Varmt välkommen till Hälsomässan i Sparbankshallen i Bromölla 24-25 September 2022

 

Öppettider

Lördag 24/9 - 11-16

Söndag 25/9 - 11-16

Entré

Vuxen - GRATIS

Barn under 18 år - GRATIS

 

 

 

Gröna Hallen, Sparbankshallen

Stig Sunnes väg 2

295 31 Bromölla

 

Fritidsbanken

Fritidsbanken

Fritidsbanken ska öppna i Gallerian i Bromölla när vi har fått in tillräckligt mycket utrustning. Har ni sport- eller fritidsutrustning som ligger hemma utan att användas? Skänk prylarna till Fritidsbanken så vi i framtiden kan låna ut dessa. Det handlar om att återanvända utrustning, det är bra för miljön, plånboken och framför allt hälsan. Vi tar tacksamt emot skridskor, skidor, flytvästar, racket till olika sporter, sällskapsspel, tält med mera. Det finns möjlighet att lämna in utrustning i Fritidsbankens monter under Hälsomässan i Sparbankshallen den 24 – 25 september

LevnadsBalans

LevnadsBalans

LevnadsBalans är den livsstil där du söker och finner balansen i just ditt liv. Vi har alla olika behov och erfarenheter, vilket gör att våra livsresor för att finna levnadsbalansen ser olika ut. Vi behöver olika verktyg för att nå just vår Levnadsbalans och samtidigt ha modet att göra de förändringar som krävs för att du ska leva just ditt liv. Ett liv där du mår bra utifrån och in, uppifrån och ner. LevnadsBalans by Louise Bergenrup erbjuder verktyg så som Reiki Healing på distans, hälsoanalyser med kostråd utifrån Frekvensanalys. Hud & Hårvård samt kost- & livsstilscoachning. Välkommen till montern för att få hjälp att förstå din kropp med hjälp av Frekvensanalys – MÄSSERBJUDANDE! Med 40% rabatterat pris från 270 kr. Läs gärna mer på hemsidan www.levnadsbalans.se Ser framemot att träffa dig på mässan!

Elin Bremberg

Elin Bremberg

Hej! jag hjälper dig att bli piggare, komma i ditt livs form och göra din vardag enklare med rätt kost och högkvalitativa kosttillskott från världsledande Herbalife Nutrition! Gör en hälsoprofil hos mig för att ta reda på vad som saknas i just din kost och vardag och hur du med små förändringar kan känna en enorm skillnad i kropp och knopp. Oavsett om du vill gå ner i vikt, få mer energi eller förbättra dina träningsresultat har jag ett förslag för dig. För du vet väl att dina resultat bygger på 20% träning och 80% näring? Väl mött på mässan! Elin Bremberg Oberoende Herbalife distributör

Jenny's Mindfulness & Massage

Jenny's Mindfulness & Massage

Jag heter Jenny Olsson och mitt företag heter Jenny´s Mindfulness & Massage som jag nu haft i snart 9 år. Under dessa åren har jag byggt på med en rad olika utbildningar som tilltalar mig, b.la. Mediyoga, käkledsbehandling, bindvävsmassage, regndroppsmassage, medicinsk laser & Clear Balance terapeut. Jag är även instruktör i Bodybalance, Les Mills Core och Soma Move. Jag brinner för hälsa och helhet och ni är varmt välkomna att hälsa på mig i min monter så berättar jag gärna mer.

FUB & FRISKT

FUB & FRISKT

FUB arbetar för att barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning/intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Vi är ungefär 25 000 medlemmar i 152 lokalföreningar och 20 länsförbund runt om i landet. Personer med intellektuell funktionsnedsättning och deras anhöriga är medlemmar i FUB, liksom många andra som delar vår grundsyn.

Svenska kyrkan

Svenska kyrkan

är Sveriges största kristna trossamfund. I vår organisation ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands.

Diana Willman Ivarsson

Diana Willman Ivarsson

Diana Willman Ivarsson är i höst tillbaka i rollen som tränare och hon kommer att köra Circle slow på i Sparbankshallen på Ivöstrand. Den 5 oktober är det nypremiär - circle slow med Diana. Circle Slow är cirkelträning med styrka där tempot är betydligt långsammare än man kanske är van vid. Utmaningen är helt enkelt att utföra övningarna så långsamt som möjligt. I Circle Slow tränas styrketräning med kroppen som redskap och/eller med lätta vikter. Man går igenom hela kroppen men det utmanande tempot stärker framförallt ens stabiliserande muskler och coren, något som de flesta behöver.

Helande inre harmoni

Helande inre harmoni

Jag heter Veronica Larsson och driver Helande inre harmoni. Jag arbetar som Energie & Dimensionsmedium. Under mässan kommer jag att finnas på plats och erbjuda dig Healing & Chakrabehandling. Kika gärna in på min hemsida www.helandeinreharmoni.se , instagram @helandeinreharmoni , och på facebook Helande Inre Harmoni Ljus & Värme Veronica Larsson

Wibergs Healing

Wibergs Healing

Leif Wiberg på Wibergs healing utför reiki enligt master holy fire II, även kortläggningar för vägledning och budskap i livet.