Kommentera image/svg+xml Skriv ut
Feriearbete

Feriearbete 2021

Vi är glada för att du som är ung vill söka feriearbete i Bromölla kommun. I första hand erbjuder vi feriearbete till dig som är född 2004 (fyller 17 år under 2021), i andra hand dig som är född 2005 (fyller 16 år under 2021). Du måste vara folkbokförd i Bromölla kommun. Du kan bara ansöka om feriearbete digitalt och Bromölla kommun måste ha din ansökan senast tisdagen den 9 mars.

Här erbjuder vi feriearbetsplatser under veckorna 25-31


Barnomsorgen

Tillsammans med barnen kommer du att få spela spel, pyssla, läsa böcker och vara delaktig i övriga arbetsuppgifter. Du hjälper också till vid måltider och klädbyten. En stor del av verksamheten är utomhus.


Bromöllalägret, Fritidsgården Tunnan

Du är tillsammans med barnen hela dagen och deltar i olika aktiviteter på lägret. Blir du erbjuden feriearbete på Bromöllalägret ingår även obligatorisk ledarutbildning vid fem tillfällen:

  • Måndag den 10 maj, 17-21, Fritidsgården Tunnan
  • Torsdag den 20 maj, 17-21, Hörsalen, Kulturpunkten
  • Tisdag den 25 maj, 17-21, Hörsalen, Kulturpunkten
  • Onsdag den 2 juni, 17-21, Hörsalen, Kulturpunkten
  • Måndag den 14 juni, 17-21, Fritidsgården Tunnan

Lägerdagar
21-24 juni samt 28 juni-2 juli, 8-16

Efter lägret, måndagen den 5 juli, 8-16, genomförs en utvärdering på Fritidsgården Tunnan. Under utbildningsdagarna och vid utvärderingstillfället får du timlön.


Kommunteknik

Arbetsuppgifterna består bland annat av parkskötsel och renhållning.


SBKF Måltidsservice

Du får jobba med de vanliga arbetsuppgifterna i ett storkök.

SBKF Städservice

Du får jobba med de vanliga arbetsuppgifterna inom lokalvård

Simhallen

Du får jobba med de vanliga arbetsuppgifterna i simhallen och hjälpa till i samband med simskolan. Goda simkunskaper är ett absolut krav. Simskolan genomförs 21 juni-9 juli.

Strandängens idrottsplats

Arbetsuppgifterna består bland annat av grönområdesskötsel och städning.


Övriga arbeten inom kommunen

Exempelvis administration och utomhusarbete.


Ansökan

Ansökan är öppen 15 februari – 9 mars. När du skickar in din ansökan får både du och din vårdnadshavare en bekräftelse till de e-postadresser som du angett i ansökan.

Ansök om feriearbete 2021
Ansök senast 9 mars

Ansökningarna som kommer in till kommunen registreras efter ankomstdag. Det har ingen betydelse om din ansökan kommer in i början eller slutet av ansökningsperioden eller om du skickar flera ansökningar i samma namn.

Beställ utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister


Alla som erbjuds feriearbete måste skicka in utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister till kommunen. Passa därför på att beställa utdraget redan nu i samband med din ansökan om feriearbete. Länk till blanketten (442:5) finns på ansökningssidan. Polismyndighetens blankett finns också att hämta i kommunhusets reception.

Lön

Lönen är 70 kronor i timmen, du får lön för de timmar du arbetar. Semesterersättningen är inräknad i lönen.

Skriftligt besked

Alla som har ansökt om feriearbete får skriftligt besked med post senast den 30 mars. Läs igenom all information noggrant och svara så fort du kan.

Om du erbjuds feriearbete blir det under två eller tre veckor, beroende på verksamhetens behov. Arbetar du under midsommarveckan (vecka 25) kommer du att arbeta en dag mindre eftersom midsommarafton är en ledig dag.

Byta period

Erbjuds du feriearbete under en viss period går det inte att ändra perioden.

Kontakt

Patrik Nilsson
Arbetsledare
0456-82 26 08
patrik.nilsson@bromolla.se

Sidan senast uppdaterad: den 15 februari 2021