Uppfräschad simhall uppskattas

Uppfräschad simhall uppskattas

Publicerad: 10 september 2021, kl. 8:10

Badmästare Mohammad Daboul rengör badtunnan.

Den 1 september öppnade simhallen i Bromölla igen, efter att ha varit stängd för allmänheten i nästan ett helt år under pandemin. Skolor och barngrupper har kunnat simma under hela tiden, men personalen har ändå fått tid över till att fräscha upp lokalerna. Nu kommer besökarna igen.

–Det är skönt att få se fler människor igen. Det har varit mycket folk under allmänhetens tider sedan vi öppnade. Vi har inga särskilda antalsbegränsningar här nu, men uppmanar ändå folk att hålla avstånd och stanna hemma om de inte mår bra, säger badmästare Anna Söderbjer.

Överallt i simhallen står flaskor med handsprit utsatta, så alla kommer att kunna fortsätta de gamla takterna. Att det varit stängt så länge har inte betytt att personalen varit sysslolösa. Bakom kulisserna har de lagt ner mycket arbete. Badmästare Cecilia Klasson visar runt i de ommålade omklädningsrummen, där de rostiga golven i omklädningsskåpen också fått lite kärlek och skiner gnistrande vita.

–Alla styrketräningsmaskiner är nyservade och väntrummet utanför har också fått ny färg, precis som alla toaletter, säger hon.

På barnavdelningen är bassänger och tunnor också nymålade och vattnet porlar i väntan på dagens första gäster.

–Vi börjar om nu och hoppas folk ska trivas. Alla som har haft årskort får dem förlängda på ett år, från det datum de utfärdades, säger badmästare Anna Söderbjer.

Sidan senast uppdaterad: den 10 september 2021
Kommentera image/svg+xml Skriv ut