Vår moderna och fräscha konferenslokal ligger mitt i händelsernas centrum

Lummigheten som ramar in Ivösjön där den ligger ett stenkast bort, alldeles intill idrottsparken med både fotbollsplaner, boule, padel och utegym, skapar ett lugn. Vägg i vägg finns Ifö Centers världsberömda konstutställning och Sveriges största Actionsportanläggning. Det går inte att sticka under stol med att Bromölla är utrustat med en unik plats som förenar idrott, konst och innovation på ett sätt som inte går att finna överallt. 

konferens i bromölla

Konferensrummet passar både storsamlingar och mindre möten

Här finns mjuka sköna stolar, möblerbara bord och stora fönster som vetter ut över idrottsparken. Rummet har gratis WIFI, kylskåp och storbildskärm och blädderblock men också en loungehörna med soffa och blackboard för kreativ brainstorming.

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi ser till att ni känner er väl mottagna. Vi anpassar lokalen efter era behov och skapar en inbjudande atmosfär. Bara säg till om ni vill ha kaffe på mötet, matpaket, aktiviteter och tillgång till vår balkong så ordnar vi det! Klicka på det paket du är intresserad av för att kontakta oss och boka - eller om du vill fråga något.