Kommentera Skriv ut
Kalender

Aktiviteter och nyheter

På gång 2017!

FöretagSam bjuder in till årsmöte

Den 28 mars kl 18 på Villa Valla är ni hjärtligt välkomna till årsmöte för 2016 i FöretagSam.
Har ni frågor eller annat som ni vill skall tas upp på mötet, maila dem snarast möjligt till Rolf Gustavsson rogust@telia.com.

Anmäl om du deltar vid årsmöte innan den 23 mars till ovan mailadress.

Läs mer om FöretagSam


Välkommen till våra nya månadsmöten!

Nu är det dags att starta upp våra månadsmöten igen och redan nu bjuder vi in till tre träffar under våren. Vi kommer att variera tidpunkter och veckodagar för att ge alla möjlighet att hitta dagar som fungerar. Vidare kommer vi att variera teman och innehåll för att hålla en bredd.  Sist men inte minst så har vi nöjet att presentera vårt nya namn och koncept för träffarna; Bromölla Live!  Hoppas du vill vara med!

Se vårens datum och läs mer om vad som händer den 7 april

Välkommen med din anmälan via länken här


Gilla oss på Facebook!

Torsdagen den 23 mars så öppnar vi upp vår egen facebooksida där vi som jobbar med näringslivsfrågor kommer kunna uppdatera löpande med senaste nytt. Vi vill helt enkelt dela med oss av alla spännande entreprenörer och företagare som vi möter, projekt, rapporter, nyheter och framförallt vad som är på gång! Vi hoppas att du hänger med oss framöver, gå in och gilla sidan!

Näringsliv Bromölla på Facebook


Det planeras för VÅR-yra den 13 maj!

 Det pågår diskussioner kring planering av en gemensam Våryra lördagen den 13 maj mellan kl. 10-15. Denna dag vill vi gemensamt skapa ett centrum och en handel som sjuder av riktigt våryra och lockar många besökare. Tanken är att handlare har olika aktiviteter i sina butiker och det kommer även vara ett mässcentrum i anslutning till Bromölla Möbelaffär.

Vid tidigare tillfällen har mässan haft många besökande och vi hoppas att du och ditt företag ska känna att detta är ett bra tillfälle att träffa kunder och till marknadsföring av företaget och de produkter och tjänster som ni säljer.

Bromölla Kommun och Ivetofta Sparbank kommer att tillföra kapital för att använda till gemensam marknadsföring av dagen. Med uppgift att få till en så bra och effektiv marknadsföring som möjligt utsågs en marknadsgrupp.

Nästa möte för planering av våryran är onsdagen den 22 mars kl. 08.30 i Sparbankshallens konferensrum. Välkommen att delta i planeringen!

Anmäl ert intresse av deltagande på nästa möte genom att kontakta camilla.karlsson@ivetoftasparbank.se.

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 24 mars 2017