Hos oss kan du förlägga olika typer av evenemang både inomhus och utomhus. I Sparbankshallen kan du bland annat arrangera konserter och de flesta typer av kulturaktiviteter så som teaterföreställningar, möten, filmvisningar, föreläsningar, mässor och e-sportturneringar eller andra typer av event. 

Kapacitet 

 

Sittande gäster läktare

600 personer

Sittande/stående gräsplan

1000 personer

 

Arrangera din mässa, cup, konsert eller turnering på vår 2400m2 stora evenmangsyta i Gröna Hallen

I Gröna Hallen hittar du en 2400m2 konstgräsplan med läktare i fyra steg. Du har utsikt över planen från en öppen korridor på plan två. Hallen kan delas av i tre delar eller utnyttjas i sin helhet. Här kan du arrangera turneringar, cuper, mässor, konserter och massor av andra spännande evenemang.

Centralhall med lounge, konferens- och mötesrum samt kulturrum på våning två bjuder på många möjligheter 

På våning två finns en centralhall och loungeyta med stora fönster ut mot MultiCopy Arena. Här kan du arrangera mässor, loppisar, konstutställningar, miniföreläsningar, mingel, sittningar och andra evenemang. I anslutning till centralhallen ligger vårt konferensrum som ger möjlighet till olika sorters möten både i fysisk form och digitalt samt ett mindre mötesrum med extra ombonad känsla.

Andra våningen har även en balkong med sjöutsikt och god överblick över idrottsparken. Till vänster när du kommer upp för trappan når du vårt kulturrum. På väg dit kan du se ut över hela konstgräsplanen i Gröna Hallen. Kulturrummet är 37m2 och utrustat med en spegelvägg som kan täckas med ett draperi. Här finns mikrofoner, högtalare dit du kan ansluta din enhet både med sladd och bluetooth samt en portabel scen.

Lokalen kan användas till bland annat dansundervisning och träning, yoga, qi-gong, meditation och andra liknande evenemang, workshops och kurser, mindre musikframföranden, replokal, spoken word-framföranden eller poetryslam.

Kostnadsfria parkeringar

Det finns gott om kostnadsfria parkeringsplatser alldeles intill Sparbankshallen. Evenemangshallen är byggd i två plan och hiss finns på bottenplan. Det finns dessutom ett flertal tillgänglighetsanpassade toaletter.

Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig att forma ditt nästa event. 

Arrangera evenemang på andra platser i Bromölla kommun

Här kan du läsa mer om att arrangera evenemang i Bromölla kommun. Det är viktigt att du som arrangerar ett event har koll på vad som gäller - det är du som arrangör har ansvaret för att allt går rätt till. På länken kan du se det allra viktigaste att känna till. Det finns även ett informationsblad med generell information om att arrangera evenemang i Bromölla kommun att skriva ut. Du hittar det här:  Arrangera evenemang 

Idrottscuper

Idrottscuper

Hos oss arrangeras årligen flera cuper - både inomhus i Sparbankshallen och utomhus på MultiCopy Arena samt gräsplanerna. Under hösten arrangeras exempelvis LB-Hus Indoor Cup, en femmannacup på konstgräs för både pojkar och flickor och under sommaren spelas Ifö Cup utomhus.

E-sportsevenmang & LAN

E-sportsevenmang & LAN

Hos oss kan du arrangera både mindre och större e-sportsevenemang. I vårt konferensrum ryms ett mindre antal deltagare och det finns möjlighet att använda vår projektor. I Gröna Hallen kan du arrangera ett LAN eller en e-sportsturnering av något större rang. Välkommen till oss med din förfrågan.

Föreläsning & konsert

Föreläsning & konsert

Här kan du boka in föreläsningar och konserter i olika utföranden - både inne i Gröna Hallen och utomhus. Idrottspark Ivöstrand erbjuder många möjligheter! Kontakta oss för att förlägga ditt evenemang hos oss - eller för att få mer information.