Kommentera Skriv ut
Mat i förskolan

Mat i förskolan

Samtliga dagar serveras minst 3 sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.

Vecka 5
Måndag 29/1: Kycklingstroganoff och ris
Tisdag 30/1: Ugnsbakade hoki med basilika och ost, potatis
Onsdag 31/1: Köttfärsruta, brunsås och potatis
Torsdag 1/2: Linssoppa med pasta
Fredag 2/2: Schnitzel, potatis och brunsås

Vecka 6
Måndag 5/2: Korv och potatismos
Tisdag 6/2: Skagenfisk, potatis och kall sås
Onsdag 7/2: Potatislåda med korv ”Falufrestelse”
Torsdag 8/2: Italiensk rotfruktssoppa
Fredag 9/2: Kycklinggryta och potatis

Vecka 7
Måndag 12/2: Smal frukost korv och stuvade makaroner
Tisdag 13/2: Fiskburgare, potatis och gräddfilsås
Onsdag 14/2: Spagetti och köttfärssås
Torsdag 15/2: Potatis och purjolökssoppa
Fredag 16/2: Köket väljer

Sidan senast uppdaterad: den 31 januari 2018