Föreningar kan söka pengar för integrationsprojekt

23 januari 2017

Med anledning av den senaste tidens flyktingströmmar har Bromölla kommun fått extra bidrag från riksdagen. För 2017 har kommunen avsatt 300 000 kronor till integrationsprojekt inom fritid, kultur samt övriga föreningars verksamhet. Bidraget kan sökas vid två tillfällen under året – senast 28 februar

Kulturvåren i Bromölla

16 januari 2017

Vi är mycket stolta över att presentera vårens kulturprogram för Bromölla. Ett nytt kapitel började då Kulturpunkten lanserades hösten 2016, vilket märks i vårens program.

Support Corner - Läxläsning blev succé på Dala Norra!

22 november 2016

Välkommen till Dalaskolan Norra och Support Corner, torsdagen den 24 november kl. 14.00. Då finns rektor, pedagoger och elever på plats för att berätta om den nya verksamheten. Vi finns på Folkets Husgatan 62 och möter upp vid huvudentrén.

Bromölla svenska mästare i företagsservice

30 maj 2016

Från att ha varit bäst i Skåne klättrar Bromölla ytterligare några steg i ranking och med årets NKI (nöjd kund index) på 84 poäng i SKLs servicemätning INSIKT så är vi bäst i Sverige.