Bromöllas företag i topp för bästa tillväxt

15 november 2018

Kreditupplysningsföretaget Syna har, varje år sedan 2007, premierat kommuner som har en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet. Detta inom ramen för begreppet ”Bästa Tillväxt”. På första plats återfinns i år Klippan och på andra och tredje plats kommer Bromölla respektive Eslöv kommun.

Digital vecka ska öka kunskapen om e-tjänster

4 oktober 2018

eMedborgarveckan är en nationell kampanjvecka där e-tjänsternas tillgänglighet är i fokus. I Bromölla kommun arrangeras flera aktiviteter för allmänheten mellan den 8 och 12 oktober.

Aktiv vecka för traktens seniorer

28 september 2018

Den 2-4 oktober arrangerar Bromölla kommun Seniorfestival för tredje året. Programmet erbjuder allt från minimässa till vandringar och en åktur i finbil.

Första spadtaget för nya förskolan

15 maj 2018

Barn från förskolan 1912 satte idag spadarna i jorden för Vita sands förskola på Ivöstrand. Förskolan kommer att stå inflyttningsklar höstterminen 2019.

100 företag deltar i TÖS

17 januari 2018

Det efterfrågade tillväxt-, och innovationsdrivande projektet TÖS - tillväxt i östra Skåne - rullar igång i Östra Skåne. Bakgrunden till satsningen finns i företagens önskan att stärka sin tillväxt och innovationskraft. Nu har över 100 bolag tagit möjligheten att delta och idag kan de presenteras.

Medborgarundersökning klar

6 december 2017

Idag landade resultatet från årets medborgarundersökning genomförd av Statistiska centralbyrån (SCB). 800 medborgare i Bromölla kommun mellan 18 och 84 år, har haft möjligheten att skatta hur nöjda de är