Kommentera Skriv ut
Eurorando 2016

Återblick Eurorando 2016

Intensiv vandringsvecka med fantastiskt väder!

Nu är en intensiv Eurorando-vecka över och vi har haft flera hundra vandrare från bland annat Skåne, Sverige, Tjeckien, Frankrike, Danmark, England och till och med långväga vandrare från USA har besökt Bromölla. Det har varit fantastiskt roligt att ha så många naturälskande vandrare och paddlare ute på våra fina leder.

I Bromölla har vi haft avgångar på Gustavsbergsleden, Näsumaviksleden och Holjeåleden, och vi har fått höra hur fin natur och vandringsleder vi har här. Vi har haft vandringar eller paddlingar varje dag under evenemanget söndag-fredag.

Upplevelsen i Bromölla hade inte blivit så bra som den blev om det inte varit för våra fantastiska vandringsvärdar! Engagerade Bromöllabor som velat vara en del av detta internationella evenemang. Vi på turism och fritid vill skicka ett extra stort tack till Nicklas, Engla, Barbro och Jarl som spridit härlig Bromöllaenergi till våra besökare och berikat vandringarna genom att dela med sig av sina upplevelser och kunskap om vår fina kommun.

Nu hoppas vi att övriga kommunmedborgare känner suget att uppleva vår fina natur genom våra välskyltade vandrings- och cykelleder. Kom gärna in på turistbyrån om ni vill ha tips – att turista i sin egen kommun kan ge dig en helt annat syn på ditt närområde.

/Tobias och Emilia på turism och fritid.

Sidan senast uppdaterad: den 19 september 2016