Varmt välkommen till Hälsomässan i Sparbankshallen i Bromölla 24-25 September 2022

 

Öppettider

Lördag 24/9 - 11-16

Söndag 25/9 - 11-16

Entré

Vuxen - GRATIS

Barn under 18 år - GRATIS

 

 

 

Gröna Hallen, Sparbankshallen

Stig Sunnes väg 2

295 31 Bromölla

 

Öppenvården

Öppenvården

Du kan vända dig till oss om du upplever problem i din egen tillvaro eller inom familjen. Vi finns för att du ska ha någon att prata med och för att ge råd och stöd. Det kan handla om bråk i familjen eller annat destruktivt beteende hos dig själv eller inom familjen. Vår målgrupp är familjer med barn och ungdomar i åldern 0-18 år, som är i behov av stöd. På öppenvården arbetar behandlare och ungdomssekreterare som har utbildning och erfarenheter inom socialt arbete. Vi har även föräldraträffar för föräldrar med barn i åldrarna 3-12 år och föräldrar som har barn i åldrarna 12-18 år. Varmt välkommen till vår monter!

Gunillas Lugn & Vila

Gunillas Lugn & Vila

Lugn & Vila erbjuder korta avslappningsövningar/berättelser att lyssna på. Ge till dig själv, eller ge bort till en vän, till dina föräldrar, till dina barn. Enkelt att ladda ned till mobilen.

TerapiTassen

TerapiTassen

Kom och träffa mig, Inger, och min vård- och specialpedagoghund Smilla i vår monter! Fråga om möjligheter för dina eller din familjs behov av stöd från oss som specialpedagogiskt hundteam. Lyssna gärna på vår föreläsning under Hälsomässan! Smilla arbetar tillsammans med mig som en dörröppnare för att hjälpa unga som gamla att må bättre och bli motiverade att våga träna och utvecklas. Smillas förmåga att alltid acceptera en person för vem du är, utan att värdera vad du kan eller hur du ser ut, är fantastisk! Det finns också forskning som visar på hundars lugnande påverkan och att må-bra-hormonet oxytocinet får ångest och smärta att mildras.

Gudahälsan

Gudahälsan

Naturterapi och massage - En naturlig väg till hälsa. Jag är sedan många år tillbaka utbildad naturterapeut, megineterapeut och beröringspedagog inom taktil massage. När du kommer till mig i Näsum för att få en behandling erbjuder jag: Meginemassage/Akupressurmassage.Taktil massage, Koppning, Moxning och samtal. För direktkontakt kring frågor eller boka behandling: Inger 0709-253386

Svenska Kyrkan

Svenska Kyrkan