[Arkiverad] DigiVi – Träffas enkelt på nätet

[Arkiverad] DigiVi – Träffas enkelt på nätet

Publicerad: 14 februari 2024, kl. 9:05
Linnea och Felicia är Bromölla kommuns ombud för DigiVi, en webb-app som är skapad för att fungera särskilt bra för personer som har en intellektuell funktionsnedsättning eller autism. Med hjälp av Linnea och Felicia kan man få hjälp att skapa ett konto hos DigiVi.

För att göra webb-appen så tryggt som möjligt finns det bara verifierade användare, vi säkerställer att personen som skapar ett konto är den personen som den utger sig för att vara, genom att kontrollera en giltig legitimation.
 
DigiVi har skapats av Relationer som funkar, ett arvsfondsprojekt som drivs av FUB i Uppsala län. DigiVi är en webbapp där man kan hitta och chatta med andra som har någon typ av funktionsvariation, hitta vänner och/eller kärleken.
 
Projektet startade i mars 2021 och man har arbetat tillsammans med 300 personer som har funktionsnedsättningar för att göra webb-appen så bra som möjligt. DigiVis webb-app släpptes för en månad sedan och ombud finns än så länge på cirka 30 orter i Sverige.

Kontakta Linnea och Felicia för mer information och för hjälp att skapa ett konto. Kontaktinformation finns på DigiVis webbplats
 
Sidan senast uppdaterad: den 19 mars 2024
Kommentera Skriv ut
Kommentera
Obligatoriskt