Lättnader i restriktioner

Publicerad: 25 augusti 2021, kl. 15:44

Flera kommunala verksamheter i Bromölla kommun öppnar nu igen eller ökar sin tillgänglighet för allmänheten. Det beslutade krisledningsnämnden den 25 augusti.

Från 1 september 2021

• Kulturpunkten och biblioteket återgår till ordinarie öppettider och tidigare beslut om maxantal besökare upphävs. Hörsal och mötesrum görs bokningsbara för externa möten.

• Samlingslokalerna i Valje och Västanå öppnas för bokningar, men Folkhälsomyndighetens råd ska följas och en begränsning av antalet mötesdeltagare anpassas till respektive lokal.

• Simhallen öppnar för allmänheten med ordinarie öppettider. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekomendationer.

• Kommunens hallar öppnas för alla målgrupper i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd.

Från 7 september 2021

• Fritidsgården Tunnans verksamhet öppnar för inomhusaktiviteter för elever på Humleskolan och Dalskolan södra.Hänsyn tas till eventuell smittspridning på skolor efter skolstarten.
Sidan senast uppdaterad: den 27 augusti 2021