Vår moderna och fräscha konferenslokal ligger mitt i händelsernas centrum

Lummigheten som ramar in Ivösjön där den ligger ett stenkast bort, alldeles intill idrottsparken med både fotbollsplaner, boule, padel och utegym, skapar ett lugn. Vägg i vägg finns en del av Ifö Centers världsberömda konsthall och Sveriges största Actionsportanläggning, Rebel Park. Det går inte att sticka under stol med att Bromölla är utrustat med en unik plats som förenar idrott, konst och innovation på ett sätt som inte går att finna överallt. 

konferens i bromölla

Konferensrummet passar både storsamlingar och mindre möten

Här finns mjuka sköna stolar, möblerbara bord och stora fönster som vetter ut mot idrottsparken. Rummet har gratis WIFI och är utrustad med kylskåp, storbildskärm och blädderblock - men också en loungehörna med soffa och blackboard för kreativ brainstorming.

Vi hyr ut rummet per timme och du kan välja om du vill lägga till kaffe och förtäring.

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi hjälper dig att skapa ditt bästa möte!

Vi ser till att ni känner er väl mottagna. Vi anpassar lokalen efter era behov och skapar en inbjudande atmosfär. Bara säg till om ni vill ha kaffe på mötet, matpaket, aktiviteter och tillgång till vår balkong så ordnar vi det! Klicka på det paket du är intresserad av för att kontakta oss och boka - eller om du vill fråga något.