Bromölla kommun och Brandmännens Riksförbund tecknar lokalt kollektivavtal

2 juni 2017

Bromölla kommun och Brandmännens Riksförbund har idag tecknat ett lokalt kollektivavtal knutet till den centrala överenskommelse som vållat oro och reaktioner runt om i landets räddningstjänster. Det lokala kollektivavtalet innebär en komplettering av ersättningsprinciperna för räddningstjänst.

Aktiv sommar för skollediga barn

29 maj 2017

I sommar arrangerar Bromölla kommun gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga i åldrarna 6-16 år. - Det känns jätterolig att kunna erbjuda alla sommarlovslediga barn aktiviteter med professionella ledare i Bromölla under sommaren, säger Pernilla Tomasson, kultur- och bibliotekschef.

Fem föreningar har fått integrationsbidrag

27 april 2017

I den första ansökningsperioden fick kommunen in flera projektansökningar där nyanlända och svenskar kan mötas och ges möjlighet att lära sig svenska genom idrotten. Dock finns mer pengar att söka, ca 80 000 kronor, så kommunen öppnar upp för en andra ansökningsperiod med sista datum 15 maj.

Bromölla bäst i länet, näst bäst i landet

25 april 2017

För fjärde gången genomför Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en öppen jämförelse inom området företagsklimat. Bromölla kommer i år på andra plats med ett nöjd-kund-index (NKI) på 82 poäng.

Ändrade öppettider på Kulturpunkten i Bromölla

31 mars 2017

Kulturpunkten i Bromölla kommer från och med den 3 april att ändra sina öppettider på vardagar och under en tid stänga redan kl 16 på eftermiddagen. Inplanerade kvällsarrangemang kommer att genomföras enligt program. Ändringen gäller tills vidare och beror på en längre periods problematik med ung

Föräldracafé på Humleskolan

21 mars 2017

Välkommen till föräldracafé på Humleskolan i Bromölla. Onsdagen den 22 mars upprepas förra årets succé - Föräldracafé. Alla föräldrar till elever på skolan är välkomna. På plats finns all personal och Elevrådet för att berätta om skolan verksamhet och svara på frågor.