Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Mat äldreomsorgen

Matsedel äldreomsorgen

Vecka 3
Måndag 13/1 Kycklingstroganoff,ris, blandade grönsaker. Morotskaka
Tisdag 14/1 Stekt sill, potatismos, blandade grönsaker. Rabarberkräm och mjölk
Onsdag 15/1 Köttbullar, sås, potatis, blandade grönsaker. Nyponsoppa och grädde
Torsdag 16/1 Kött-och grönsakssoppa. Skogbärspaj och vaniljsås
Fredag 17/1 Bruna bönor, stekt fläsk, potatis. Flammarin och sylt
Lördag 18/1 Kokt Hokiefile, senapssås, potatis, blandade grönsaker. Brylépudding
Söndag 19/1 Kotlettrad, potatis, sås, blandade grönsaker. Äppelkräm och mjölk

Vecka 4
Måndag 20/1 Stekt falukorv, stuvade makaroner, grönsaker. Fruktsoppa och skorpa
Tisdag 21/1 Stekt Hokiefile, potatis, spenatstuvning. Päronkräm och mjölk
Onsdag 22/1 Pannbiff med stekt lök, potatis, sås, grönsaker. Lingonfromage
Torsdag 23/1 Gulaschsoppa. Blåbärspaj och vaniljsås
Fredag 24/1 Dillköttgryta, potatis, grönsaker. Brylépudding
Lördag 25/1 Fisk borderlaise, potatis, citronsås, grönsaker. Flammarin och saftsås
Söndag 26/1 Grillad kyckling, potatis, sås, grönsaker. Tropisk kräm och gräddmjölk

Vecka 5
Måndag 27/1 Gratinerad falukorv, potatismos, grönsaker. Morotskaka
Tisdag 28/1 Kokt Hokiefile, pepparrotssås, potatis, grönsaker. Frukt och grädde
Onsdag 29/1 Chili con carne, ris, råkostsallad. Hallonkräm och mjölk
Torsdag 30/1 Ärtsoppa med fläsk. Pannkakor och sylt
Fredag 31/1 Gratinerad kassler, potatis, svampsås. Chokladpudding och grädde

Sidan senast uppdaterad: den 13 januari 2020