.