Kommentera Skriv ut

Korsvångsgården

Korsvångsgården ligger i Bromölla och består av tre enheter. Alla tre enheterna, Kvarnen, Möllan och Fyren, ligger i ett plan och har gemensamhetsutrymmen.Kvarnen består av 7 lägenheter, varav 2 är dubbletter.

Lägenheten

Lägenheten består av ett rum som möbleras av hyresgästen med egna möbler och personliga ägodelar. Säng ingår i boendet. Alla lägenheter har medicinskåp, garderober/klädkammare, badrum med dusch.

Separat aktivitetsrum finns där vi erbjuder de aktiviteter som efterfrågas av hyresgästerna.

Avgifter

Hyresgästen betalar för hyra, omvårdnadsservice och måltider. Övriga kostnader som betalas av den enskilde kan vara läkarbesök, apoteksvaror, hår- och fotvård, telefon, tidning och hemförsäkring.

Personal

Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt. Sjuksköterska finns i huset på dagtid vardagar. Gemensam sjuksköterska för kommunen finns att nå övrig tid. Omvårdnadspersonalen arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Måltider

I avgiften för måltider ingår frukost, middag, eftermiddagsfika, kvällsmat och kvällsfika. Det finns också möjlighet att få mellanmål på övrig tid.

 

Aktiviteter

Aktiviteter utgår från den enskildes önskemål och behov. Aktiviteter kan till exempel vara promenader, samtal, tidningsläsning, gruppgymnastik, underhållning och spel.

Övrigt

På födelsedagar eller vid andra tillfällen finns möjlighet att använda gemensamhetsutrymmen.


Korsvångsgården
Storgatan 58
295 21 Bromölla

Fyren 0456-82 21 21
Kvarnen 0456-82 21 32
Möllan 0456-82 22 11

Dina Gustavsson
Enhetschef Korsvångsgården
0456-82 21 50 (SMS 0709-17 11 50)
dina.gustavsson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 13 april 2017