Kommentera Skriv ut
Mat i förskolan

Mat i förskolan

Samtliga dagar serveras minst 3 sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.

Vecka 2
Måndag 7/1: Smal frukostkorv och potatismos
Tisdag 8/1: Fiskpanetter, potatis och gräddfilsås
Onsdag 9/1: Spagetti och köttfärssås
Torsdag 10/1: Cowboysoppa (köttfärssoppa med bönor)
Fredag 11/1: Stek, potatis och sås

Vecka 3
Måndag 14/1: Kyckling pytt i panna med vitlöksdressing
Tisdag 15/1: Fiskgratäng basilika och ostgratinerad, potatis
Onsdag 16/1: Raggmunk och stekt fläsk
Torsdag 17/1: Broccoli och ostsoppa
Fredag 18/1: Kycklinggratäng Sweet chili och ris

Vecka 4
Måndag 21/1: Korv stroganoff (på kycklingkorv) och ris
Tisdag 22/1: Torsk fiskett, potatis och kallsås
Onsdag 23/1: Köttfärsruta, potatis och brunsås
Torsdag 24/1: Minestronesoppa
Fredag 25/1: Kalops, potatis och rödbetor

Vecka 5
Måndag 28/1 Oxpytt i panna och rödbetor
Tisdag 29/1: Fiskgratäng med dill och senap och potatis
Onsdag 30/1: Mejeriets färslåda
Torsdag 31/1: Kycklingsoppa med potatis och timjan
Fredag 1/2: Skagenfisk, potatis och kallsås

Vecka 6
Måndag 4/2: Köttbullar, potatis och brunsås
Tisdag 5/2: Fiskburgare och potatismos
Onsdag 6/2: Köttfärssås och spagetti
Torsdag 7/2: Fisksoppa
Fredag 8/2: Dillkött och potatis

Sidan senast uppdaterad: den 8 januari 2019