Sportlovet 2019

22 januari 2019

Precis som tidigare anordnar Bromölla kommun och deltagade föreningar ett gediget program för sportlovslediga barn och ungdomar! Vi hoppas att det stora utbudet av aktiviteter ska locka både flickor och pojkar som är lediga från skolan.

Aktiv Fritid - program 2019

22 januari 2019

Årets program med aktiviteter för personer med funktionsvariation är färdigt. Samverkan med kommunens föreningar har bidragit till ett flertal aktiviteter som vi hoppas ska bli uppskattade.

Bromöllas företag i topp för bästa tillväxt

15 november 2018

Kreditupplysningsföretaget Syna har, varje år sedan 2007, premierat kommuner som har en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet. Detta inom ramen för begreppet ”Bästa Tillväxt”. På första plats återfinns i år Klippan och på andra och tredje plats kommer Bromölla respektive Eslöv kommun.

Digital vecka ska öka kunskapen om e-tjänster

4 oktober 2018

eMedborgarveckan är en nationell kampanjvecka där e-tjänsternas tillgänglighet är i fokus. I Bromölla kommun arrangeras flera aktiviteter för allmänheten mellan den 8 och 12 oktober.

Aktiv vecka för traktens seniorer

28 september 2018

Den 2-4 oktober arrangerar Bromölla kommun Seniorfestival för tredje året. Programmet erbjuder allt från minimässa till vandringar och en åktur i finbil.

Första spadtaget för nya förskolan

15 maj 2018

Barn från förskolan 1912 satte idag spadarna i jorden för Vita sands förskola på Ivöstrand. Förskolan kommer att stå inflyttningsklar höstterminen 2019.