Kommentera Skriv ut
Kalender

Aktiviteter och nyheter

På gång 2017!

Våryra blir Höstglöd den 7 oktober!

Vid avstämningsmötet angående vårens Våryra bestämdes att vi kör en höstig variant utifrån samma upplägg. Företagsmässan blir på Bromölla Möbelaffär och vi hoppas på att fler handlare har möjlighet att medverka under Höstglöden. Boka in lördagen den 7 oktober mellan 10-15.


Spännande utbildning med Nätverket BRON

Nätverket BRON planerar en utbildning med start i september. En kurs för dig som vill utveckla din marknadsföring så det förstärker upplevelsen av ditt företag.

Kursen ger dig kunskapen att vara tydlig för dina kunder om vad som kunden/målgruppen kan förvänta sig av produkter och tjänster.

Marknadsföring handlar om det vi gör varje dag, så det blir en livslång resa i framtiden med ditt företags kommunikation.

En reselektyr blir din handbok att hålla kursen till målet.

Anmäl ditt intresse till Sylvia Persson, verksamhetsledare för BRON: sylvia.e.persson@gmail.com

Se bifogad inbjudan


Positivt kring företagsklimatet i Bromölla 

Svenskt Näringsliv släppte den 22 maj resultatet i sin rikstäckande undersökning gällande företagsklimatet. Företagare över hela landet har fått betygsätta olika faktorer som påverkar hur det är att driva företag i respektive kommun och i landet. 31 000 företagare och 7 000 kommunpolitiker har tyckt till om företagsklimatet i sin kommun.I en av frågorna ombeds företagarna att ge ett sammanfattande omdöme om företagsklimatet i sin kommun. Över landet är det genomsnittliga betyget 3,36 (av 6 möjliga), en liten ökning sedan tidigare. I Bromöllas sticker företagares syn på kommunens företagsklimat ut. Höganäs kommun får högst betyg i Skåne med 4,28 medan Bromölla tillsammans med Landskrona och Trelleborg hör till de kommuner där betyget har ökat mest sedan förra året. Betyget på det sammanfattande omdömet i Bromölla kommun har ökat från förra årets 3,24 till årets 3,65. 

Läs mer om Bromöllas resultat i ppt

Läs mer om årets resultat


Säkra din plats till Sveriges Bästa Näringslivsdag

Sveriges Bästa Näringslivsdag anordnas av Skåne Nordost i samarbete med Kristianstad Österlen Airport. Skåne Nordost är de nordöstra kommunernas samarbetskommitté, bestående av Kristianstad, Hässleholm, Bromölla, Östra Göinge, Osby och Hörby kommun.

Du kan läsa mer om samarbetet på www.skanenordost.se. Skåne Nordost har i flera år anordnat en gemensam Näringslivsdag, men sedan 2016 satsar vi på ”Sveriges Bästa Näringslivsdag” där vi med ny energi, nya platser och nytt upplägg skapar en spännande mötesplats för företagare, beslutsfattare och samarbetspartners.

Dagen är kostnadsfri för besökare och anmälan krävs


Hyra scenvagn till evenemang och aktiviteter

Lionsscenen har möjliggjorts genom ett samarbete mellan LEADER Skåne ESS, Bromölla kommun, Ivetofta Sparbank, ett antal föreningar samt Lions Stiftelse i Bromölla. Den ägs och förvaltas av Lions Stiftlese i Bromölla. Den är tänkt att användas vid Lions egna aktiviteter men framförallt kunna hyras av företag och föreningar. Överskottet går tillbaka till föreningens arbetet för barn och ungdomar i Bromölla Kommun.

Hyr Lions mobila scen

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 14 juni 2017