Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Feriearbete

Feriearbete 2022

Information för dig som söker feriearbete.

Vi är glada för att du som är ung vill söka feriearbete i Bromölla kommun. I första hand erbjuder vi feriearbete till dig som är född 2005 (fyller 17 år under 2022), i andra hand dig som är född 2006 (fyller 16 år under 2022). Du måste vara folkbokförd i Bromölla kommun.

Här erbjuder vi feriearbetsplatser under veckorna 25-31


Barnomsorgen

Tillsammans med barnen kommer du att få spela spel, pyssla, läsa böcker och vara delaktig i övriga arbetsuppgifter. Du hjälper också till vid måltider och klädbyten. En stor del av verksamheten är utomhus.

Bromöllalägret, Fritidsgården Tunnan

Du är tillsammans med barnen hela dagen och deltar i olika aktiviteter på lägret. Blir du erbjuden feriearbete på Bromöllalägret ingår även obligatorisk ledarutbildning vid fem tillfällen. Med reservation för omständigheter relaterade till pandemin, som gör att vissa utbildningstillfällen kan komma att hållas digitalt.

  • Tisdag den 10 maj, 17-21, Kulturpunkten, Hörsalen
  • Onsdag den 18 maj, 17-21, Kulturpunkten, Hörsalen
  • Måndag den 23 maj, 17-21, Fritidsgården Tunnan
  • Onsdag den 1 juni, 17-21, Kulturpunkten, Hörsalen
  • Torsdag den 16 juni, 17-21, Kulturpunkten, Hörsalen

Lägerdagar
20-23 juni samt 27 juni-1 juli, 8-16.

Efter lägret, måndagen den 4 juli, 8-16, genomförs en utvärdering på Fritidsgården Tunnan. Under utbildningsdagarna och vid utvärderingstillfället får du timlön.

Bromölla kommun Måltidsservice

Du får jobba med de vanliga arbetsuppgifterna i ett storkök. Exempelvis förberedelser av mat, städning och disk.

Bromölla kommun Städservice

Du får jobba med de vanliga arbetsuppgifterna inom lokalvård. Exempelvis städning av olika kommunala lokaler.

Kommunteknik

Arbetsuppgifterna består bland annat av parkskötsel och renhållning.

Strandängens idrottsplats

Arbetsuppgifterna består bland annat av grönområdesskötsel och städning.

Äldreomsorgen

Du kommer att hjälpa till vid måltider samt olika aktiviteter som till exempel promenader ute och inne, bakning, bingo, sång, musik och spela spel.


Ansökan

Ansökningstiden för feriearbete 2022 har gått ut.

När du skickar in din ansökan får både du och din vårdnadshavare en bekräftelse till de e-postadresser som du anger i ansökan.

Ansökningarna som kommer in till kommunen registreras efter ankomstdag. Det har ingen betydelse om din ansökan kommer in i början eller slutet av ansökningsperioden eller om du skickar flera ansökningar i samma namn.

Beställ utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister

Alla som erbjuds feriearbete måste skicka in utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister till kommunen. Passa därför på att beställa utdraget redan nu i samband med din ansökan om feriearbete. Polismyndighetens belastningsregister: "Arbete inom skola eller förskola (442.5)".

Klicka på länken ovan och logga in med din e-legitimation. Fyll i efterfrågade uppgifter. När du har skickat in din ansökan om utdrag får du en bekräftelse till den e-post som du angav i ansökan. Har du ingen e-legitimation finns ansökan i blankettform att hämta i kommunhusets reception. Fyll i och underteckna blanketten. Ta en bild av den undertecknade blanketten och bifoga den i ett e-postmeddelande till: registerutdrag@polisen.se

Utdraget är kostnadsfritt att beställa. När du får brevet med utdraget från Polismyndigheten har du rätt att öppna brevet och ta del av informationen, innan du skickar in utdraget till kommunen.

Lön

Lönen är 70 kr/timme, du får lön för de timmar du arbetar. Semesterersättningen är inräknad i lönen.

Skriftligt besked

Alla som har ansökt om feriearbete får skriftligt besked med post senast den 29 mars. Läs igenom all information noggrant och svara så fort du kan.

Om du erbjuds feriearbete blir det under två eller tre veckor, beroende på verksamhetens behov. Arbetar du under midsommarveckan (vecka 25) kommer du att arbeta en dag mindre eftersom midsommarafton är en ledig dag.

Byta period

Erbjuds du feriearbete under en viss period går det inte att byta den perioden.

Kontakt

Patrik Nilsson
Arbetsledare Bryggan
0456-82 26 08
(SMS 0709-17 10 97)
patrik.nilsson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 10 mars 2022