Kommentera Skriv ut
Kalender

Aktiviteter och nyheter

På gång 2018!

Företagsträff om energieffektivisering 29 november!

Inom ramen för projektet Incitament för energieffektivisering anordnar Bromölla kommun och Länsstyrelsen i Skåne en energifylld förmiddag där små och medelstora företag får information om vilka stöd de kan söka för att energieffektivisera sin verksamhet, vem de kan kontakta om de vill göra en energikartläggning och vad lagen egentligen säger om energieffektivisering!

Mer information och anmälan!


Välkommen till Bromölla Live den 5 december!

Rubriken är "Från streetstil och rock till aktiva turister
- Rebel Park, Sweden Rock och Humleslingan! "
Vi är i Sparbankshallen, plan 2 denna gången och det är en lunch mellan 11.30-13.00.

Mer information
Anmälan


Vi ska besöka 100 företag i år!

Vår ambition är att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål. Det gör vi bäst genom att träffa  dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade.Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar, hur ser framtidsplanerna ut. Vi skapar kontakt och förståelse för varandra. Synpunkter och möjligheter diskuteras. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Ett besök brukar vara mellan 30 minuter – 1,5 timme. Det är helt förutsättningslöst, ett möte och samtal, en rundvisning om det är möjligt.

Vi lägger helt enkelt i en extra växel 2018 och sätter ett högt mål med att vi ska besöka 100 företag! Bli en del av målet! Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Intresseanmälan


Bromölla kommun klättrar ytterligare steg i rankingen!

Vi hamnade på plats 92 av 290. En förbättring med 82 placeringar vid rankingen 2017. När rankingen släpptes den 2 oktober 2018 så har vi klättrat 9 steg till ligger nu på plats 83. Det är ett samspel och nära dialog med våra företagare som är avgörande. Det ska vara enkelt att ha med kommunen att göra och då måste vi vara duktiga på att lyssna in behoven. Vi jobbar ständigt på att förenkla och förbättra när det gäller bemötande, tillgänglighet, service, hantering av olika ärenden och information till företagen.

Se resultatet från årets ranking


Hyra scenvagn till evenemang och aktiviteter

Lionsscenen har möjliggjorts genom ett samarbete mellan LEADER Skåne ESS, Bromölla kommun, Ivetofta Sparbank, ett antal föreningar samt Lions Stiftelse i Bromölla. Den ägs och förvaltas av Lions Stiftlese i Bromölla. Den är tänkt att användas vid Lions egna aktiviteter men framförallt kunna hyras av företag och föreningar. Överskottet går tillbaka till föreningens arbetet för barn och ungdomar i Bromölla Kommun.

Hyr Lions mobila scen

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 15 november 2018