Ändringar av aktiviteter och arrangemang i Kulturprogrammet

Publicerad: 27 mars 2020, kl. 8:06

För att minska risken för smittspridning av coronaviruset och sjukdomen Covid-19 har Bromölla kommun beslutat att ställa in, eller flytta fram de flesta av vårens arrangemang i Kulturprogrammet som kommunen arrangerar. Det gäller:

Fredagslunch: Musiken, en viktig insats för folkhälsan, 27 mars - Nytt datum kommer!

Kalle Lind, 1 april - Nytt datum kommer!
Beslutet att flytta fram besöket till hösten leder förhoppningsvis till att fler kan ta del av arrangemanget, även de grupper som i dagsläget ska vara försiktiga med att vistas i stora folksamlingar. Ni som redan köpt biljetter kan välja mellan att behålla biljetterna till hösten eller att få pengarna tillbaka vid uppvisande av biljett på Kulturpunkten. Om man väljer det sistnämnda så kommer pengarna sättas in direkt på var och ens konto. Vidare instruktioner om det sker på plats vid uppvisandet av biljett.

Talbokscafé, 15 april - Inställt!

Aktivt hopp, 16 april - Inställt, nytt datum kommer eventuellt!

Fredagslunch: Ifö Industrihistoria, 17 april - Nytt datum kommer!

RådRum samt budget- och skuldrådgivningen är också inställt tillsvidare,
medan energi- och klimatrådgivningen och advokatrådgivningen pågår som planerat.

Barnaktiviteterna på påsklovet, kulturgrupperna, after school och drop in-pyssel fortgår också tills vidare.

Vi håller även öppet för att genomföra Bokcaféet den 15 maj.

Observera att förändringar kan komma att ske med kort varsel!
Informationen gäller de arrangemang som kommunen arrangerar, för information om övriga arrangemang, kontakta respektive arrangör.

Sidan senast uppdaterad: den 27 mars 2020