Kommentera Skriv ut
Vy Bromölla

Företag, stöd och rådgivning

Företagsbesök

Nu satsar vi från kommunens sida på att göra många företagsbesök. Näringslivschef Per-Anders Green kommer, tillsammans med kommunalråd Jenny Önnevik, kommunchef Marie Wäppling och chef för  verksamhetsområdet Tillväxt och utveckling, Anders Wanstadius, att svara för merparten av dessa. 

Vill du anmäla intresse redan nu - välkommen att höra av dig!

Näringslivsnytt

Vårt digitala nyhetsbrev, Näringslivsnytt, skickas ut en gång per månad till företagare, politiker och andra intresserade. Ett praktiskt sätt att kunna gå ut med nyheter kopplat till företagande och entreprenörskap. Under 2016 kommer vi också att regelbundet sprida nyheter i tryckt form via den lokala tidningen INFOBladet.

Vill du prenumerera vårt digitala nyhetsbrev - anmäl dig här!

Näringslivsplan

I Bromölla fastställer kommunstyrelsen årligen en Näringslivsplan som innehåller en beskrivning av vår näringslivsstruktur, en prognos, våra mål, vår strategi och avslutningsvis, en konkret verksamhetsplan för året. Plan för 2016 är inte antagen då arbete pågår vad gäller att arbeta fram en mer långsiktig strategi. En strategi som ska binda samman kommunens vision med årlig plan. Arbetet fortgår och pesenteras här sedan.

Energirådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är gratis och oberoende från ekonomiska intressen. Rådgivning till företag, organisationer och föreningar kan göras som platsbesök med genomgång av verksamheten. Rådgivningen anpassas naturligtvis efter vilken typ av verksamhet det rör sig om. Är ditt företag intresserad av att få en föreläsning med energitema går det bra att kontakta energirådgivaren för diskussion om lämpligt upplägg. Står ni för lokal och inbjudan ställer rådgivaren upp helt kostnadsfritt, i mån av tid.

Mer information om energirådgivning och energitips finns här

Kalender

Aktiviteter och nyheter

Håll dig uppdaterad kring vad som är på gång. Nyhetsflödet följer du enkelt här via webben. Aktiviteter och nyheter

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 19 januari 2018