Kommentera image/svg+xml Skriv ut

Eldsjälspris

I vår kommun finns det människor som engagerar sig utöver det vanliga och som är värda att uppmärksammas.

Bromölla kommuns eldsjälspris delas ut som belöning och uppmuntran till person/personer eller föreningar som visat engagemang utöver det vanliga eller gjort en god gärning för lokalsamhället. De ska på något sätt agerat som ambassadörer för kommunen.

Vem vill du nominera till årets eldsjälspris? Skicka e-post med namn och motivering till kommunstyrelsen@bromolla.se senast den 31 augusti. Har du frågor som rör eldsjälspriset kontakta Sara Widesjö.

Stadgar för eldsjälspriset.

Priset delas ut en gång om året och delades ut första gången 2019.

2019

Årets eldsjäl 2019 är Camilla Björkman.
127 nomineringar kom in fördelade på ca 30 personer och sammanslutningar.

”Jag vill nominera Camilla Björkman Westerdahl till eldsjälspriset. Hon är engagerad i och hjälper människor som är utsatta och utanför. Tex samlade hon in varma kläder i vintras till behövande, julklappar till kvinnojouren, vandring till förmån för suicide zero osv. Dessutom sprider hon kärlek o värme till alla hon möter och är så värd att uppmärksammas för detta.”

”Härmed vill jag nominera Camilla Björkman till Årets Eldsjälspris. Hon värnar om alla som har det svårt. Hon har gjort insamlingar till Cancerfonden, Barncancerfonden, Rosa Bandet och Mustaschkampen. Hon har genomfört insamlingar för Kvinnojouren. Hon gör insamlingar till behövande av både kläder och mat. Hon hjälper hemlösa. Hon har skänkt kläder och julklappar till Härbärget i Kristianstad. Startat upp Änglagåvan i sin butik för att till exempel kunna bjuda hemlösa på gratis fika. Hon finns alltid för sin medmänniska. Glad och positiv ser vi henne vid varje möte. Hon har ett varmt hjärta. Hon är Guld värd i vårt samhälle. Camilla är verkligen en uppskattad eldsjäl för alla både i vår kommun och utanför ensamma.”

Kontakt

Sara Widesjö
Turismstrateg
0456-82 22 51
(SMS 0709-17 12 51)
sara.widesjo@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 11 juni 2020