Kommentera Skriv ut
Vy Bromölla

Företag, stöd och rådgivning

Företagsbesök

Vår ambition är att förbättra förutsättningarna för dig som företagare. För att vi ska bli bättre som kommun på att ge bra service och stöd, så behöver vi få chans att lyssna in tankar och önskemål. Det gör vi bäst genom att träffa  dig och så många företag som möjligt. Stora som små, nystartade såväl som väletablerade.Vårt arbete börjar i företagens vardag! 

Vi vill även få bättre kunskap och förståelse för företagens villkor och förutsättningar, hur ser framtidsplanerna ut. Inte minst behöver vi få höra vilka förväntningar företagen har på kommunen.

Ett besök brukar vara mellan 30 minuter – 1,5 timme. Det är helt förutsättningslöst, ett möte och samtal, en rundvisning om det är möjligt.

Vi lägger helt enkelt i en extra växel 2018 och sätter ett högt mål med att vi ska besöka 100 företag! Bli en del av målet!

Maila en intresseanmälan så hittar vi en tidpunkt tillsammans!

Näringslivsnytt

Håll dig uppdaterad med vårt digitala nyhetsbrev, Näringslivsnytt, skickas ut en gång per månad till företagare, politiker och andra intresserade.

Vill du prenumerera vårt digitala nyhetsbrev - anmäl dig här!

Näringslivsplan

Arbetet med en ny Näringslivsplan pågår för fullt. Ny tankar om kommunens näringslivsarbete, prioriteringar och långsiktigt strategiskt tänk i linje med kommunens vision i stort, ska formuleras och kopplas ihop med en tydlig handlingsplan. Vi ser fram emot att få presentera planen snart!

Energirådgivning

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen är gratis och oberoende från ekonomiska intressen. Rådgivning till företag, organisationer och föreningar kan göras som platsbesök med genomgång av verksamheten. Rådgivningen anpassas naturligtvis efter vilken typ av verksamhet det rör sig om. Är ditt företag intresserad av att få en föreläsning med energitema går det bra att kontakta energirådgivaren för diskussion om lämpligt upplägg. Står ni för lokal och inbjudan ställer rådgivaren upp helt kostnadsfritt, i mån av tid.

Mer information om energirådgivning och energitips finns här

Kalender

Aktiviteter och nyheter

Håll dig uppdaterad kring vad som är på gång. Nyhetsflödet följer du enkelt här via webben. Aktiviteter och nyheter

Näringsliv Bromölla på Facebook

Näringsliv Bromölla på Facebook

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom näringslivet i Bromölla kommun. Följ oss på Facebook

Kontakt

Per-Anders Green
Näringslivschef
0456-82 22 72
(SMS 0709-17 12 72)
per-anders.green@bromolla.se

Maria Block
Näringslivsutvecklare
0456-82 20 06
(SMS 0709-17 12 88)
maria.block@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 29 oktober 2018