Varmt välkommen till Hälsomässan & Föreningarnas dag i Sparbankshallen i Bromölla 9-10 September 2023

Öppettider

Lördag 9/9 - 10-16

Söndag 10/9 - 10-16

Entré

Vuxen - GRATIS

Barn under 18 år - GRATIS

 

 

 

Gröna Hallen, Sparbankshallen

Stig Sunnes väg 2

295 31 Bromölla

 

Möt våra utställare

Hälsomässan låter dig träffa inspirerande utställare inom hälsobranschen. Här kan du teckna nytt gymkort, köpa kristaller och andra självutvecklingsprodukter, ta del av spännande nyheter och lyssna på senaste nytt från branschen.

Följande utställare kommer finnas på plats i helgen:

Ax & Lin

Ax & Lin

Cecilia Pålsson har under de senaste 15 åren arbetat med hudvård. Ett livslångt intresse inom området resulterade i den egna hudvårdsserien Ax & Lin scandinavian skincare. En tydlig, enkel hudvårdsserie med fokus på människan och miljön. Ax & Lin Scandinavian Skincare Emerald Series är framtagen i Blekinge, speciellt utformad för att möta de påfrestningar det skandinaviska klimatet ställer på vår hud! Varumärkets namn härstammar ur en förkortning av hennes tvillingars namn Axel och Linnéa. Med detta vill hon påvisa att produkterna passar lika bra till kille som tjej eller man som kvinna. Förkortningen vill leda tanken till produktseriens naturliga veganska innehåll.

Trygga Fitness

Trygga Fitness

TryggaFitness tror på att genom gemenskap och rätt atmosfär kunna bringa till genuin träningsglädje som håller livet ut. Med hjälp av en community, medlemsdagar och många olika events får du Bromöllas mest engagerande och roliga träning, och ett medlemskap i Skånes bästa gymkedja!

Böckmans

Böckmans

Böckmans är ett konditori med bowling mitt i centrala Bromölla. Hos oss kan du njuta av en klassisk fika, en god lunch eller varför inte en timmes bowling. Bowlinghallen erbjuder 8st Brunswick-banor med möjlighet till bl.a företagsbowling, festbowling, motionsbowling, pensionärsbowling och familjebowling Till de minsta i familjen finns det helautomatiska bumpers - på så vis kan barn o vuxna spela tillsammans. 🥨

Räddningstjänsten i Bromölla

Räddningstjänsten i Bromölla

Presentation kommer inom kort

Opal of Sweden

Opal of Sweden

Opal of Sweden är e-handels outlet för det du behöver inom träning och hälsa. Med Skandinaviens bästa och bredaste utbud och med ständigt nya produkter och märken hittar du alltid något nytt och du spara allt mellan mellan 25 -80% än ordinarie priser! Sortimentet är begränsat så det du ser finns NU, kanske inte framöver, missa inte - skynda shoppa!

Nennas foodtruck

Nennas foodtruck

Nennas food truck kommer servera grymma wraps & bowls med bas av räddade samt ekologiska grönsaker som vi förädlar, du väler själv till ett protein & sås till. Vi vann streetfood SM 2022, då med våra surdegslangos, men våra wraps & bowls är minst lika goda. Vi jobbar stenhårt med ett starkt miljötänk & bra kvalitativa råvarorna. Dessutom har vi portioner dom allra flesta blir mätta av. Vår mat är bra för både gommen, hälsan & en miljövän. Välkommen till Nennas food truck på mässan

Elin Bremberg

Elin Bremberg

Hej! jag hjälper dig att bli piggare, komma i ditt livs form och göra din vardag enklare med rätt kost och högkvalitativa kosttillskott från världsledande Herbalife Nutrition! Gör en hälsoprofil hos mig för att ta reda på vad som saknas i just din kost och vardag och hur du med små förändringar kan känna en enorm skillnad i kropp och knopp. Oavsett om du vill gå ner i vikt, få mer energi eller förbättra dina träningsresultat har jag ett förslag för dig. För du vet väl att dina resultat bygger på 20% träning och 80% näring? Väl mött på mässan!

Granath Hälsoprodukter

Granath Hälsoprodukter

Jag heter Zaida Granath och har arbetat inom friskvårdsbranschen i 25 år. Jag är utbildad kraniosakral terapeut och har testat olika produkter för att förbättra min och min familjs hälsa. Jag fokuserar på världsledande produkter med vetenskapliga studier och dokumenterade resultat, såsom Bemer magnetterapi och Enagics joniseringsmaskiner för att producera filtrerat, basiskt, antioxidantiskt och mikroklustrerat Kangenvatten. Sedan våren 2022 arbetar jag även med en ny teknologi: Terahertzfrekvens. Jag använder frekvensapparater vid namn iTeraCare som kombinerar optiska kvartskristaller, kvantfysik och Terahertzvågor. Dessa apparater kan användas av alla utan speciella förkunskaper. Genom att applicera varm luft på lymfpunkter och drabbade områden, såsom inflammationer, smärtor, åderbråck, svullnader, ödem, gikt, artros, hudproblem som psoriasis, rosacea, akne och mer, aktiverar jag självläkningssystemet med terahertzfrekvensen. Behandling med hjälp av frekvensapparaterna hjälper kroppen till självläkning.

Kristina Claesson

Kristina Claesson

Kristina är konstnär, beteendevetare och författare som skrivit boken "Förlåt för fan" och håller kurser inom personlig utveckling. Boken "Förlåt för fan" är späckad med verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa dig att medvetandegöra det som hindrat dig. Läsaren återknyter till sin kärna, utforskar sin bakgrund och skapar förståelse för vad som drivit dem att göra sina livsval.

Mary Kay

Mary Kay

Hej mitt namn är Linda Boberg och jag jobbar som fristående Hudvårds/Makeup konsult. Det innebär att jag hjälper våra kunder med hudvårdsrådgivning samt makeup konsultationer för att hitta det bästa för våra kunders hy och behov. Välkommen att hälsa på mig på mässan så hjälper jag dej med tips och råd.

Forever Living

Forever Living

Pernilla och Henny, vi brinner för att bygga människor starka, vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv med coachning och personliga mental träning hjälper vi våra kunder och kollegor att bygga sig starka, kroppsligt, personligt och mentalt utifrån sina förutsättningar och behov. Vi har olika verktyg i vår verktygslåda, mindfulness, yoga, kostrådgivning, hälsovägledning, massage, energibehandlingar och aloe vera baserade produkter för både insida och utsida. På mässan kommer vi erbjuda vårt produktsortiment av produkter från naturligt odlad aloe vera, bioidentiska kosttillskott och avancerad hudvård. Du kommer även få möjlighet att prova på avslappnande handmassage med eteriska oljor och liniment för ledhälsan. Kom förbi och prata med oss om hur du kan bygga dig starkare.

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I vår organisation ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands. Grunden i Svenska kyrkans organisation är församlingarna. Det finns drygt 1 300 lokala församlingar som tillsammans täcker hela landet. Församlingarna har självstyrelse men är samtidigt en del av ett stift och Svenska kyrkan som trossamfund. Deras grundläggande uppgift är att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission.

LIONS club

LIONS club

När omtänksamma människor går samman, kavlar upp ärmarna och gör insatser för att göra samhället bättre är det något enastående och en härlig känsla för alla inblandade. Det är Lions. Att vara medlem i Lions handlar om att föregå med gott exempel, bygga relationer och förbättra världen genom vänlighet. Det är 1,4 miljoner empatiska män och kvinnor gör hjälpinsatser tillsammans, så att de kan göra bestående skillnad och förändra ännu fler liv. just nu arbetar den lokala föreningen med att samla in pengar till kaminer som ska köpas in och skickas till behövande i Ukraina.

Bromölla musik- och teaterförening

Bromölla musik- och teaterförening

Bromölla Musik- och Teaterförening är en del av Riksteatern. Vårt övergripande uppdrag är att förmedla god scenkonst. Genom en samarbetsöverenskommelse med Malmö Opera och Musikriket - Musik i Syd kan Bromölla Musik- och Teaterförening erbjuda allsidig scenkonst som tillgodoser alla smakriktningar. Under våren har vi förmedlat scenkonst både från gränslandet mellan opera och musikal till portugisisk Fado samt en hyllning till Cornelis Vreeswijk. Vi vill även kunna stimulera och tillgängliggöra nyskapande scenkonst och bidra till att synliggöra lokala kulturaktörer. De flesta föreställningar spelas på Humlescenen i Humleskolan men även på andra platser i Bromölla kommun. Känn dig varmt välkommen!

Bromöllagymnasterna

Bromöllagymnasterna

Bromöllagymnasterna är en ideell förening med mål att bedriva en bred gymnastikverksdamhet och ge barn, ungdomar och vuxna en möjlighet att röra på sig, efter sina egna förutsättningar.

IFÖ Center

IFÖ Center

Ifö Center verkar för konst och kulturverksamhet. Utåt syns kanske mest Ifö Center Utomhusgalleri och Konsthall, men inne på Iföverkens Industriområde i Bromölla driver vi också ateljéer, konstnärsverkstäder, studiecirklar, residens och kurser. Utomhusgalleriet och Konsthallen lockar många besökare som vill uppleva de stora monumentalverken av internationellt verksamma gatukonstnärer och tankeväckande konstutställningar. "Backstage" inne på området jobbar konstnärer från olika länder på sina projekt och våra medlemmar med sina alster. Vi erbjuder också guidade visningar för grupper där vi berättar om konstverken och platsen. Våra medlemmar gillar när det händer nåt! Vissa medlemmar är själv konstnärer, konsthantverkare, musiker mm - men det är inget måste. Du som delar föreningens värderingar och vill stötta konst- och kulturlivet kan bli medlem hos oss. Som medlem får du dessutom konstlott, blir bjuden på lussefika, får rabatt på kurser och medlemsbrev med inbjudningar och info om vad som händer. Du som är intresserad av silversmide, vävning eller keramik kan delta i någon av våra cirklar - men det går också bra att "bara" vara stödmedlem eller volontär.