Cykeldagarna i Bromölla med omnejd

Publicerad: 31 juli 2020, kl. 11:40

Du har väl inte missat att Cykeldagarna pågår den 5-8 augusti? Arrangemanget är ett samarbete mellan tre kommuner; Bromölla, Sölvesborg och Kristianstad. Under fyra dagar blir det cykelfest med olika aktiviteter på platser runt om i kommunerna.

Häng med på guidade cykelturer och upptäck nya platser, besöksmål och matställen. Upplevelser och prova-på aktiviteter finns i programmet, men med reservation att vissa av dem kan komma att utgå p.g.a. restriktioner.

Flera aktiviteter är gratis men behöver föranmälas med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendation om maxantal på 50 personer i allmänna sammankomster. Vi följer Folkhälsomyndigheternas restriktioner och informerar om de påverkar programmet.

Cykeldagarna samarbetar med det riksomfattande virtuella cykelloppet Coronatrampet som anordnas 1-8 augusti. Den som anmält sig till Coronatrampet kan räkna in Cykeldagarnas turer och öka sin chans att vinna fina priser i loppet. Anmälningsavgiften i Coronaloppet går till Team Rynkeby God morgons insamling till Barncancerfonden. Alla deltagare får en medalj, som kan hämtas ut på Cykeldagarna.

Se det fullständiga programmet här

Sidan senast uppdaterad: den 31 juli 2020