Lediga lokaler i Sparbankshallen

Lediga lokaler i Sparbankshallen

Startdatum: 15 mars 2020, kl. 0:00
Slutdatum: 31 mars 2020, kl. 0:00

Nu har vi lediga lokaler med entré i Sparbankshallen. Vi erbjuder fräscha kontor á 11, 15 eller 134m2 i nära anslutning till vårt unika område – en mötesplats full av möjligheter och spännande kontraster. Ditt kontor ligger på andra våningen med @rebelparksweden – Sveriges största actionsportcenter – som närmsta grannar.

Du når ditt kontor via en gemensam hall som du delar med andra föreningar och företag vilket ger dig möjlighet att välja om du vill nätverka eller arbeta ostört. Du har också möjlighet att boka vårt fantastiska konferensrum med en mängd konferenspaket till ditt förfogande och kan äta lunch en trappa ner eller ett par hundra meter bort.

I området finns padelbanor, fotboll på allt från naturgräs till sand och konstgräs, utomhusgym, badmöjligheter och tillgång till vackra promenadstråk. För att inte glömma IföCenters fantastiska utomhusgalleri med graffiti och väggmålningar utöver det vanliga. En unik mötesplats, helt enkelt. Intresserad? Klicka på bilderna för att komma till lokalguiden där du kan läsa mer om varje lokal. 

imagesxpns.png

 

image0umue.png

 

image9cx2.png

 

Sidan senast uppdaterad: den 11 mars 2020
Kommentera Skriv ut