Kommentera Skriv ut
Vy Bromölla

Företag, stöd och rådgivning

Företagsbesök

Vår ambition är alltid att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre på att ge service och stöd så behöver vi få ta del av tankar, synpunkter och önskemål. 
Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar och hur  framtidsplanerna ser ut. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Utifrån detta vill vi göra så mycket företagsbesök som möjligt och mixa stora och små med nya och gamla från olika branscher. Nära relationer ger ökad förståelse och bättre förtroende.
Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Ett besök brukar vara mellan 30 och 90 minuter. Vi träffas under enkla former, får veta lite mer om företaget och berättar samtidigt om vad som händer i kommunen. Sen lite frågeställningar på båda håll, kanske en rundvisning och saken är klar. 

Under år 2019 tänker vi göra fler företagsbesök än någonsin. Vi har ett mål om dryga hundra sådana och fler från kommunen sida skall engageras. 
Vore kul om du ville bli en del av vårt mål!


Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Näringslivsnytt

Håll dig uppdaterad med vårt digitala nyhetsbrev, Näringslivsnytt, skickas ut en gång per månad till företagare, politiker och andra intresserade.

Vill du prenumerera vårt digitala nyhetsbrev - anmäl dig här!

Näringslivsplan

Arbetet med framtagande av ny Näringslivsstrategi och plan pågår och underlaget kommer att lyftas för politiska beslut inom kort. Så snart dessa viktiga handlingar slagits fast så ska vi presentera dessa. Det ser vi fram emot!

Energirådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är gratis och oberoende från ekonomiska intressen. Rådgivning till företag, organisationer och föreningar kan göras som platsbesök med genomgång av verksamheten. Rådgivningen anpassas naturligtvis efter vilken typ av verksamhet det rör sig om. Är ditt företag intresserad av att få en föreläsning med energitema går det bra att kontakta energirådgivaren för diskussion om lämpligt upplägg. Står ni för lokal och inbjudan ställer rådgivaren upp helt kostnadsfritt, i mån av tid.

Mer information om energirådgivning och energitips finns här

Kalender

Aktiviteter och nyheter

Håll dig uppdaterad kring vad som är på gång. Nyhetsflödet följer du enkelt här via webben. Aktiviteter och nyheter

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 25 februari 2019