Kommentera image/svg+xml Skriv ut

Drejarens dagcentral

Drejarens dagcentral är fortsatt stängd. Beslutet om stängning grundar sig på Folkhälsomyndighetens bedömning av risken för allmän spridning av coronaviruset.

Saknar du motivation eller sällskap men vill komma ut och röra på dig lite? Välkommen att delta i Drejarens utomhusaktiviteter i form av kortare promenader och utegympa.

Promenader
Måndag, onsdag, fredag kl.10

Utegympa
Tisdag, torsdag kl. 10

Vi träffas utanför Drejarens dagcentral. Aktiviteterna sker i mindre grupper med begränsat antal deltagare. Anmäl dig till Gunilla Karlsson, 0456-82 22 80. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19.

Varmt välkommen du som känner dig frisk!


Drejarens dagcentral kommer att vara stängd tills vidare. Äldre personer är ofta känsligare för infektioner än andra. Det är därför mycket viktigt att så långt det är möjligt undvika att föra in smittor till vår dagverksamhet. Detta gäller såväl luftvägsinfektioner som det nya Coronaviruset (covid-19).

Bromölla kommun har sedan tidigare en anhörigtelefon och under pandemin har vi även ett samtalsstöd för dig som har frågor eller känner oro angående den rådande situationen med covid-19. Välkommen att ringa 0456-82 22 80, vardagar mellan 13-15.

TACK FÖR DIN FÖRSTÅELSE OCH VISAD HÄNSYN!

Sidan senast uppdaterad: den 12 juli 2021