Kommentera image/svg+xml Skriv ut

Älskade, förbannade tonåring

Tonåren är en av livets stora utvecklingsfaser och en tid som många gånger är svår att hantera som förälder. Tonåringens hjärna växer och tonårstiden är en viktig grund för personlighetens utveckling och förberedelse för livet som ansvarstagande vuxen. Trots att du många gånger får höra motsatsen spelar du som förälder en viktig roll i din tonårings liv och har stor betydelse. Lär dig mera om samspelet på våra träffar.

Föräldraträffar för dig med barn mellan 12 och 18 år

Älskade förbannade tonåring riktar sig till alla föräldrar med barn mellan 12 och  18 år. Målet med föräldraträffarna är att ge dig verktyg för att bibehålla/skapa goda relationer med din tonåring. Föräldraträffarna syftar till att ge tonårsföräldrar möjlighet att prata med varandra och diskutera olika vardagliga situationer tillsammans med gruppledare.


Fyra träffar med olika teman
+ en återträff

Älskade förbannade tonåring omfattar fyra föräldraträffar på vardera cirka 2,5 timmar, med max 10 deltagare. Träffarna bygger på boken Älskade, förbannade tonåring av Birgitta Kimber och Virginia Molgaard. För den som vill finns möjlighet att låna boken under tiden ni deltar i Älskade, förbannade tonåring. Vid föräldraträffarna får du hemuppgifter att fundera kring eller prova inför nästa träff. 

Träffarna har följande teman:

  • Grupptryck
  • Jag-budskap
  • Att hålla reda på sin tonåring
  • Att vara uppmärksam på sig själv

Efter de fyra tematräffarna har vi också en återträff.

 

Gruppträffar 

Inga grupper planeras under hösten 2021 då det kommit in för få anmälningar. Vill du vara med på träffar senare, fyll i en anmälan för att visa ditt intresse, så återkommer vi med datum och tider för nya träffar senare.
Det är viktigt att du anger din mejladress, så att vi kan kontakta dig.  

Anmäl dig här

* Uppgifter markerade med stjärna måste fyllas i.
Jag godkänner att Bromölla kommun behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna behandlas i syfte att kunna utföra den här tjänsten.

 

Kontakt

Rickard "Kalle" Johansson
Fritidsledare Tunnan
0456-82 25 10
(SMS 0709-23 31 53)
rickard.johansson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 29 september 2021