Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras minst 3 sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 9
Måndag 26/2: Oxjärpe, potatis, kall sås samt broccoli
Tisdag 27/2: Fiskburgare, potatismos samt ärtor
Onsdag 28/2: Bolognese, penne och morot
Torsdag 29/2: Linssoppa
Fredag 1/3: Kycklingkylett, ris, bearnaisesås och bukettgrönsaker
Vecka 10
Måndag 4/3: Köttbullar, pasta och morot
Tisdag 5/3: Fiskgratäng ” Bambu Ikan”, ris samt ärtor
Onsdag 6/3: Dalafurets önskedag
Torsdag 7/3: Hedvigsoppa
Fredag 8/3: Pannbiff, potatis, brunsås samt bukettgrönsaker
Vecka 11
Måndag 11/3:Gratinerad kycklingkorv, potatismos och ärtor
Tisdag 12/3: Ugnsbakad fisk, potatis, kall sås och morot
Onsdag 13/3: Kyrkängens önskedag
Torsdag 14/3: Cowboysoppa
Fredag 15/3: Veg snitzel, ris, vitlökssås och broccoli
Vecka 12
Måndag 18/3: Kockens val
Tisdag 19/3: Västerhavsfisk, potatis, remouladesås och ärtor
Onsdag 20/3: Chile con carne, ris och morot
Torsdag 21/3: Minestronesoppa
Fredag 22/3: Hasselbackens önskedag
Vecka 13
Måndag 25/3: Backsippans önskedag
Tisdag 26/3: Fiskpanett, potatis, kall citronsås samt morot
Onsdag 27/3: Påsklunch
Torsdag 28/3: Köket väljer
Fredag 29/3: Långfredagen
Vecka 14
Måndag 1/4: Annandag påsk
Tisdag 2/4: Kockens val
Onsdag 3/4: Kockens val
Torsdag 4/4: Kockens val
Fredag 5/4: Kockens val
Matsedel
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se