Solig start för Bromöllalägret

Solig start för Bromöllalägret

Publicerad: 20 juni 2022, kl. 12:33

På måndagen samlades alla deltagare i årets upplaga av Bromöllalägret, ett dagläger som pågår under de kommande två veckorna. Deltagarna samlades som vanligt utanför Tunnbyskolan. Solen sken medan de delades in i nio grupper med 17 barn och 4 feriearbetare som ledare i varje grupp.

– Det är så skönt att vi äntligen är här. De senaste somrarnas covidrestriktioner är släppta och då blir det så mycket lättare för alla att träffas under aktiviteterna och den långa lunchrasten, säger fritidssamordnaren Maria Björk.

Under lägret får deltagarna prova på 18 olika aktiviteter – en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Bromölla kommun vill erbjuda en bredd av aktiviteter där både lagidrotter, singelidrotter, pyssel och kultur ryms.

– Lägret har massor av roliga saker som man kan göra. Jujutsu är nytt för mig, säger Stella, som väntar på att deltagarna i gruppen ska ropas upp.

Årets aktiviteter

Padel, jujutsu, fotboll, innebandy, pyssel av olika slag, drama, skapa film, pingis, bågskytte, luftgevärsskytte, vattenskidor, wakeboard, bowling, baseball och musikskolan.

Sidan senast uppdaterad: den 20 juni 2022
Kommentera image/svg+xml Skriv ut