Mat i förskolan
Samtliga dagar serveras två sorters grönsaker, varma eller kalla. Soppdagar serveras mjukt bröd och hårt bröd med pålägg, någon grönsak eller fruktbit.
Allergier och specialkost
Här finns information och blankett för barn som är i behov av specialkost.
Specialkostintyg, medicinska och etiska skäl, allergiinformation och blankett
Vecka 39
Måndag 23/9 Italiensk korvgryta och ris, morot
Tisdag 24/9 Fiskgratäng, kokt potatis, gröna ärtor
Onsdag 25/9 Pannbiff, potatismos, broccoli
Torsdag 26/9 Gulaschsoppa, bröd
Fredag 27/9 Kockens val
Vecka 40
Måndag 30/9 Kockens val
Tisdag 1/10 Indisksoppa, hummus och bröd
Onsdag 2/10 Köttfärslimpa, kokt potatis, brun sås, morot
Torsdag 3/10 Panerad sej och potatismos, ärtor, majs, paprika
Fredag 4/10 Hamburgare och potatismos, tomat
Vecka 41
Måndag 7/10 Köttbullar och stuvade makaroner, morötter
Tisdag 8/10 Ugnsbakad fisk, kokt potatis, ägg och persiljesås, ärtor
Onsdag 9/10 Korv stroganoff, ris, wokgrönsaker
Torsdag 10/10 Kött- och grönsakssoppa, grötbröd
Fredag 11/10 Kockens val
Vecka 42
Måndag 14/10 Tikka masala, ris, broccoli
Tisdag 15/10 Fiskgratäng sweet chili, kokt potatis, ärtor
Onsdag 16/10 Majs- och kycklingsoppa
Torsdag 17/10 Spagetti och färssås, pizzasallad
Fredag 18/10 Biff stroganoff, ris, blomkål
Vecka 43
Tema vecka – Miljö smart mat FUSION FOOD
Vecka 44
Måndag 28/10 Korv och potatisbullar, broccoli
Tisdag 29/10 Fiskpanetter, kokt potatis, kallsås, ärtor
Onsdag 30/10 Köttbullar och makaroner, morot
Torsdag 31/10 Potatis- och purjolökssoppa
Fredag 1/11 Kockens val
Matsedel
Kontakt
Annika Velin
Enhetschef, Måltidsservice Bromölla kommun
0721-58 19 04
annika.velin@bromolla.se