Kommentera Skriv ut
Kalender

Aktiviteter och nyheter

På gång 2017!

Välkommen till Bromölla Live fredagen den 5 maj!

Vi bjuder in till frukostmöte på temat ” Vinna ny mark – möjligheter och utmaningar”.

Mark & etablering – Anders Wanstadius, verksamhetschef Tillväxt och utveckling ger en uppdatering av dagens läge beträffande befintlig mark att tillgå för företagsetablering. Potten av framarbetad mark håller på att ta slut, Anders delger kommunens tankar kring hur vi vinner nya markområden. Ta del av vilket arbete som pågår idag!

Våra upplevelse- och turismföretag ska vinna ny mark i form av nya och fler besökare utifrån nya arbets- och tankesätt samt den gemensamma handlingsplan som den pågående Destinationsutvecklingsprocessen bidragit till. Tobias Delfin, Turist- och fritidschef ger en snabb inblick i arbetet och vi blickar framåt vad kick backen blir tillbaka. Destinationsutvecklingsprocessen pågår för fullt i Skåne Nordost.

Håcan Nilsson, känd från Näringslivsdagen och marknadsföreningen Nordost Skåne, intervjuar våra gäster och håller ihop morgonen!

Välkommen med din anmälan via länken här


Inspirationskväll

BRON bjuder in till  inspirationskväll den 27 april. Aktiviteten äger rum på butik Lilla Längan i Näsum, där Inga-Lill Persson berättar om hur det är att bedriva butik på landsbygden och hur hon en gång startade.

Se bifogad inbjudan för mer info och anmälan


Det planeras för VÅR-yra den 13 maj!

Det pågår diskussioner kring planering av en gemensam Våryra lördagen den 13 maj mellan kl. 10-15. Denna dag vill vi gemensamt skapa ett centrum och en handel som sjuder av riktigt våryra och lockar många besökare. Tanken är att handlare har olika aktiviteter i sina butiker och det kommer även vara ett mässcentrum i anslutning till Bromölla Möbelaffär.

Vid tidigare tillfällen har mässan haft många besökande och vi hoppas att du och ditt företag ska känna att detta är ett bra tillfälle att träffa kunder och till marknadsföring av företaget och de produkter och tjänster som ni säljer.

Bromölla Kommun och Ivetofta Sparbank kommer att tillföra kapital för att använda till gemensam marknadsföring av dagen. Med uppgift att få till en så bra och effektiv marknadsföring som möjligt utsågs en marknadsgrupp.

Nästa möte för planering av våryran är onsdagen den 22 mars kl. 08.30 i Sparbankshallens konferensrum. Välkommen att delta i planeringen!

Anmäl ert intresse av deltagande på nästa möte genom att kontakta camilla.karlsson@ivetoftasparbank.se.

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 25 april 2017