Några ord från kommunchefen

Publicerad: 19 mars 2020, kl. 13:09

Vi får många frågor till oss med anledning av den situation vi befinner oss i.

Kommunen agerar och arbetar hårt för att säkerställa att vi kan bedriva våra samhällsviktiga verksamheter på ett tryggt och säkert sätt.

Vi måste alla hjälpas åt för att stötta våra äldre och andra i riskgrupperna, liksom våra företagare. Som enskild person kan du tänka på att handla lokalt eller sträcka ut en hjälpande hand till anhöriga och grannar. Du kan hjälpa till att handla eller bara prata en stund i telefon med någon som är ensam.

Hjälps vi åt kommer vi tillsammans att klara denna oönskade situation på ett så bra sätt som möjligt, även under dessa ovissa förutsättningar.

Som någon sa - Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!

Marie Wäppling
Kommunchef

kommunens webbplats bromolla.se hittar du länkar till myndigheter och andra aktörer där du kan ta del av mer information. Här finns också information om förändringar i våra verksamheter.

Sidan senast uppdaterad: den 19 mars 2020