Första spadtaget för nya förskolan

15 maj 2018

Barn från förskolan 1912 satte idag spadarna i jorden för Vita sands förskola på Ivöstrand. Förskolan kommer att stå inflyttningsklar höstterminen 2019.

100 företag deltar i TÖS

17 januari 2018

Det efterfrågade tillväxt-, och innovationsdrivande projektet TÖS - tillväxt i östra Skåne - rullar igång i Östra Skåne. Bakgrunden till satsningen finns i företagens önskan att stärka sin tillväxt och innovationskraft. Nu har över 100 bolag tagit möjligheten att delta och idag kan de presenteras.

Medborgarundersökning klar

6 december 2017

Idag landade resultatet från årets medborgarundersökning genomförd av Statistiska centralbyrån (SCB). 800 medborgare i Bromölla kommun mellan 18 och 84 år, har haft möjligheten att skatta hur nöjda de är

Bromölla kommun och Brandmännens Riksförbund tecknar lokalt kollektivavtal

2 juni 2017

Bromölla kommun och Brandmännens Riksförbund har idag tecknat ett lokalt kollektivavtal knutet till den centrala överenskommelse som vållat oro och reaktioner runt om i landets räddningstjänster. Det lokala kollektivavtalet innebär en komplettering av ersättningsprinciperna för räddningstjänst.